پلاگین زمان DateFull برای کانستراکت 2
عالیه 
خیلی بدردم میخوره
فقط اگه امکان داشت 
پلاگین رو با یک کد php سمت سرور ارتباط میدادید که این مشکلات هم حل شود.
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei
(1399/2/21، 01:19 عصر)M.gh نوشته است: عالیه 
خیلی بدردم میخوره
فقط اگه امکان داشت 
پلاگین رو با یک کد php سمت سرور ارتباط میدادید که این مشکلات هم حل شود.
اونطوری که دیگه امکان استفاده در بازی های آفلاین رو نداشت !
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh ، MohammadHadi
بله
میدونم 
خب من منظورم یک نسخه برای بازی های آنلاین بود!
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei
(1399/2/21، 01:22 عصر)M.gh نوشته است: بله
میدونم 
خب من منظورم یک نسخه برای بازی های آنلاین بود!
برای بازی های آنلاین از یک تکه کد زیر استفاده کنید :
کد php:
time(); 
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh ، MohammadHadi
ممنون 5454
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/2/21، 01:33 عصر)M.gh نوشته است: ممنون 5454
البته اگر آموزش تایم استمپ قسمت کدهای PHP رو میخوندی هم دریافت و هم تبدیلش رو بیان کرده بودم.
http://construct2.ir/showthread.php?tid=...6#pid51196
موفق باشی.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، ᔕinaᗪehghani
عه
مرسی
حواسم به این نبود
خیلی بدردم خورد
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، ᔕinaᗪehghani
سلام به همه ی دوستان عزیز ؛

داشتم روی یکی از پروژه های شخصیم کار میکردم که احتیاج به یک ثانیه شمار ( منتها ) با این امکان که اگر ثانیه شمار من از 6 ساعت شروع شد ، خودش شروع کنه به بصورت اتومات به این صورت بشه -> 5:59:59 ... 5:58:23 ... ... . یعنی به این صورت نمایش داده بشه ، خب این کارو ما میتونیم با کانستراکت و تعداد زیادی شرط انجام بدیم ، این کار خوبه ، اما هر بار بخواید این شرایط و حساب و کتاب هارو انجام بدید ضمن اینکه اگر بخواید تعداد دفعات بیشتری استفاده کنید ، دو تا راه دارید . یا اینکه مثال لقمه رو دور سر بچرخونی و هر بار این کد هارو کپی پیست کنی ، روش دوم این هست که عاقلانه رفتار کنی و از فانکشن ها استفاده کنی ، متاسفانه افراد تازه کار و حتی حرفه ای ها هم کلا با فانکشن قهرن .
در هر حال این پلاگین دیگه کارتونو ساده میکنه ، نه احتیاجی به ایونت و اکشن نویسی هست نه فانکشن و نه خانواده دگر پلاگین ها .
برای خود من که میخوام ده ها بار از ثانیه شمار استفاده کنم ، بهترین راه حل ساخت یک پلاگین جدید بود ، دیگه دیدم این پلاگین رو قبلا با نام تاریخ و زمان داده بودم ، همینو بروز کردم .
نکته مهم این هست که اگر بخواید میتونید هم به عنوان باقی مانده زمان ازش استفاده کنید ، هم به عنوان افزایش زمان .

پلاگین فوق به نسخه 1.1.0 بروز شد ، اطلاعات بروز رسانی :

* اضافه شدن امکان تبدیل ثانیه به ساعات باقی مانده یا افزایشی ( در کل ثانیه به ساعت تبدیل میشه )
مثلا 120 ثانیه به پلاگین میدی -> 0:2:0 تحویل میده .
58550 ثانیه میدی -> 16:15:50 تحویل میده .
3600 ثانیه میدی -> 1:0:0 تحویل میده .
3599 ثانیه میدی -> 0:59:59 تحویل میده .

کاربرد برای بازی یا برنامه هایی است که میخواهند از تایمر در بازی خودشون استفاده کنند ، به این صورت که هر 1 ثانیه ( با ایونت Every X seconds ) به ثانیه های خود اضافه یا کسر کنید .

یک نکته مهم درباره ثانیه های بیشتر از 23:59:59 هست که اون ها به این صورت نمایش داده میشوند :
کد:
21 day 11:42:44
متاسفانه فعلا راه حلی به ذهنم نرسید که بتونم از حروف فارسی راست چین شده استفاده کنم ، بخاطر همین 21 روز و ... رو به این صورت خواهیم داشت .
حالا اگر راه حلی به ذهنم رسید یا اینکه از دوستان راه حلی داشت ، همینجا بگه تا تصحیح کنم .
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، oak ، persiangamer ، mhp ، Master Badfar ، mamfan
سلام به همه ی دوستان عزیز ؛

پلاگین به نسخه 1.3.0 بروز رسانی شد .

* رفع یک مشکل در تبدیل ثانیه به زمان و تغییراتی در این بخش . موفق باشید .
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، mhp

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Star پلاگین پرداخت درون برنامه تمام مارکت ها miladesign 94 62,369 1403/11/10، 04:25 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
Information پلاگین درون پرداخت بازار، مایکت، ایران اپس، پارس هاب، کندو و اول مارکت miladesign 120 82,292 1403/10/22، 07:49 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  پلاگین فارسی ارسال نوتیفیکشن آفلاین rezamms 11 9,953 1401/8/7، 03:50 عصر
آخرین ارسال: kamran_cn
  پلاگین درخواست لینک دانلود مثال های مجموعه پلاگین REX'S PLUGINS firooz 0 4,199 1401/6/13، 11:26 عصر
آخرین ارسال: firooz
  پلاگین درخواست پلاگین table یا 2d dictionary aliCo 0 1,610 1401/5/9، 03:24 صبح
آخرین ارسال: aliCo

پرش به انجمن: