مشکل خروجی وینوس با تپسل
سلام دوستان
من پلاگین های تپسل تست کردم روی وینوس ولی بعد از اجرا صفحه سیاه دیده میشه در صورتی که پلاگین تپسل حذف میکنم و همون خروجی میگیرم به درستی اجرا میشه !

لطفا هر کسی میتونه یک خروجی همین سورس تست خود وینوس درست کنه و خروجی بگیره ببینیم ایا مشکل پیدا کرده و موقع اجرا بازی صفحه سیاه میاد یا من جایی اشتباه میرم
پلاگین تپسل - وینوس

سپاس شده توسط:
سلام منم دقیقا همین مشکل رو با تپسل و حتی عدد دارم... با خروجی فونگپ هم مشکل حل نشد
متاسفانه دوران کانستراکت 2 دیگه تقریبا به سر اومده... سال بعد که کلا دیپریکیت میشه الان هم که پلاگین های ایرانی عملا از کار افتادن
  پاسخ

سپاس شده توسط:
مشکل رو توی انجمن سرچ کنید ، باور کنید قبلا بوده و حل شده !

در جواب عضو قدیمی کم کارم بگم اولا عدد کلا ورشکست شد و آژانسش جمع شد .
حداقل اگر کم کارم هستید اطلاعاتتونو بروز کنید .

باور کنید سرچ کردن توی انجمن به قدری آسونه که پسرخاله کلاس اول دبستان من بلده باهاش کار کنه .
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH ، amin hosseini
(1399/5/4، 09:42 عصر)hesam3 نوشته است: مشکل رو توی انجمن سرچ کنید ، باور کنید قبلا بوده و حل شده !

باور کنید سرچ کردن توی انجمن به قدری آسونه که پسرخاله کلاس اول دبستان من بلده باهاش کار کنه .
سرچ بلدم، قبل از ایجاد تاپیک سرچ کردم بین محتوا تپسل و وینوس این مشکلو متاسفانه پیدا نکردم این شد که سوال ایجاد کردم، اگر ممکنه لینکشو قرار بدین
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/5/4، 11:36 عصر)maadking نوشته است:
(1399/5/4، 09:42 عصر)hesam3 نوشته است: مشکل رو توی انجمن سرچ کنید ، باور کنید قبلا بوده و حل شده !

سرچ بلدم، قبل از ایجاد تاپیک سرچ کردم بین محتوا تپسل و وینوس این مشکلو متاسفانه پیدا نکردم این شد که سوال ایجاد کردم، اگر ممکنه لینکشو قرار بدین
سلام ؛
http://construct2.ir/showthread.php?tid=9229&page=2

از جایی که یادم میاد سیستم جدید وینوس از خروجی فونگپ استفاده میکنه ، پس این مشکل باید مشابه مشکل شما باشه . تست کنید هم از طریق همین خروجی فونگپ آنلاین هم از طریق وینوس .
  پاسخ

سپاس شده توسط: maadking

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 2 357 1404/7/2، 07:00 عصر
آخرین ارسال: mehdi1100
  دانلوذ کوکون amirgoli 3 1,636 1404/6/27، 03:32 عصر
آخرین ارسال: Klkj
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 456 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 395 1404/1/11، 04:06 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 12,387 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi

پرش به انجمن: