شهر مردگان... بزودی...
Shocked 
سلام و عرض ادب...
شهر مردگان... بزودی...
ارادتمند...
[تصویر:  abtn_cover1.png]

پاسخ

سپاس شده توسط: alii ، MrAlvand ، M.gh ، ᔕinaᗪehghani
اسمش که باحاله و معلومه ترسناکه

امیدوارم بتونی بخوبی بسازیش
کانال مطالب آرشیوی کانستراکت 2

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط: nariman
آقا ایول 
بنظر عالیه
  پاسخ

(1399/3/13، 09:01 عصر)kiarash نوشته است: اسمش که باحاله و معلومه ترسناکه

امیدوارم بتونی بخوبی بسازیش

ممنونم کیارش جان. امیدوارم که بتونم... چون تا حالا بازی با زاویه دید اول شخص نساختم.

(1399/3/13، 09:10 عصر)M.gh نوشته است: آقا ایول 
بنظر عالیه

متشکرم. به من همیشه شما لطف دارین.
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh
سلام
فک کنم کرکتر بازی هاتون خیلی تکراری شده
از این کرکتر دارید تو همه بازی هاتون استفاده میکنید
Ui اکثر بازی هاتون رو هم دیدم و اصلا جذاب نیست
معمولا بازی هاتون رو خیلی سریع میسازید

بنظرم بهتر بیشتر وقت بزارین تو خیلی چیز ها (کرکتر موزیک ui و...)
میدونم بازی سازی رو برای لذت انجام میدین ولی بنظرم برای یه بازی وقت بیشتر بزارین که دانلود بیشتری هم بگیره فک کنم خیلی لذتش بیشتره تا این که هر دوماه یه بازی جدید بدین
  پاسخ

(1399/3/14، 01:04 صبح)oak نوشته است: آقا نریمان من توی پیج اینستاتون دیدم یه پست گذاشتید به اسم قصه شهر جادو
چون من خودم هم آهنگ و هم خوانندش یعنی آقای داریوش و آقای ابی رو دوست دارم ، جذب شدم 
میشه ازش یکم اطلاعات بدهید ؟؟

راستش قصه شهرجادو بیان حس درونی من نسبت به جامعه هست. مدتهاست که حال مردم ایران از نظر فرهنگی (با مسایل سیاسی کاری ندارم) خوب نیست. مردم ایران مدتهاست که نسبت به هم دیگه مثل گذشته ها مهربون و دردمند نیستن. قصه مردم ایران برای من قصه شهریه که جادو شده (با اشاره به اسم آهنگ معروف ابی و داریوش). برای همین بسته به حس و حال درونیم... یه بخشی از یک آهنگ مورد علاقم رو که شعرش بیان بخشی از این سقوط فرهنگی هست رو هایلایت میکنم و براش یه انیمیشن کوتاه میزنم و در انتهای کلیپ یک دقیقه ای اون جمله رو با ذکر اسم صاحب اون جمله (شاعر که عموما مردم هیچوقت نمیدونن ترانه ای که دوست دارن و گوش میدن اسم شاعرش کیه) مجدد هایلایت میکنم و اونرو در قالب مجموعه قصه شهرجادو منتشر میکنم. تو انتهای تمامی این تیپ انیمیشنهام عنوان قصه شهر جادو که سیاهی اونرو میاد و میبلعه رو قرار دادم.
البته الان دیگه مدتهاست که دیگه حس و حال انجام این کار رو ندارم.

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/3/14، 01:10 صبح)Morj7 نوشته است: سلام
فک کنم کرکتر بازی هاتون خیلی تکراری شده
از این کرکتر دارید تو همه بازی هاتون استفاده میکنید
Ui اکثر بازی هاتون رو هم دیدم و اصلا جذاب نیست
معمولا بازی هاتون رو خیلی سریع میسازید

بنظرم بهتر بیشتر وقت بزارین تو خیلی چیز ها (کرکتر موزیک ui و...)
میدونم بازی سازی رو برای لذت انجام میدین ولی بنظرم برای یه بازی وقت بیشتر بزارین که دانلود بیشتری هم بگیره فک کنم خیلی لذتش بیشتره تا این که هر دوماه یه بازی جدید بدین

در مورد تکراری بودن کاراکتر بازیهام شما درست میفرمایید اما برای کی؟؟؟ برای 80 میلیون جمعیت ایران؟؟؟ مگه کلا چند نفر تا حالا بازیهای منرو دانلود کردن؟؟؟ من اگر بازیهام میلیونی دانلود خورده بود حق با شما بود دیگه کاراکترها خسته کننده میشد اما برای 100 تا نصب دیگه...
من ساخت تمهای مختلف بازی برام جذابه و کاراکتر فقط یک وسیله هست. اینکه ببینم میتونم بازی مبارزه ای سوم شخص بسازم یا نه برام جذابه... اینکه بعدش ببینم حالا با دید اول شخصم میتونم بازی بسازم جذابه... اینکه یه تاپیک با عنوان فیزیک در کانستراکت بخونم و بعد ببینم منم میتونم با فیزیک بازی بسازم جذابه... اینکه یه بازی هلیکوپتریه باحال ببینم و بعد ببینم منم میتونم بازی جنگی بسازم یا نه جذابه...
اما انتقاد شمارو میپذیرم. در مورد ui که صد در صد میپذیرم. دارم سعی میکنم بفهمم ui جذاب از نظر کاربر چیه. چون تا حالا نفهمیدم که منظور از اینکه همه از ui بازیهام انتقاد میکنن اینه که جذاب نیست؟ یا کاربردی نیست؟ و یا عرف بازیسازی که همه گیمرها بهش عادت کردن نیست؟ و البته امیدوارم تو بازیهای بعدی دیگه این مشکل رو نداشته باشم.
ممنونم از پیشنهاداتتون.

پاسخ

سپاس شده توسط: Morj7
(1399/3/13، 03:40 عصر)nariman' نوشته است: سلام و عرض ادب...
کلبه مرگ... به زودی...
ارادتمند...
[تصویر:  abtn_cover1.png]

بسیار عالی
خسته نباشی

[تصویر:  v2vy_magry_game_logo_39;.png]
  پاسخ

سلام و عرض ادب
انشالله بزودی...

https://aparat.com/v/xZNqw
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
بسیار عالی
  پاسخ

سپاس شده توسط: nariman ، shazde

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  Cursed letters MohammadHadi 0 1,543 1401/12/11، 02:02 صبح
آخرین ارسال: MohammadHadi
Information دریانوردان (شروعی از صفر) در دست ساخت... oak 115 62,750 1401/2/26، 10:09 صبح
آخرین ارسال: tohidrajabali
  کلیپی کوتاه از بازی در حال ساخت Alireza3d 6 4,152 1400/9/11، 06:57 عصر
آخرین ارسال: Alireza3d
  گیم پلی قسمت سوم منطقه آلوده alii 4 4,012 1400/8/26، 09:23 عصر
آخرین ارسال: alii
Brick ستیز قهرمانان:هیجانی بی پایان (جدید) Mahdibabaei M.N 17 10,377 1400/8/25، 09:16 عصر
آخرین ارسال: MdSarli

پرش به انجمن: