به نام خدا؛
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه...
شاید تا به حال نام Hard Link (لینک سخت) به گوشتون خورده باشه. در واقع Hard Link مفهومی در دنیای رایانه هست که در پلتفرم های مختلف قابل پیاده سازی هست. وقتی دو فایل Hard Link بشن با هم دیگه هر تغییری که در فایل اول ایجاد بشه در فایل دوم هم ایجاد میشه و بالعکس. یعنی با این کار در واقع یک نوع پیوند بین دو فایل برقرار میکنیم. پس هر بلایی که ما سر یکی از دو فایل Hard Link شده به همدیگه در بیاریم، روی هم اثر میگذارن دقیقاً مثل دو تا چرخ دنده که با هم کار میکنن. پس حتی اگر یکی از دو فایل Hard Link شده رو حذف کنیم اون فایل دیگه هم حذف میشه.
در زبان PHP هم ما میتونیم فایلهایی که در هاست یا سرورمون آپلود کردیم رو اصطلاحاً Hard Link کنیم و از این قابلیت استفاده کنیم. برای انجام این کار در زبان PHP باید از تابع (فانکشن) link() استفاده کنیم. دقت کنین که در واقع فایل دوم (که بهش Link میگیم) از قبل نباید ایجاد شده باشه و ما باید یک فایل جدید از طریق تابع ایجاد کنیم. در واقع کارایی لینک سخت در PHP رو میشه به یک نسخه کلون (Clone) یا کپی شده از فایل موردنظرمون که با نسخه اولیه و اصلی کاملاً هماهنگه تشبیه کرد.
استفاده از تابع () link در PHP :
فرض کنین یک فایل به نام example.txt در سرور یا هاست خودمون داریم که محتویات داخلش به این شکله:حالا قصد داریم یک فایل دیگه با نام example2.txt ایجاد کنیم (فایل Link) و اون رو با فایل example.txt لینک سخت بدیم.
پس در کد PHP خودم فایل اولیه و اصلی رو نامش رو در یک متغیر به نام target ذخیره میکنم و نام فایل دوم (Link) رو در یک متغیر به نام link ذخیره میکنم. در نهایت از تابع link() برای ایجاد پیوند سخت بین این دو فایل استفاده میکنم.دقت کنین که تابع link() در زبان PHP تنها دو آرگومان (ورودی) رو میپذیره. این دو آرگومان هم شامل نام فایل اولیه و فایل Link (فایل دوم) میشه.
امیدوارم این مطلب کوتاه براتون مفید واقع شده باشه.
خوشحال میشم نظراتتون رو گوشزد کنین.
با آرزوی بهترین ها...
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه...
شاید تا به حال نام Hard Link (لینک سخت) به گوشتون خورده باشه. در واقع Hard Link مفهومی در دنیای رایانه هست که در پلتفرم های مختلف قابل پیاده سازی هست. وقتی دو فایل Hard Link بشن با هم دیگه هر تغییری که در فایل اول ایجاد بشه در فایل دوم هم ایجاد میشه و بالعکس. یعنی با این کار در واقع یک نوع پیوند بین دو فایل برقرار میکنیم. پس هر بلایی که ما سر یکی از دو فایل Hard Link شده به همدیگه در بیاریم، روی هم اثر میگذارن دقیقاً مثل دو تا چرخ دنده که با هم کار میکنن. پس حتی اگر یکی از دو فایل Hard Link شده رو حذف کنیم اون فایل دیگه هم حذف میشه.
در زبان PHP هم ما میتونیم فایلهایی که در هاست یا سرورمون آپلود کردیم رو اصطلاحاً Hard Link کنیم و از این قابلیت استفاده کنیم. برای انجام این کار در زبان PHP باید از تابع (فانکشن) link() استفاده کنیم. دقت کنین که در واقع فایل دوم (که بهش Link میگیم) از قبل نباید ایجاد شده باشه و ما باید یک فایل جدید از طریق تابع ایجاد کنیم. در واقع کارایی لینک سخت در PHP رو میشه به یک نسخه کلون (Clone) یا کپی شده از فایل موردنظرمون که با نسخه اولیه و اصلی کاملاً هماهنگه تشبیه کرد.
استفاده از تابع () link در PHP :
فرض کنین یک فایل به نام example.txt در سرور یا هاست خودمون داریم که محتویات داخلش به این شکله:
کد:
Hello!
Good to see you :-)
پس در کد PHP خودم فایل اولیه و اصلی رو نامش رو در یک متغیر به نام target ذخیره میکنم و نام فایل دوم (Link) رو در یک متغیر به نام link ذخیره میکنم. در نهایت از تابع link() برای ایجاد پیوند سخت بین این دو فایل استفاده میکنم.
کد php:
<?php
$target = "example.txt";
$link = "example2.txt";
link($target, $link);
?>
امیدوارم این مطلب کوتاه براتون مفید واقع شده باشه.
خوشحال میشم نظراتتون رو گوشزد کنین.
با آرزوی بهترین ها...