آیا سورس مناسب و کاربردی است ؟
بله ، بسیار کاربردی و عالی
88.89%
8
خیر ، ساده و بدردنخور
11.11%
1
9 رأی
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

اسکرول نرم (روان)
سلام دوستان .
این سورس در تاپیک دیگه ای گذاشته شده بود اما احساس کردم بهتره با این عنوان باشه تا در سرچ راحت تر پیدا بشه و همچنین در دسته بندی آموزش قرار بگیره . 
میدونید که درگ کردن در کانستراکت خیلی خشک و مصنوعی هست و به بازیکن حس خوبی نمیده . چه کنیم که تاالان چاره ای نبود ، البته که سورس هایی درمورد این مورد ساخته شده بود ، اما امروز من یک سورسی رو ساختم که خیلی هم چیز عجیب و سختی نداره اما میتونه حرکت نوار اسکرول رو نرم و جالب کنه . 
قطعا سورس دارای مشکلاتی هست و نمیگم بهترین سورس و بهینه ترین سورس هست ، پس شما اگه به دنبال چیز بهتری هستید سعی کنید و اگه به نتیجه رسیدید با ما هم به اشتراک بزارید . اما علی الحساب یه سورس ساده برای حل این مشکل خدمت دوستان . هزینه استفاده : یک صلوات 
لینک سورس
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH ، Hossein ، mhp ، amin hosseini ، FARZAD BLACK ، M.gh ، Hamed85 ، ARKEYA ، mehdi
میه یه جوری این مشکل رو برطرف کرد؟؟ مثلا من اندازه اسپرایت درگمو یعنی عرضشو کمتر کردم ولی وقتی اونجاای که اسپرایت درگم در اون وجود نداره رو لمس میکنم بازم صفحه اسکرول میشه 

Record_2020_10_06_02_58_36_726.mp4 - یو آپلود

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
این کاندیشن های پررنگ رو جایگزین کنید .
[تصویر:  P.png]
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH ، mhp
خب دوستان این سورس نسخه بهبود یافته سورس محمد 82 عزیز هست که دو سه روز روش بودم تا تونستم باگ هاش روبرطرف بکنم (البته محمد 82 هم مثل همیشه کمکم کرد) توی این سورس دیگه هیچ باگ و لگی هنگام اسکرول ندارید و بدون مشکل تو گوشی ها اجرا میشه . شاید تو مرور گر وقتی داریم بازی رو تست میکنیم و در خارج از لایوت سورس رو اسکرول بکنیم یخورده مشکل دار بشه (تازه اینم همیشگی نیست و هر از گاهی ممکنه این اتفاق بیفته) ولی وقتی تو گوشی چون سورس فول اسکرین هست دیگه کادری واسش باقی نمیمونه و برای همین هیچ مشکلی نخواهید داشت (حدود 10 بار تست کردم تو گوشی) 

بفرمایید این هم سورس:source

توجه:برای برطرف کردن باگ های سورس بالا من از رفتار pinoffsetxy استفاده کردم اگه این رفتار رو ندارید از این لینک اونو دانلود کنید :

rex_pinoffsetxyامیدوارم خوشتون بیاد 

فقط تنها مشکلی که نتونستم حلش بکنم "غیر طبیعی بودن اسکرول در بعضی از قسمت ها  " بود .البته این مشکل همیگی نیست  و فقط تو بعضی از جاها این اتفاق میافته.یعنی اگه طرف صفحه رو اسکرول بکنه و بعد از اسکرول کردن بلافاصله و بدون درنگ اسکرول بکنه صفحه یجوری میشه و خیلی خوب و روون اسکرول نمیشه . شما این فایل apk رو تو گوشی تست کنین میفهمین چی میگم. کافیه بعد از اسکرول کردن شتاب دار دوباره یه اسکرول دیگه بکنین تا مشکل رو بفهمین و متوجه غیر طبیعی بودن اون بشین

:
Newproject-release.4034051.76

دوستان اگه میه و میتونید یه راهی بدید یه ایده ای چیزی بدید که بتونیم این مشکل رو هم برطرف بکنیم . با تشکر از همه هم انجمنی های گل و بلبل!

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82 ، M.gh ، amin hosseini

نمونه سورس

اگه متوجه نشدید بگید توضیح بدمتصویر: Array
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH
(1399/7/26، 12:56 عصر)Sato نوشته است: نمونه سورس

ایول خوبه . فقط یه مقدار دیر عمل میکنه . یعنی وقتی کاربر صفحه رو اسکرول کرد یک ثانیه بعدش اسکرول میشه . اگه اینم برطرف بشه که دیگه اصن عالی اندر عالی میشه!

یه مورد دیگه هم هست (البته ببخشید من اگه بلد بودم خودمن این مشکلاتو برطرف میکردم و به شما نمی گفتم . شرمنه) اینکه یه مقدار سنگینی داره یعمی وقتی اسکرول میشه آدم احساس میکنه که صفحه یه مقدار سنگینی داره  . حالا من تو اندروید تستش میکنم و حتما نتیجه رو از تو اندروید میگم . خییییییییلی ممنون بخاطر این سورس کاربردی و زیبا . واقعا بهش احتیاج داشتم

داداش یه مشکل دیگه هم هست . اینکه اسکرولش برعکسه! یعنی اگه از پایین صفحه رو بکشی بالا , همه آبجت ها میان به سمت پایین!

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/7/26، 01:15 عصر)آموزش دهنده نوشته است:
(1399/7/26، 12:56 عصر)Sato نوشته است: نمونه سورس

ایول خوبه . فقط یه مقدار دیر عمل میکنه . یعنی وقتی کاربر صفحه رو اسکرول کرد یک ثانیه بعدش اسکرول میشه . اگه اینم برطرف بشه که دیگه اصن عالی اندر عالی میشه!

یه مورد دیگه هم هست (البته ببخشید من اگه بلد بودم خودمن این مشکلاتو برطرف میکردم و به شما نمی گفتم . شرمنه) اینکه یه مقدار سنگینی داره یعمی وقتی اسکرول میشه آدم احساس میکنه که صفحه یه مقدار سنگینی داره  . حالا من تو اندروید تستش میکنم و حتما نتیجه رو از تو اندروید میگم . خییییییییلی ممنون بخاطر این سورس کاربردی و زیبا . واقعا بهش احتیاج داشتم
داداش یه مشکل دیگه هم هست . اینکه اسکرولش برعکسه! یعنی اگه از پایین صفحه رو بکشی بالا , همه آبجت ها میان به سمت پایین!
54 ‌برای حل این مشکل سنگینی, اندازه شی TouchFollowMe رو به اندازه پنجره بازی تغییر بدین. 54
حل مشکل دوم هم اینه که این مثبت ها رو منفی کنید:
[تصویر:  Capture.PNG]
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آموزش پروژه محور ساخت بازی مار و پله mohsen_nasri 6 3,807 1403/10/24، 09:38 عصر
آخرین ارسال: Tggi
Star مهم آموزش خروجی اندروید روی سیستم شخصی rezamms 128 86,463 1403/10/23، 04:58 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  مهم آموزش تصویری خروجی مستقیم - یکبار برای همیشه! rezamms 33 20,911 1401/2/13، 09:39 عصر
آخرین ارسال: kamran_cn
  خروجی اندرید davinmstr1 2 2,601 1400/8/4، 10:23 عصر
آخرین ارسال: ᔕinaᗪehghani
  AAB (بسته برنامه اندروید) چيست؟ + نحوه خروجي گرفتن در كرودوا ᔕinaᗪehghani 15 8,600 1400/6/21، 01:55 صبح
آخرین ارسال: mehdi1100

پرش به انجمن: