گل بود به سبزه نیز آراسته شد (کافه بازار)
سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز

امروز رفتم تو اکانت بازارم،دیدم دوتا از بازی هام حذف شده،و بهم پیام دادن که به دلیل محتوای مصادیق مجرمانه و... بازی شما حذف شده،بعد لینک محتوای مصادیق فلان رو هم برام فرستادن...
جالبه تو این صفحات اینقدر قوانین قلمبه سلمبه و زیاد هست که اصلا بی خیال میشی میگی بذار حذفش کنن..!!
و جالب تر اینکه خیلی از بازی هارو حذف کرده و وقتی وارد صفحه بازی میشی نوشته: 
این برنامه به دستور کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه، از حالت انتشار خارج شده است
واقعا ماشا الله به این حمایت...هر روز یه قانون جدید و یه داستان تازه و بی انتها...
I'm hamed 1985
من همون Americanboy  و Americanboy2 هستم و از اون زمان که انجمن به مشکل خورده بود،نتونستم وارد اکانتم بشم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh ، ARKEYA
(1399/5/23، 12:46 عصر)Hamed85 نوشته است: سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز

امروز رفتم تو اکانت بازارم،دیدم دوتا از بازی هام حذف شده،و بهم پیام دادن که به دلیل محتوای مصادیق مجرمانه و... بازی شما حذف شده،بعد لینک محتوای مصادیق فلان رو هم برام فرستادن...
جالبه تو این صفحات اینقدر قوانین قلمبه سلمبه و زیاد هست که اصلا بی خیال میشی میگی بذار حذفش کنن..!!
و جالب تر اینکه خیلی از بازی هارو حذف کرده و وقتی وارد صفحه بازی میشی نوشته: 
این برنامه به دستور کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه، از حالت انتشار خارج شده است
واقعا ماشا الله به این حمایت...هر روز یه قانون جدید و یه داستان تازه و بی انتها...

‌به نظر من کلا نرو سمت بازار
برو سمت مایکت
بهترین مارکت هست
تازه حق عضویت هم نمیخواد
از دانش خود ، همیشه بهینه استفاده کنید !
  پاسخ

سپاس شده توسط: Hamed85 ، ᔕinaᗪehghani
سلام.
ظاهرا یه مدیر جدید برای ارشاد اومده!!! گیر داده به کافه بازار، چون امیرحسین فصیحی هم توئیت زده که بازی Shadow Blade که الان مدت هاست روی کافه بازار هست، به خاطر وجود یک تابلو که عکس یک خانوم روشه، گیر دادن که به همین علت یا باید حذف کنن تصویر رو، یا بازی رو بازار حذف کنه!!!
البته من خودم با این قضیه اوکی هستم!(عقیده ی خودمه )
یعنی اینکه شما وقتی بازی یا کلا محصولی برای خارج از کشور میزنی، با هر نوع عقیده هم که باشید، هر چی خواستید بزنید!(که البته خارج از کشور هم قوانین خودشون رو دارن )
ولی وقتی یه محصول برای داخل تولید میکنید یا همون محصول قبلی رو توی بازار ایران منتشر میکنین، باید قوانین رو هم قبول کنین.

نمونه ی بارز این قضیه، تبلیغات یک محصول مثل کرم و عطر و شکلات و ... توی ماهواره و توی تلویزیون خودمونه.
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin hosseini ، ARKEYA ، hasansanaei
(1399/5/24، 02:36 عصر)mostafanastary نوشته است: سلام.
ظاهرا یه مدیر جدید برای ارشاد اومده!!! گیر داده به کافه بازار، چون امیرحسین فصیحی هم توئیت زده که بازی Shadow Blade که الان مدت هاست روی کافه بازار هست، به خاطر وجود یک تابلو که عکس یک خانوم روشه، گیر دادن که به همین علت یا باید حذف کنن تصویر رو، یا بازی رو بازار حذف کنه!!!
یعنی اینکه شما وقتی بازی یا کلا محصولی برای خارج از کشور میزنی، با هر نوع عقیده هم که باشید، هر چی خواستید بزنید!(که البته خارج از کشور هم قوانین خودشون رو دارن )
ولی وقتی یه محصول برای داخل تولید میکنید یا همون محصول قبلی رو توی بازار ایران منتشر میکنین، باید قوانین رو هم قبول کنین.

نمونه ی بارز این قضیه، تبلیغات یک محصول مثل کرم و عطر و شکلات و ... توی ماهواره و توی تلویزیون خودمونه.
یک سوال دارم
من چرا باید واسه داخل و خارج فرق بزارم
یعنی میگی تو بازیامون پاچه خواری کنیم
کد:
public void myLifeStyle (var life)
{
      var createGame;
      var anime;

if ( anime == false && createGame == false )
       {
             Destroy(life);
       }
}
^_^
مثل بعضیا خودمو دست بالا نمی گیرم که پند بدم
مث بعضیا هم بچه نیستم که شعر و حدیث بنویسم
مثل بعضیا هم خیره نیستم هنو یه بازی رو نساختم عکسشو بزارم امضا
فقط حال و روز دلمو گفتم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نقل قول: گل بود به سبزه نیز آراسته شد
آخه چرا مگه بازی ی ایرانی مشکلی داره ؟
مگه چی داشت
به چیش گیر دادن ؟
معمولا بازی های خارجی رو اینجوری می کنن 
می شه یکی قوانین ایاین کار گروه رو بگه ؟

همیشه دانش بجویید دانش نجوید 
دانشجو باشید نه دانش جو
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/5/25، 06:18 صبح)Zahra By' نوشته است:
نقل قول: گل بود به سبزه نیز آراسته شد
آخه چرا مگه بازی ی ایرانی مشکلی داره ؟
مگه چی داشت
به چیش گیر دادن ؟
معمولا بازی های خارجی رو اینجوری می کنن 
می شه یکی قوانین ایاین کار گروه رو بگه ؟

نه این یک عادت ریشه ای شده که همه چیز رو اونطوری که خودشون میخوان ویرایش کنن بعد به مردم نمایش بدن...برعکس جوامع پیشرفته!!

I'm hamed 1985
من همون Americanboy  و Americanboy2 هستم و از اون زمان که انجمن به مشکل خورده بود،نتونستم وارد اکانتم بشم.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/5/25، 05:02 صبح)Kaneki نوشته است:
(1399/5/24، 02:36 عصر)mostafanastary نوشته است: سلام.

یک سوال دارم
من چرا باید واسه داخل و خارج فرق بزارم
یعنی میگی تو بازیامون پاچه خواری کنیم
سلام
من نگفتم پاچه خواری کنیم برای بازی هامون
صحبت من اول این بود که گیرها زیاد شده در کل که خوب نیست مسلما!
اما داستان اصلی اینه که وقتی شما به عنوان یک تولید کننده داخل ایران، یه محصولی رو برای ایران، و برای کاربران ایرانی میزنین، باید قوانین ایران رو هم بپذیرید. همین.

اما حالا این قوانین تا چه حد درست هست یا نیست، بحث دیگه ایه،
باز هم همون مثال قبلی کرم و عطر و شکلات و ... رو میشه گفت! مثلا من توی تلویزیون خودمون دیدم که یه تبلیغی در مورد کرم جوون کننده پوست تبلیغ میشد، خب خانومی که تبلیغ رو انجام میداد، موهاش کاملا پوشیده بود، اما همون تبلیغ رو اتفاقی توی ماهواره ( البته ما که نداریم، خونه همسایه دیدم! ) ( یا مثلا یوتیوب، که بازم ما نداریم، با قندشکن همسایه رفتیم دیدیم ) با یه ظاهر کاملا متفاوت داشت تبلیغ میشد.

من میگم یه سری قوانین هست، ولی شما پذیرفتی که تحت اون قوانین باشی، باید باشی. هرچند همیشه جای اعتراض هست. که البته بازم باید اعتراض به حقی باشه.
حالا مثلا همین shadow blade مثلا 4 ساعت گیم پلی داره، اما همین یه تصویر خانوم رو یه جایی گذاشته توی بازی، که شاید دو ثانیه از بازی هم نباشه! خب نذار آقا ! حتی اگه برای اونور هم گذاشتی، بازم دلیلی نداشته به نظرم گذاشتنش!

خلاصه، اینطوری شد که اونطوری شد.
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin hosseini ، nariman ، shazde ، ARKEYA ، Kaneki ، hasansanaei
کلا تو ایران باید بازی با محتوی پاچه خوارانه بسازی وگرنه اینا اصا اون رو بازی به حساب نمیارن
کد:
public void myLifeStyle (var life)
{
      var createGame;
      var anime;

if ( anime == false && createGame == false )
       {
             Destroy(life);
       }
}
^_^
مثل بعضیا خودمو دست بالا نمی گیرم که پند بدم
مث بعضیا هم بچه نیستم که شعر و حدیث بنویسم
مثل بعضیا هم خیره نیستم هنو یه بازی رو نساختم عکسشو بزارم امضا
فقط حال و روز دلمو گفتم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/5/25، 03:16 عصر)Kaneki نوشته است: کلا تو ایران باید بازی با محتوی پاچه خوارانه بسازی وگرنه اینا اصا اون رو بازی به حساب نمیارن
سلام
لطفا چندتا از بازی های پاچه خوارانه رو برای ما معرفی کنید.
 چون توی بازی های صفحه اول بازار من یادم نمیاد دیده باشم.
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط: ARKEYA ، Amirhesam.KH ، mostafanastary
(1399/5/25، 05:40 عصر)shazde نوشته است:
(1399/5/25، 03:16 عصر)Kaneki نوشته است: کلا تو ایران باید بازی با محتوی پاچه خوارانه بسازی وگرنه اینا اصا اون رو بازی به حساب نمیارن
سلام
لطفا چندتا از بازی های پاچه خوارانه رو برای ما معرفی کنید.
 چون توی بازی های صفحه اول بازار من یادم نمیاد دیده باشم.

‌راست میگه آقا محمد
من حتی تو چارخونه هم ندیدم چه برسه بازار
لطفا معرفی کنید
از دانش خود ، همیشه بهینه استفاده کنید !
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH ، shazde

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  لیست بسیار کامل از پابلیشرهای خارجی 2020 Mehrdad 16 10,686 1403/12/24، 08:04 عصر
آخرین ارسال: xcmpunkgtsx
  قبول کردن سفارش شما (:--ALI--:) 0 594 1403/1/30، 09:06 عصر
آخرین ارسال: (:--ALI--:)
  استخدام چند ردیف شغلی در تهران hasansanaei 0 755 1402/6/1، 02:13 عصر
آخرین ارسال: hasansanaei
Heart یلدا مبارک ? oak 2 2,449 1400/10/4، 09:46 عصر
آخرین ارسال: amin hosseini
  پرداخت درون برنامه M.Y 3 2,266 1400/9/27، 03:59 عصر
آخرین ارسال: mostafanastary

پرش به انجمن: