تایپیک گفتگوی آزاد
خب این پست در واقع راجع به تاپیک آقا نریمان هستش
من چون می خواستم اون تاپیک الکی شلوغ نشه و همونطوری که خودشون گفتن فقط بازی های بچه های انجمن باشه ، این پست رو اینجا توی تاپیک گفت و گوی آزاد می زنم :

واقعا عالیه
توی این شرایط بهترین کاره آقا نریمان گل
چون بازی ساز های تازه کار ، انگیزه می گیرند واسه اینکه بازیشون رو منتشر کنن
واقعا عالیه
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh ، nariman
41 ‌           
.             
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/2/10، 05:10 عصر)oak نوشته است: خب این پست در واقع راجع به تاپیک آقا نریمان هستش
من چون می خواستم اون تاپیک الکی شلوغ نشه و همونطوری که خودشون گفتن فقط بازی های بچه های انجمن باشه ، این پست رو اینجا توی تاپیک گفت و گوی آزاد می زنم :

واقعا عالیه
واقعا عالیه

ممنونم از لطفتون. اما به نظر میاد دوستان استقبال نکردن. به هر حال من فکر میکردم که برای انجمن این کار لازمه هرچند که اگر من سیاستگزار انجمن بودم حتما یک بخش مجزا به صورت شو رووم برای ارایه و تبلیع بازیهای بچه های انجمن حتی با بخش نقدی به آثار توسط منتخبین نخبه انجمن و اعطای ستاره (از یک تا پنج) از دید گروه داوری نخبه انجمن راه مینداختم.
این مثالی که الان میخوام بزنم یک قیاس مع الفارق هست اما صرفا به جهت مثال عرض میکنم که مثل رستورانهای دنیا که افتخارشون این هست که مثلا سه ستاره میشیلن دارن کم کم اگر این کار جا میوفتاد اعتباری برای هر بازی حتی بازیهای خارج از انجمن میشد که همه جا عنوان میکردن این بازی فرضا چهار ستاره از انجمن کانستراکت ایران رو داره.
البته تجربه دفعات قبلی بهم ثابت کرد که نباید خیلی دنبال این پیشنهادها در انجمن باشم...
به هر حال امیدوارم بازی خوب دریانوردان شما هرچه زودتر منتشر بشه و تو اون تاپیک بدرخشه.
ارادتمند.

پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei
(1399/2/10، 07:42 عصر)nariman نوشته است: ممنونم از لطفتون. اما به نظر میاد دوستان استقبال نکردن. به هر حال من فکر میکردم که برای انجمن این کار لازمه هرچند که اگر من سیاستگزار انجمن بودم حتما یک بخش مجزا به صورت شو رووم برای ارایه و تبلیع بازیهای بچه های انجمن حتی با بخش نقدی به آثار توسط منتخبین نخبه انجمن و اعطای ستاره (از یک تا پنج) از دید گروه داوری نخبه انجمن راه مینداختم.
این مثالی که الان میخوام بزنم یک قیاس مع الفارق هست اما صرفا به جهت مثال عرض میکنم که مثل رستورانهای دنیا که افتخارشون این هست که مثلا سه ستاره میشیلن دارن کم کم اگر این کار جا میوفتاد اعتباری برای هر بازی حتی بازیهای خارج از انجمن میشد که همه جا عنوان میکردن این بازی فرضا چهار ستاره از انجمن کانستراکت ایران رو داره.
البته تجربه دفعات قبلی بهم ثابت کرد که نباید خیلی دنبال این پیشنهادها در انجمن باشم...
به هر حال امیدوارم بازی خوب دریانوردان شما هرچه زودتر منتشر بشه و تو اون تاپیک بدرخشه.
ارادتمند.
سلام آقا نریمان عزیز ، خوشحالم که مثل همیشه جنب و جوش همکاری و پشت کار دارید .
من اون پستی که میگید رو ندیده بودم ، چون انجمن در روز اسپم زیاد میخوره هی پاک میشن تو لیست مدیریت میمونه ولی الان نگاه کردم و بلعکس پیشنهاد خوبیه .
اما نریمان جان خیلی رک بخوام بهت بگم در حال حاضر حتی بازی در تیپ 3 ستاره هم نداریم ، بازی های تولید شده توسط دوستان خیلی امتیاز کمی دارن ، انگشت شمار بازی های خوب توسط بچه های انجمن ساخته شده که چند تاش قدیمی هستند و توی این 2 . 3 سال هم کلا 3 یا 4 تا بازی در تیپی ساخته شدند که بشه دربارشون نظر موافقی داشت .

من قبلا هم گفتم ، الان هم دوباره میگم ، بازی سازی فقط بازی های ماجرایی و کلماتی نیست .
غیر از اون اینجا قرار نیست همه بازی ساز باشن یا بشن ... بلعکس چند وقت پیش ی متنی رو توی انجمن اصلی سیرا خوندم که مهر تایید بر حرف هام بود ، اما بخاطر اینکه دوستان انگیزشونو از دست ندن متن رو ترجمه و ارسال نکردم .
با این حال اگر فکر میکنی کمکی از دست من بر میاد بهم بگو انجام بدم .
  پاسخ

سپاس شده توسط: nariman
(1399/2/10، 07:42 عصر)nariman نوشته است:
(1399/2/10، 05:10 عصر)oak نوشته است: خب این پست در واقع راجع به تاپیک آقا نریمان هستش

واقعا عالیه
واقعا عالیه

ممنونم از لطفتون. اما به نظر میاد دوستان استقبال نکردن. به هر حال من فکر میکردم که برای انجمن این کار لازمه هرچند که اگر من سیاستگزار انجمن بودم حتما یک بخش مجزا به صورت شو رووم برای ارایه و تبلیع بازیهای بچه های انجمن حتی با بخش نقدی به آثار توسط منتخبین نخبه انجمن و اعطای ستاره (از یک تا پنج) از دید گروه داوری نخبه انجمن راه مینداختم.
ارادتمند.

خواهش می کنم
انشالله یه چند روز دیگه اخبار جدیدی رو راجع به دریانوردان می دهم
همچنین مساله تاپیک معرفی خییلی خوبه که هر کس فقط در اون تاپیک محصول خودشو بزاره و فقط لیست محصولات مردم باشه
اما راجع به ستاره ، باید بگم هک منم با آقا حسام عزیز دل موافقم
چون همه ی بازی های بچه های انجمن مثل بازی های شما خوب (بازی های شما عاااالی هستن) نیستن که لایق ستاره باشن پس مساله ستاره رو باید بگذاریم کنار ، اما اگر بجای داور ها ، مردم رای بدهند ، خیییلی بهتر میشه چون بازی ها برای مردم ساخته میشن که خب این مسأله رو هم در همه مارکت ها مشاهده می کنید.
من از آقا حسام می خوام که تاپیک ایشون رو مهم کنن که در واقع تاییدی بشه بر مساله مورد اعتماد بودن تاپیک برای افرادی که بعد از این وارد انجمن می شوند
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: nariman ، hasansanaei
حسام جان من فکر نمیکنم کسی در انجمن مدعی باشه که بازی هاش عالی هستن. که اگر همچین نظری داشته باشه صد در صد انسان خود فریبی هست چون من همیشه گفتم که بزرگترین داور برای کارهایی که برای عموم مردم ساخته میشه خود همین عموم مردم هستن.
شما یک بار آقای مهدی گنجه زادگان رو مثال زدید که بازیساز خوبی نیستن اما به نظر من نمیشه همه مردم رو برای همیشه فریب داد. حتما ایشون بازیهاشون چیزی توش وجود داره که با وجود گرافیک ساده (هرچند من از سبک گرافیک زدنشون به دلیل سبک داشتن کاراشون خوشم میاد) تونسته عموم مردم رو جذب کنه و مردم برای بازیهای پولیش پول پرداخت کنن. چطور ممکنه اینهمه خریدار بازیهای ایشون احمق باشن اونم تو 14 اپیزود متوالی...
پس حتما ایشون نبوغی تو جذب مخاطب داشتن که فرضا فردی مثل من نداشته. چون در نهایت به نظر من حرف اول و آخر در بازیسازی نظر عموم مردم هست با تعداد دانلود و نظرات مثبت و بس...
تو همین انجمن شما مطمینا میدونی که ما استادی داریم که کار گرافیکیشون کلاس و تکنیکش سالهای نوری با فردی مثل مهدی گنجه زادگان فاصله داره و کارهاشون عالیه اما در نهایت این تعداد دانلود بازی و محبوبیت عمومی یک بازی هست که اونرو بالا میاره و تا اونجاییکه من میدونم اکثر بچه های انجمن تو این راه هنوز اول راهن حتی با وجود گرافیکهای بی نظیرشون و کد نویسی های بی نقصشون.
من پیشنهادی که دادم نه از این جهت بود که ما بازیهای پنج ستاره در انجمن داریم... نه... من منظورم این بود که یک معیار کارشناسی برای بازی ساخته شده وجود داشته باشه.
ببینید الان هر بازی ساخته میشه تو انجمن بچه ها ازش تعریف میکنن تا دل بازیساز نشکنه... چرا؟
این خود فریبیه.
همین پست بالا امیر جان به بنده لطف داشتن و گفتن که بازیهای من عالیه... عجب... پس چرا به قول اون دوست تازه واردمون بازی تاپ من تو کافه بازار با 200 نصب 3.6 امتیاز داره؟ معنی بازی عالی اینه؟
یکبار فقط یک عزیزی در حق من مردونگی کرد و بخشی از ایرادات بازیم رو بهم گفت و اون عزیز استاد ابراهیمی بود. در بقیه موارد کامنتهایی که داشتم صرفا این بود که وای عالیه... مثل همیشه عالی... خوب اگر عالیه پس چرا اون وضعیت کافه بازارش هست...
حسام جان به عرضم میرسی؟
من هدفم این بود که یک بخش داوری بازیهارو نقد کنه بی رودربایستی. بگه نریمان این بازی تو به این دلایل 1.5 از پنج بیشتر نمیگیره. برو کارت رو بهتر کن. نه اینکه یک پنج ستاره الکی بهم بده و بگه برو خیلی باحالی...
ما اساتیدی داریم تو انجمن مثل دکتر رضایی تو بخش گرافیک استاد ابراهیمی تو بخش تحلیل بازی خود شما تو بخش کد نویسی و ...
این دوستان افتخار بدن بازیهارو نقد کنن.
در نهایت من تکرار کنم که من جدا از بعد بیزینسی به بازیسازی نگاه نمیکنم اونهایی که من رو میشناسن اینرو خوب میدونن اما برای دوستانی که عمرشون رو دارن تو این راه میذارن و امیدوارن اینکار محل درآمدشون باشه به نظرم تو یک دورباطل افتادن بچه های انجمن. من واقعا نمیدونم راه حلش چیه اما فقط میدونم که یه جای کار ایراد داره.
ببخشید اگر طولانی شد
ارادتمند.
  پاسخ

سپاس شده توسط: MohammadHadi ، shazde ، mhp ، M.gh
نریمان جان ، من درک میکنم قصدت کمک به دوستان هست ، 
اما ی سوال دارم ازت ، کسی که خودش کمک نمیخواد رو چطور میشه بهش کمک کرد ؟
من ی زمانی توی همه پست ها شرکت میکردم و ایرادات رو خیلی صریح اعلام میکردم ، بعدا دیدم نه بابا ، بعضیا چیزی حالیشون نیست و همش من دارم بده میشم ! پس مگه بلانسبت شما گوشام درازه هم وقت نداشتمو بذارم هم از چهارتا نادون ی چیزیم بشنوم ؟؟؟
مسلما دانش من هم از خیلیا کمتره توی این عرصه ، اما همونی هم که داشتم دوست داشتم کمک کنم ؛ اما بعد از ی مدت اگر بخوای فعالیت کنی خودت میفهمی منظور این روزای من چی بوده .
داشتیمم افرادی که بعدا رفتن خوردن زمین برگشتن به غلط کردن افتادن ، ولی خب نریمان جان بعضیا حقشون همینه ؛ کسایی که اعتقادشون اینه که آدم باید همه چیزو خودش تجربه کنه و به نصایح دیگران گوش نمیدن باید خودشون بخورن زمین تا بفهمن قضیه چیه .
درباره امتیاز هم نریمان جان ، هرکسی هم بیاد شرکت کنه دلش نمیاد یا روش نمیشه نظر واقعیشو بگه ؛ من ؟ من اگر شرکت کنم از دم همه رو 0 میدم ، حتی بازی هایی که خودمم میسازم بیشتر از 3 بهشون نمیدم ! و چون با بعضی از ژانر ها مشکل شخصی دارم مسلما خیلی از بازی ها امتیاز پایین از سوی من میگیرن .
بازی های شما خوب هستند ، اما همون موقعی که با هم صحبت میکردیم بهتون گفتم تغییرات زیادی میخوان ، متاسفانه شما هم اونطوری که ازتون توقع میره کار نمیکنید ، اینکه میگید کار در حد تجاری نمیخواید و نمیزنید به نظرم اشتباهه ، ی جورایی خودتونو بابت احتمال شکست پروژتون گول میزنید " خب من که تجاری نمیزنم ، پس شکست بخوره هم خورده " در حالی که اگر قصدتون از اول همین باشه و روی موضوع " پول " تمرکزتونو بذارید موفق میشید ، مگه آدم میشه از پول بدش بیاد ؟ من که خیلی دوست دارم بخاطر همین اول بازیهامو از قسمت پرداخت درون برنامش تست میکنم بعد میرم سمت تست گیم پلی  4
اگر همچنان فکر میکنید این موضوع میتونه حتی به یک نفر هم کمک کنه ، به من بگید تا موضوع مربوطه رو پیشوند مهم بزنم بهش .

موفق باشید .
  پاسخ

سپاس شده توسط: MohammadHadi ، shazde ، nariman ، Master Badfar ، mhp ، M.gh
حق با شماست حسام جان. مسلما تجربه بازیسازی و از همه مهمتر حضورتون در انجمن از من بیشتره و قاعدتا حق با شماست. خوب من از پول قطعا بدم نمیاد. اما قبلا هم گفته بودم از یه جایی به بعد احساس کردم با این روند کاری تو بازیسازیم نمیتونم از این راه پول دربیارم پس قبل اینکه سرخورده بشم به خودم قبولوندم که اگر دارم رو اینکار وقت میگذارم باید بدونم که اینکار فقط جهت اوقات فراغت و سرگرمی هست. مثل تلوزیون دیدن و سریال دیدن. من مدتهاست که زمان تلوزیون دیدن و فیلم و سریال دیدنم رو صفر کردم و اون زمانها رو بازی میسازم که بعدا از خودم طلبکار نشم که چرا عمرم رو الکی برای بازیسازی گذاشتم که در نهایت پولی برام نداشت. کسی بیاد پیدا بشه راه درست ثروتمند شدن از بازیسازی رو بهم نشون بده من همین امروز همه شغلهای دیگمو تعطیل میکنم فول تایم میشینم بازیسازی یاد میگیرم اما متاسفانه همچین فردی وجود نداره.
من در نهایت تنها توصیه اکیدی که به بچه های انجمن میتونم داشته باشم این هست که بدونن با این روند نمیتونن از این راه در آینده زندگیشون رو اداره کنن. پس عمر و جوونیشون رو روی کاری که درنهایت براشون پول زیادی نخواهد داشت نذارن ( اشاره غیر مستقیم کردم به دوست عزیزم حسین). حتما دنبال یک شغل دیگه باشن و اینکار صرفا سرگرمیشون باشه.
من قانع شدم حسام جان
ارادتمند.
  پاسخ

سپاس شده توسط: mhp ، shazde ، M.gh ، hasansanaei
(1399/2/11، 06:01 صبح)nariman نوشته است: حق با شماست حسام جان. مسلما تجربه بازیسازی و از همه مهمتر حضورتون در انجمن از من بیشتره و قاعدتا حق با شماست. خوب من از پول قطعا بدم نمیاد. اما قبلا هم گفته بودم از یه جایی به بعد احساس کردم با این روند کاری تو بازیسازیم نمیتونم از این راه پول دربیارم پس قبل اینکه سرخورده بشم به خودم قبولوندم که اگر دارم رو اینکار وقت میگذارم باید بدونم که اینکار فقط جهت اوقات فراغت و سرگرمی هست. مثل تلوزیون دیدن و سریال دیدن. من مدتهاست که زمان تلوزیون دیدن و فیلم و سریال دیدنم رو صفر کردم و اون زمانها رو بازی میسازم که بعدا از خودم طلبکار نشم که چرا عمرم رو الکی برای بازیسازی گذاشتم که در نهایت پولی برام نداشت. کسی بیاد پیدا بشه راه درست ثروتمند شدن از بازیسازی رو بهم نشون بده من همین امروز همه شغلهای دیگمو تعطیل میکنم فول تایم میشینم بازیسازی یاد میگیرم اما متاسفانه همچین فردی وجود نداره.
من در نهایت تنها توصیه اکیدی که به بچه های انجمن میتونم داشته باشم این هست که بدونن با این روند نمیتونن از این راه در آینده زندگیشون رو اداره کنن. پس عمر و جوونیشون رو روی کاری که درنهایت براشون پول زیادی نخواهد داشت نذارن ( اشاره غیر مستقیم کردم به دوست عزیزم حسین). حتما دنبال یک شغل دیگه باشن و اینکار صرفا سرگرمیشون باشه.
من قانع شدم حسام جان
ارادتمند.
سلام نریمان عزیز.
اشاره غیرمستقیمت رو بصورت مستقیم دریافت کردم  4 ‌ ممنون که دلسوز من و همه ی بچه های انجمن هستی.
ولی بیا یکم درباره ی پستت بحث کنیم ... 

من حس میکنم این بحث "درآمدزایی از بازیسازی با کانستراکت" تبدیل به طلسم و تابو شده. حالا به هر دلیلی تا حالا هیچ کس پیدا نشده که این طلسم رو بشکنه. گرچه که قبلا فقط یه نمونه تونسته بود نصب و درآمدزایی بالایی بگیره. بازی "نبرد فرماندهان". من خودم نپرسیدم ولی یکی از دوستان مثل اینکه از سازنده اش پرسیده بود و ایشون گفته بود که من صد میلیون تومن از این بازی دراوردم. خب این رقم خیلی رقم خوبیه و میشه خیلی هارو باهاش به ساخت بازی ترغیب کرد. ولی متاسفانه سازنده ی اون بازی بعد از موفقیت بازیش انجمن رو با بچه هایی که هزارتا سوال ازش داشتن تنها گذاشت ! من اتفاقا چند روز پیش رفتم بازی های دیگه ی ایشون رو تو بازار سرچ کردم. دیدم بعد از اون دو سه تا بازی ساخته که همه تقریبا مشابه همدیگه بودن و هیچکدوم نتونسته بودن موفقیت قبلی رو تکرار کنن و نصب و امتیازاتشون پایین بود. ولی مسئله اینجاست که تو تاریخ کانستراکت 2 در ایران یه بازی وجود داشته تونسته یه کارایی بکنه. یه نور امید وجود داره. نباید ناامید بود. نباید انتظاراتمون پایین باشه. اگه شما اینجوری بگی من اینجوری بگم چهارنفر از بزرگان انجمن اینجوری بگن خب چه انتظاری از بقیه که بعد تر با کانستراکت شروع به کار کردن میره که بیان یه دفعه با همه مشکلات بجنگن و یه اثر موفق منتشر کنن ؟  4
خب ... داشتم میگفتم که این مسئله انگار تبدیل به طلسم شده. ولی آیا باید بشینیم دست رو دست بزاریم و موفقیت دیگران رو ببینیم و هیچکاری برای ارتقای کیفیت کارهامون نکنیم ؟ تا کی آخه ؟ اینقدر دست دست کردیم کانستراکت 2 به آخر عمرش رسید بس نیست ؟ چرا با خودمون تعارف داشته باشیم. بازیسازی کار سختیه اونم تنهایی انجام دادنش. از دور که یه بازی ساده رو میبینی یه پوزخند میزنی میگی بابا اینو 3 روزه هم میشه ساخت. بعد که وارد کار میشی میبینی نه بابا ! همین بازی سه روزه تو یه چشم به هم زدن یه ماه وقتت رو گرفته و هنوز کامل نشده ! انگار ما هم خر رو میخوایم هم خرما رو. هم میخوایم بازیهامون موفق بشه هم میخوایم کلک رشتی بزنیم زیاد رو بازیهامون وقت نزاریم. (یه وقت جسارت به کسی نباشه من اول از همه خودم رو دارم میگم. بی تعارف اینجوری بود ذهنیتم ) واقعیت اینه که اینا مثل آب و روغن هیچ جوره به هم نمیخورن  4 من الان سه تا طرح آماده و بنظرم پخته برای ساختن تو دستم دارم ولی تصمیم گرفتم برا پروژه اولم یه بازی به نسبت ساده و بدون پیچیدگی خاصی بسازم که با تجربه برم سراغ ساخت طرح های بعدی.
میرسیم به اونجا که گفتی کسی نیست راه و چاه درآمدزایی استاندارد رو نشونمون بده. کاملا درست میگی. دلیلش هم مشخصه. وقتی هیچکدوم از بچه ها محصول موفق از نظر مالی نداشتن چطور انتظار میره که کسی پیدا بشه بیاد درآمدزایی از بازیسازی رو آموزش بده ؟ 
من بدون هیچ اغراقی میگم خیلی زیاد در زمینه جذب کاربر و نگه داری کاربر و درآمدزایی مطالعه داشتم. چون سورس های خارجی بی نظیری دراین باره تو سطح اینترنت موجوده. در حدی من خوندم و میدونم که وقتی مثلا تو یه پادکست مدیر پروژه بازی کوییز او کینگز یا گلمراد یا پسرخوانده رو میارن درباره تجربیاتش بگه و مثلا طرف تاکید میکنه بابا این موضوع مهمه تو رو خدا بازیسازا به این توجه کنن. من یه لبخند رضایتی رو لبم میشینه با خودم میگم : " عه ایول اینو من چند روز پیش تو فلان مقاله خارجی خوندم " 
ولی این لبخند رضایت رو باید گذاشت در کوزه آبشو خورد. چرا ؟ چون صرفا در حد تئوریه و تا وقتی عملی نشه تو به باور صد در صد نمیرسی و تا قبلش یه حالت افسانه و رویاگونه تو ذهنت خواهد داشت. 
مثلا من الان یه انتقادی از بچه های انجمن دارم و اون اینه که حس میکنم یه ذهنیتی بینشون جا افتاده که اگر میخوای بازی موفق بسازی باید بازیت آنلاین باشه. این ذهنیت کاملا اشتباهه. و اشتباه بودنش با یه نگاه به تاپ چارت های گوگل پلی و اپ استور اثبات میشه. چجوری میشه که بازیهای تفننی و کژوال مثل homescapes و gardenscapes و toon blast و کندی کراش درآمدای فضایی دارن که تنه به تنه بازیهای آنلاین مثل game of war و کلش او کلنز میزنه و حتی بعضی مواقع درآمد بیشتری دارن ؟ چرا راه دور بریم ؟ چی میشه که تو تاپ چارت کاقه بازار بازی هایی مثل گلمراد و آمیرزا و ... وجود دارن ؟ اینا آنلاینن ؟ ( من نمیگم بازیهای آنلاین درآمد ندارن یه وقت اشتباه برداشت نشه ) مثال برای رد ادعای موفق بودن در گروی آنلاین بودنه زیاده. اینم به این برمیگرده که خیلی ها مطالعه کافی ندارن. مثلا الان چند نفر میدونن کندی کراش ماهانه چند میلیون دلار درمیاره ؟ خیلیا در این حد میدونن که کندی کراش یه بازی دخترونه س که باید توش شکلات و شیرینی بترکونی. دیگه نمیدونن چه تفکرات عمیق و پیچیده ای درباره طراحی مرحله، ایجاد حس رضایت و ابعاد روانشناختی پشت این بازی وجود داره. بعد بهشون بگی کلش او کلنز میگن آره کلش یک بازی آنلاین محبوب در ایران و جهانه با درآمد سرسام آور. بعد به همینا بگی در حال حاضر درآمد کندی کراش از کلش بیشتره بنظرت قبول میکنن ؟ 4
یکی از دلایل اینکه من تو این بحث ورود نکردم همین بوده. من بیام در یک حرکت انتحاری روشن گری کنم که برای موفقیت باید این کارها رو انجام داد بنظرت چند نفر استفاده میکنن ؟ خیلیا میگن بابا این که یکیه مثل خود ما. چی بیشتر از ما میدونه ؟ اصلا بگیم اکثرا هم استفاده کردن ! من به خودم اجازه نمیدم قبل از اینکه یه موضوعی برا خودم بصورت عملی اثبات نشده و تجربه اش نکردم بیام به بقیه توصیه اش کنم که یوقت خدای نکرده اگر یک درصد اون توصیه کاربردی نبود دینی گردن من نباشه.

خیلی حرف زدم ببخشید. این سینه مالامال از صحبته.  4
ولی بنظرم بیایم با همه چیز به دیده شک نگاه نکنیم. به خودمون و به کارمون ایمان و باور داشته باشیم. خود خدا گفته از تو حرکت از من برکت.  15
قطعا زحماتی که برای این کار میکشیم بی جواب نمیمونه. یه روز هم نوبت ما میشه. اگر خودمون بخوایم.

ارادتمند.

پاسخ

سپاس شده توسط: Master Badfar ، shazde ، M.gh ، hasansanaei ، nariman ، Morj7 ، ᔕinaᗪehghani
اقا گل میون حرفاتون چجوری این همه تایپ میکنید ؟
کانال مطالب آرشیوی کانستراکت 2

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، M.gh ، hasansanaei ، ᔕinaᗪehghani

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سوال : استیم hasansanaei 1 1,983 1400/7/24، 11:18 صبح
آخرین ارسال: mostafanastary
  زبان برنامه نویسی M.Y 16 10,194 1400/6/19، 03:25 عصر
آخرین ارسال: Prince
  طرح صیانت مجلس شورای اسلامی M.Y 9 4,984 1400/5/26، 02:11 عصر
آخرین ارسال: M.Y