مشکل در پلاگین OnStorage
Brick 
سلام دوستان.
من به یک مشکل با پلاگین OnStorage برخوردم ببینید میتونید راهی برای برطرف کردنش پیدا کنید من که از دیشب دارم تلاش میکنم و نتونستم.
اول توضیح میدم که قضیه چیه.
خوب من اومدم از این پلاگین برای ثبت نام / ورود / مقدار سکه/ میزان XP برای لول آپ/ نام نمایشی کاربر و آواتار کاربر استفاده کردم.

حالا مشکل ها

1- من یک لایوت ثبت نام دارم و یک لایوت ورود دارم و جفتشون درست کار میکنه. ولی باگ ماجرا اونجایی شروع میشه که کاربر وقتی با لایوت ثبت نام, نام نویسی میکنه و مشخصاتش در هاست ذخیره میشه و دوباره از طریق لایوت ورود میخواد وارد بشه نمیتونه اکانتی که ساخت شده رو تشخیص بده و یوزنم(شناسه کاربری) رو پیدا نمیکنه.
یک 10 / 15 باری باید صفحه رو ریلود کنم که بعدش بتونه پیداش کنه یا اگه از طریق نرم افزار اگه یوزرنیم گذاشتم omid برم از توی هاست یوزرنم رو مثلا به mahdiyar تغیر بدم تا بتونه پیدا کنه.
این در صورتی هست که اگه خودم از طریق هاست یک داده جدید اضافه کنم به راحتی پیدا میشه.

2- من برای هر متغیری که توی هاست هست مثل همون توی نرم افزار هم ساختم .
خب حالا کاربر مثلا میزان XP 500 داره و میتونه از طریق یک دکمه 100 xp خریداری کنه. من اینجوری تعریف کردم
اگر روی اسپرایت دکمه کلیک شد میزان 100xp به متغیر Myxp که درون بازی ساختم اضافه بشه و بعد میزان میزان myxp درون هاست = myxp توی بازی.
و بعد شیع text که میزان Xp رو نشون میده.  set text بشه با متغیر myxp درون هاست.
خوب حالا این 100xp به هاست اضافه میشه اما نمیتونه درست دریافت کنه دقیقا مثل login که وقتی توی هاست تغیر ایجاد میشه نمیتونه دریافتشون کنه و باید چندین بار ریلود بشه تا مقدار xp درون هاست با text ما ست بشه

کسی میتونه بگه مشکل از چیه؟
MR ANDROID

[تصویر:  64gfa8akeqkr_t.jpg]

پاسخ

سپاس شده توسط:
من اطلاعات دقیقی ندارم
اما بهتره از آن استوریج استفاده نکنید
چون امنیت نداره
  پاسخ

سپاس شده توسط:
از چی استفاده کنم ؟؟

MR ANDROID

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/4/14، 02:44 عصر)mahdiyar' نوشته است: سلام دوستان.
من به یک مشکل با پلاگین OnStorage برخوردم ببینید میتونید راهی برای برطرف کردنش پیدا کنید من که از دیشب دارم تلاش میکنم و نتونستم.
خوب من اومدم از این پلاگین برای ثبت نام / ورود / مقدار سکه/ میزان XP برای لول آپ/ نام نمایشی کاربر و آواتار کاربر استفاده کردم.

حالا مشکل ها

1- من یک لایوت ثبت نام دارم و یک لایوت ورود دارم و جفتشون درست کار میکنه. ولی باگ ماجرا اونجایی شروع میشه که کاربر وقتی با لایوت ثبت نام, نام نویسی میکنه و مشخصاتش در هاست ذخیره میشه و دوباره از طریق لایوت ورود میخواد وارد بشه نمیتونه اکانتی که ساخت شده رو تشخیص بده و یوزنم(شناسه کاربری) رو پیدا نمیکنه.
یک 10 / 15 باری باید صفحه رو ریلود کنم که بعدش بتونه پیداش کنه یا اگه از طریق نرم افزار اگه یوزرنیم گذاشتم omid برم از توی هاست یوزرنم رو مثلا به mahdiyar تغیر بدم تا بتونه پیدا کنه.
این در صورتی هست که اگه خودم از طریق هاست یک داده جدید اضافه کنم به راحتی پیدا میشه.

خب حالا کاربر مثلا میزان XP 500 داره و میتونه از طریق یک دکمه 100 xp خریداری کنه. من اینجوری تعریف کردم
اگر روی اسپرایت دکمه کلیک شد میزان 100xp به متغیر Myxp که درون بازی ساختم اضافه بشه و بعد میزان میزان myxp درون هاست = myxp توی بازی.
خوب حالا این 100xp به هاست اضافه میشه اما نمیتونه درست دریافت کنه دقیقا مثل login که وقتی توی هاست تغیر ایجاد میشه نمیتونه دریافتشون کنه و باید چندین بار ریلود بشه تا مقدار xp درون هاست با text ما ست بشه

سلام. مشکل اینه که درخواستا کش میشن. باید یه اپدیت بدم پلاگینش رو.

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/4/14، 06:05 عصر)miladesign' نوشته است:
(1399/4/14، 02:44 عصر)mahdiyar' نوشته است: سلام دوستان.

حالا مشکل ها

سلام. مشکل اینه که درخواستا کش میشن. باید یه اپدیت بدم پلاگینش رو.

سلام آقا میلاد, کی آپدیت میدین من گیر کردم وسط کار

MR ANDROID

پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 2 357 1404/7/2، 07:00 عصر
آخرین ارسال: mehdi1100
  دانلوذ کوکون amirgoli 3 1,636 1404/6/27، 03:32 عصر
آخرین ارسال: Klkj
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 456 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 395 1404/1/11، 04:06 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 12,379 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi

پرش به انجمن: