درخواست از دوستان برای تست بازی html5

[تصویر:  wf4n_cover2.png]
سلام و عرض ادب خدمت بزرگان انجمن و دوستان عزیزم...
من میخواستم یکبار دیگه از ازتون یک درخواستی داشته باشم. میخواستم اگر براتون مقدور هست مثل دفعه قبل بزرگواری بفرمایید و این بازی فایتر1 من رو هم تست بفرمایید.
بازی قدیمی فایتر1 ام رو با تغییر گرافیک و ساختار مناسب html5 مجدد بازسازی کردم. چون بازی برای html5 هست بنابراین تمام دسترسیها به امکانات بازی باز و به صورت فول پکیج قابل بازی هست...
بویژه اگر دوستان بتونن بازی و بخصوص صداش رو در گوشیهای آیفون تست کنن خیلی ممنونشون میشم.
در بار اول کانکت شدن به بازی به جهت لود شدن بازی ممکنه بالا اومدن بازی چند ثانیه زمان ببره. اگر بازی لود نشد لطفا یکبار مرورگر رو رفرش بفرمایید.
بازم ممنونم...
ارادتمند همه شما...
لینک بازی:
http://www.narimanstudio.ir/fighter1/
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH
(1399/7/8، 04:02 عصر)nariman نوشته است: [تصویر:  wf4n_cover2.png]
سلام و عرض ادب خدمت بزرگان انجمن و دوستان عزیزم...
من میخواستم یکبار دیگه از ازتون یک درخواستی داشته باشم. میخواستم اگر براتون مقدور هست مثل دفعه قبل بزرگواری بفرمایید و این بازی فایتر1 من رو هم تست بفرمایید.
بازی قدیمی فایتر1 ام رو با تغییر گرافیک و ساختار مناسب html5 مجدد بازسازی کردم. چون بازی برای html5 هست بنابراین تمام دسترسیها به امکانات بازی باز و به صورت فول پکیج قابل بازی هست...
بویژه اگر دوستان بتونن بازی و بخصوص صداش رو در گوشیهای آیفون تست کنن خیلی ممنونشون میشم.
در بار اول کانکت شدن به بازی به جهت لود شدن بازی ممکنه بالا اومدن بازی چند ثانیه زمان ببره. اگر بازی لود نشد لطفا یکبار مرورگر رو رفرش بفرمایید.
بازم ممنونم...
ارادتمند همه شما...
لینک بازی:
Kickboxer1

‌سلام بنده تست میکنم مشکلی داشت میگیم

خوب تست کردم هیچ مشکلی نداشت صدا هم داشت ولی داخل گوشی IPHONE 8 یکم کند اجرا شد
اگر امکانش هست این مشکل رو رفع کنید...
از دانش خود ، همیشه بهینه استفاده کنید !
  پاسخ

سپاس شده توسط: nariman
ارکیا جان سلام
ممنونم از لطفت.
کندی روی آیفون خیلی برام عجیب بود
ممنونم که بهم اطلاع دادی
  پاسخ

سپاس شده توسط: ARKEYA
عالی بود جناب نريمان
این بازی رو مارکت های html5  و خارج از کشور خيييلی خوب جواب میده چون با اونور سازگار تره
تو ایران کسی نمی شینه زیاد بوکس و کشتی کج ببینه .
ولی باز این مساله تو خارج بیشتر از داخل کشوره
اميدوارم موفق باشید
فقط یه نکته
کاربر رو انقدر معطل نگه ندارید
من برای شروع بازی خیلی مشتاق بودم ولی هي از در میومدن تو و هی قکز می شد و ان حرفا
خوبه نمی گم بده
ولی یکم مقدارش رو کم تر کنید بنظرم بهتره
حالا باز هر طور خودتون مایل هستين
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

امیر مهدی جان سلام.
ممنونم که برام وقت گذاشتی و بازی رو دیدی.
نکته خیلی درستی رو اشاره کردی که خودم چون محو ساخت بازی میشم متوجه این مساله نشدم.
این نکته رو اتفاقا بازیسازهای توانمند دیگه ای هم از انجینهای دیگه تو پیوی تلگرام بهم تذکر دادن.
من تمام این راهنماییهای از دیروز تا الان رو دارم روشون کار میکنم. یکسری موارد که به سرعت قابل رفع بود رو اصلاح کردم و بازی آپدیت شده لینکش...
و باقی موارد رو هم حتما به مرور اصلاح میکنم.
در کل از دیروز تا الان که بازی رو توی گروه های متعدد بازیسازان انجینهای دیگه تلگرامی گذاشتم و راهنماییهایی که از اساتیدشون گرفتم برام تجربه فوق العاده ارزشمندی بود.
بازم ممنونم از لطفت امیر مهدی جان.
ایشالله به زودی انتشار بازی دریانوردانت...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/7/9، 07:22 عصر)nariman' نوشته است: امیر مهدی جان سلام.
ممنونم که برام وقت گذاشتی و بازی رو دیدی.
نکته خیلی درستی رو اشاره کردی که خودم چون محو ساخت بازی میشم متوجه این مساله نشدم.
این نکته رو اتفاقا بازیسازهای توانمند دیگه ای هم از انجینهای دیگه تو پیوی تلگرام بهم تذکر دادن.
من تمام این راهنماییهای از دیروز تا الان رو دارم روشون کار میکنم. یکسری موارد که به سرعت قابل رفع بود رو اصلاح کردم و بازی آپدیت شده لینکش...
و باقی موارد رو هم حتما به مرور اصلاح میکنم.
در کل از دیروز تا الان که بازی رو توی گروه های متعدد بازیسازان انجینهای دیگه تلگرامی گذاشتم و راهنماییهایی که از اساتیدشون گرفتم برام تجربه فوق العاده ارزشمندی بود.
بازم ممنونم از لطفت امیر مهدی جان.
ایشالله به زودی انتشار بازی دریانوردانت...

سلام
با گوشی تست کردم خوب بود ولی با کامپیوتر که تست کردم چون برنامه Download File Manager دارم فایلهای صوتی بازیت شروع به دانلود شدن با این نرم افزار شد در نتیجه بازی بدون صدا اجرا شد. البته فکر کنم کسی با کامپیوتر بازی نمیکنه چون خیلی سخته و هدف شما موبایله، درسته؟
راستی اگه اسم گروههای بازی سازان توی تلگرام رو بگی ممنون میشم.
موفق باشید

پاسخ

حامد جان سلام
ممنونم که برام وقت گذاشتی. این مشکل دانلود شدن صدا رو چند نفر دیگه هم گفتن. نمیدونم مشکل از چیه. چون بازی رو تنظیم صدای پری لود هست و صدا ها در فولدر sound این مشکل پیش میاد. باید یک راهی براش پیدا کنم. ممنونم از تذکرت.
در مورد گروه تلگرامی هم اجازه بده چیزی ننویسم که تبلیع محسوب نشده اما کافیه توی تلگرام کلمه بازی و یا بازیساز و یا کلمات مشابه رو سرچ کنی گروه های مورد نظرت رو پیدا میکنی. کافیه تو یکیشون عضو بشی و اونجا دایما ادمینهای گروه های دیگه لینک گروه خودشون رو تبلیغ میکنن بنابراین با ورود به یکیشون میتونی بقیه گروه ها رو هم پیدا کنی. بشدت و بشدت و بشدت بهت توصیه میکنم اگر صرفا قصد بالابردن اطلاعات بازیسازیت رو داری و صرفا خواننده مطالب این گرو ها هستی توشون عضو بشی اما اگر وسوسه بشی و تو بحثها شرکت کنی و بخوای فرد فعال گروه باشی یه وقت به خودت میای میبینی یک بخش بزرگی از زمان و انرژی روزانه ات رو بواسطه اعتیاد پیدا کردن به بحث کردن تو این گروه ها رو از دست دادی و عمر و زمانت رو نابود کردی.
ببین حامد جان همه ما گروهایی از دوستانمون رو داریم که باهاشون توی تلگرام و واتساپ میگیم میخندیم... حتی جسارتا شوخی جنسی میکنیم اما میدونیم که اون گروه برای صرفا مسخره بازی و خنده هست اما شما وقتی وارد انجمن الان شدی صرفا برای بالابردن اطلاعات بازیسازیت اومدی نه جک گفتن و مسخره بازی با نریمان... اما متاسفانه همه داریم میبینیم که این اتفاق در گروه های تخصصی تلگرامی و واتساپی نمیوفته یعنی شما برای بالا بردن اطلاعات بازیسازیت میخوای واردشون بشی اما حجم عظیمی از مکاتبات گروه هر چیزی هست غیر از بحث تخصصی بازیسازی.
برای همین جسارت کردم و گفتم سعی کن وسوسه نشی و وارد این بحثها نشی (این نصیحت رو با کسب اجازه از کانکی عزیز که توی امضاشون نوشتن اونقدر خودم رو دست بالا نمیگیرم که کسی رو بخوام نصیحت کنم نوشتم امیدوارم من رو ببخشن)
امیدوارم موفق باشی.
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH ، hamedbz ، ᔕinaᗪehghani
ممنون از توضیحات مفصلتون آقا نریمان
راستش من زیاد حرف نمیزنم فقط میام توی انجمن ببینم چیزی میتونم یاد بگیرم یا ایده بگیرم یا روش جدیدی برای درامد پیدا میشه و ...
هدفم از عضویت در گروههای تلگرامی هم همینه و اگه ببینم مسخره بازیه ازشون خارج میشم.

من هم بعد از اتمام آپدیت بازی فعلیم می خوام چندتا بازی ساده مخصوص html5 بسازم. اگه شما موفق شدید از این پلتفورم درامد کسب کنید تجربیاتتون در اختیار ماهم بزارید. (فکر کنم هدفتون فروش امتیاز بازی باشه مثل  doondook.studio که شما دعوتشون کردید به انجمن) من هم می خوام همچین کاری انجام بدم و دوست دارم تا آماده شدن بازیهام پیچ و خم کار دستم بیاد. بقول آقای دکتر رضایی دیگه درامد ریالی ارزشی نداره
راستی کیبورد هم در بازیتون استفاده کنید تا کسانی که با کامپیوتر بازی را اجرا می کنند بتونن با دکمه های کیبورد بازی کنند چون با ماوس اصلا نمیشه و برعکس با کیبورد خیلی عالی میشه.
پیروز و موفق باشید
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH ، ARKEYA ، ᔕinaᗪehghani

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  وینوس - خروجی آفلاین اندروید miladesign 476 263,341 1403/10/23، 02:18 عصر
آخرین ارسال: Tggi
Wink سوال در مورد تبلیغ بازی در تپسل _1515Team_ 2 1,964 1403/10/22، 08:05 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  انتخاب رشته کامپیوتر M.Y 5 3,276 1401/4/11، 06:21 عصر
آخرین ارسال: M.Y
  خرید سورس بازی های شما Hamed85 4 2,772 1401/1/31، 11:02 صبح