بازی اندرویدی "خودروی جنگی" (آپدیت سوم ارائه شد)
(1398/4/28، 06:36 عصر)hesam3 نوشته است:
(1398/4/28، 12:03 عصر)همایون فریدونی نوشته است:
(1398/4/17، 07:47 عصر)hesam3 نوشته است: پرداخت درون برنامه بازار نسخه امن شدش توسط آقا میلاد عزیز به اسم نیواد منتشر شده که 10 هزار تومان میدید و میخریدش ...
پرداخت درون برنامه امن مایکت رو نیز بنده به همین زودیا منتشر خواهم کرد .

1- پلاگین نیواد منظورتون اینه:

http://vinoos.ir/help/plugins/iap.php

اگه آره که این پلاگین رایگانه ظاهرا. البته میدونم که باید از آقا میلاد حمایت کرد اما فکر کردم شاید منظور شما یه نسخه ی دیگه باشه.

2- همین پلاگین نیواد، پرداخت درون برنامه امن مایکت رو که داره. دلیل خاصی داره که شما هم میخواید یه دونه منتشر کنید؟

21
نیواد نیواد هست ، اینها پرداخت درون برنامه معمولی هست ، توی سرچ انجمن بزنید نیواد ، پلاگینش میاد براتون .
البته با اینها هم میشه با برنامه نویسی سمت سرور امن کرد اما خب باید اون کار هاشو هم بلد باشید .

به همین زودیا پرداخت درون برنامه مایکت رو خواهم گذاشت .

ممنون. پس نیواد اینه:

پلاگین پرداخت درون برنامه امن بازار

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/4/29، 02:00 عصر)همایون فریدونی نوشته است:
(1398/4/28، 06:36 عصر)hesam3 نوشته است:
(1398/4/28، 12:03 عصر)همایون فریدونی نوشته است: 1- پلاگین نیواد منظورتون اینه:

http://vinoos.ir/help/plugins/iap.php

اگه آره که این پلاگین رایگانه ظاهرا. البته میدونم که باید از آقا میلاد حمایت کرد اما فکر کردم شاید منظور شما یه نسخه ی دیگه باشه.

2- همین پلاگین نیواد، پرداخت درون برنامه امن مایکت رو که داره. دلیل خاصی داره که شما هم میخواید یه دونه منتشر کنید؟

21
نیواد نیواد هست ، اینها پرداخت درون برنامه معمولی هست ، توی سرچ انجمن بزنید نیواد ، پلاگینش میاد براتون .
البته با اینها هم میشه با برنامه نویسی سمت سرور امن کرد اما خب باید اون کار هاشو هم بلد باشید .

به همین زودیا پرداخت درون برنامه مایکت رو خواهم گذاشت .

ممنون. پس نیواد اینه:

پلاگین پرداخت درون برنامه امن بازار

بله ، قیمتش هم مثل اینکه 10000 تومان هست 1
  پاسخ

سپاس شده توسط: همایون فریدونی
سلام دوستان.
بازی "خودروی جنگی" برای سومین بار آپدیت شد. (نسخه ی 1.3.0)
لیست تغییرات:
1- اضافه شدن سیستم شلیک خودکار
2- بهبود رنگ و نور محیط بازی
3- بهبود گرافیک منوها
4- بهبود سیستم سلامتی خودرو
5-  اضافه شدن سرعت خودرو (با نگه داشتن همزمان کلیدهای حرکت به راست و چپ سرعت خودرو دوبرابر میشود)
6- بهبود موارد کلی 

=================================
این توضیح رو هم بدم که خیلی زودتر از اینها یه آپدیت قویتر واسش در نظر داشتم اما چون کار اصلی من مدلسازی سه بعدی هستش، فرصت نکردم و به همین مقدار بسنده کردم.
ممنون میشم چک کنید و نظرتون رو بفرمایید.
عزیزانی هم که چک میکنن لطفا اطلاع بدن بعد از نصب واسه اولین بار، یا بعد از آپدیت بازی، مقدار الماسی که به دست میارید چقدر هست؟ چون من رو تبلت خودم تست کردم، بعد از آپدیت تعداد الماسها 10000 میشد. در صورتی که بعد از نصب واسه اولین بار باید 500 الماس داشته باشیم و بعد از آپدیت باید همون مقداری که از قبل داشتیم باقی بمونه. رو یه گوشی دیگه تست کردم مشکلی نداشت. احتمال دادم چون چندین بار با مقادیر متفاوتِ الماس،  بازی رو روی تبلتم تست کردم و حذف کردم، آخرین بار بازی رو کامل حذفش نکردم و مقدار الماسها رو 10000 که واسه تست انجام داده بودم مونده!

دانلود از کافه بازار

با تشکر.
  پاسخ

سپاس شده توسط: MohammadHadi ، mhp ، MdSarli ، hasansanaei ، M.gh ، mahdi.p ، hb1221
سلام
بازیتونو دیدم
تبریک میگم خیلی خوب شده و با اپدیت های مداوم قطعا میتونه خیلی موفق ترم بشه در صورتی ک الانم خیلی خوبه
فقط یه نکته اینکه بهتره ویدیو معرفی بازی ک تو بازار گذاشتید رو عوض کنید و یه چیز بهتر بزارید.
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi.p ، M.gh ، همایون فریدونی
(1398/12/11، 05:05 عصر)error20 نوشته است: سلام
بازیتونو دیدم
تبریک میگم خیلی خوب شده و با اپدیت های مداوم قطعا میتونه خیلی موفق ترم بشه در صورتی ک الانم خیلی خوبه
فقط یه نکته اینکه بهتره ویدیو معرفی بازی ک تو بازار گذاشتید رو عوض کنید و یه چیز بهتر بزارید.

سلام. خیلی ممنونم از شما. واسه ویدئو، قبلا یه ویدئو از گیم پلی بازی قرار داده بودم که بعدا متوجه شدم همین ویدئویی که الان هست ظاهرا جذابتر بوده و بهتر جواب داد. به همین دلیل ویدئوی گیم پلی رو تغییر دادم.

لینک ویدئوی گیم پلی
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh ، Morj7
(1398/12/11، 10:37 عصر)همایون فریدونی نوشته است:
(1398/12/11، 05:05 عصر)error20 نوشته است: سلام
بازیتونو دیدم

سلام. خیلی ممنونم از شما. واسه ویدئو، قبلا یه ویدئو از گیم پلی بازی قرار داده بودم که بعدا متوجه شدم همین ویدئویی که الان هست ظاهرا جذابتر بوده و بهتر جواب داد. به همین دلیل ویدئوی گیم پلی رو تغییر دادم.

لینک ویدئوی گیم پلی

اقا همایون در خواستی برای صفحه اول دادین ؟
  پاسخ

یکم رو آیکونش کار کنی بد نمیشه
بجای اینکه از بغل عکس بگیری از گوشه عکس بگیر مثل اینا :
[تصویر:  images?q=tbn%3AANd9GcQ163dcm84QbHcXWMHby...zoGQONGxzg]
[تصویر:  images?q=tbn%3AANd9GcRf4Zj6xBt2wSVx9gigb...dA1IRaXoMe]
[تصویر:  images?q=tbn%3AANd9GcQlIUtqyrtxbRRlDO2qL...7BKT43gLxa]
گوشه هاشم مث دومیه قشنگ گرد کن
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، همایون فریدونی
(1398/12/12، 01:46 صبح)Morj7 نوشته است: اقا همایون در خواستی برای صفحه اول دادین ؟

روز اول که بازی رو آپلود کردم درخواست دادم اما موافقت نشد!

(1398/12/12، 02:34 صبح)oak نوشته است: یکم رو آیکونش کار کنی بد نمیشه
[تصویر:  imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fgetandroid.i...B0AAAAAEAc][تصویر:  images?q=tbn%3AANd9GcQ163dcm84QbHcXWMHby...zoGQONGxzg]

درسته. اون موقع واسه ساخت آیکون فرصتی نداشتم و خیلی سریع همینو ساختم. در حد چند ساعت. بعد از اون هم دیگه یا فرصت نشد یا حوصله اش نبود. اما اگه فرصت کنم و کلا آیکون و عکسهای معرفی بازی رو آپدیت کنم خیلی بهتر میشه. ممنونم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh
(1398/12/13، 02:45 صبح)همایون فریدونی نوشته است:
(1398/12/12، 01:46 صبح)Morj7 نوشته است: اقا همایون در خواستی برای صفحه اول دادین ؟

[تصویر:  imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fgetandroid.i...B0AAAAAEAc][تصویر:  images?q=tbn%3AANd9GcQ163dcm84QbHcXWMHby...zoGQONGxzg]

درسته. اون موقع واسه ساخت آیکون فرصتی نداشتم و خیلی سریع همینو ساختم. در حد چند ساعت. بعد از اون هم دیگه یا فرصت نشد یا حوصله اش نبود. اما اگه فرصت کنم و کلا آیکون و عکسهای معرفی بازی رو آپدیت کنم خیلی بهتر میشه. ممنونم.

سلام خدمت اقا همایون عزیز

برای اینکه بازیتون رو بذارن صفحه اول بذارید یه چند روز بگذره دانلوداش که رفت بالا درخواست بدین . البته اگه دانلوداش بالا باشه خوده مارکت شاید بذاره

امیدوارم موفق باشین
کانال مطالب آرشیوی کانستراکت 2

آیدی کانال
  پاسخ

<p>
(1398/12/13، 04:19 عصر)kiarash نوشته است:
(1398/12/13، 02:45 صبح)همایون&nbsp;فریدونی نوشته است:

سلام خدمت اقا همایون عزیز

برای اینکه بازیتون رو بذارن صفحه اول بذارید یه چند روز بگذره دانلوداش که رفت بالا درخواست بدین . البته اگه دانلوداش بالا باشه خوده مارکت شاید بذاره

امیدوارم موفق باشین
سلام آقا کیارش. مرسی. میگم دانلود بالا یعنی چه تعداد؟ الان تعداد دانلود
این بازی بالای 2600 تا هستش. روزانه هم آروم آروم داره تعدادش بیشتر میشه.
میانگین روزی 25 دانلود بهش اضافه میشه.<br></p>
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بازی جورچین خیلی ساده Hadika 4 600 1404/3/15، 04:26 عصر
آخرین ارسال: Hadika
  بازی فضاپیما در مایکت ya mahdi 0 238 1404/1/5، 09:50 صبح
آخرین ارسال: ya mahdi
  بازی runner نسخه‌ی ۴ منتشر شد. ehsanavy 0 646 1403/2/30، 10:34 صبح
آخرین ارسال: ehsanavy
  بازی تانک وار کامل شد (:--ALI--:) 0 952 1402/12/7، 03:57 عصر