1399/5/13، 04:44 عصر
سلام
در این تاپیک آموزش های کامل و جامع دوست خوبم عرفان نیکویی رو قرار میدم ؛
آموزش اول :
*دنیای واقعی جذاب نیست.
اگر دنیای واقعی به اندازه کافی جذاب بود، چه نیازی به بازی داشتیم؟
استفاده از قوانین فیزیکی که در دنیا حاکم هستن توی بازی باعث میشه بازی خشک و بی جون یا حتی حوصله سر بر بشه.
برای مثال بازی های ماریو، از جاذبه 9.81 استفاده نمیکنن، جاذبه های این بازی ها (و اکثرا بازی های اکشن) معمولا چند برابر جاذبه زمینه
این جاذبه نسبتا زیاد، باعث میشه حس هیجان و دراماتیک بودن صحنه بیشتر منتقل بشه و در کل حس بهتری رو به پلیر میده.
ولی بالاخره استفاده کنیم یا نه؟
جواب این سوال کاملا بستگی داره، اگر بازی نیاز به صحنه های دراماتیک خیلی خفن داره، استفاده از قوانین فیزیک دنیا پیشنهاد نمیشه ولی اگر بازی بر اساس این قوانین ساخته میشه و این فیزیک یه بخش مهمی از بازیه، استفاده ش ایرادی نداره.
البته پیشنهاد شخصی خودم اینه که فقط یه سری از جوانب فیزیک اون بازی رو طبق فیزیک واقعی پیاده کنین و توی بقیه یه سری تغییرات کوچیک به وجود بیارین.
در مورد این تغییراتی که میتونین توی این قوانین به وجود بیارین بعدا صحبت میکنیم.
راستی لینک کانال ایشون در تلگرام : https://t.me/RhinaDevlogs
حتما در کانال تلگرام اش عضو بشین
در این تاپیک آموزش های کامل و جامع دوست خوبم عرفان نیکویی رو قرار میدم ؛
آموزش اول :
فیزیک در بازیسازی | قسمت اول
فیزیک بازی یه بخش بزرگی از اکثر بازی هارو تشکیل میده ولی طبق مشاهده خودم، از فیزیک محض استفاده خاصی نمیشه و دلیل خوبی هم براش وجود داره: *دنیای واقعی جذاب نیست.
اگر دنیای واقعی به اندازه کافی جذاب بود، چه نیازی به بازی داشتیم؟

استفاده از قوانین فیزیکی که در دنیا حاکم هستن توی بازی باعث میشه بازی خشک و بی جون یا حتی حوصله سر بر بشه.
برای مثال بازی های ماریو، از جاذبه 9.81 استفاده نمیکنن، جاذبه های این بازی ها (و اکثرا بازی های اکشن) معمولا چند برابر جاذبه زمینه
این جاذبه نسبتا زیاد، باعث میشه حس هیجان و دراماتیک بودن صحنه بیشتر منتقل بشه و در کل حس بهتری رو به پلیر میده.
ولی بالاخره استفاده کنیم یا نه؟

جواب این سوال کاملا بستگی داره، اگر بازی نیاز به صحنه های دراماتیک خیلی خفن داره، استفاده از قوانین فیزیک دنیا پیشنهاد نمیشه ولی اگر بازی بر اساس این قوانین ساخته میشه و این فیزیک یه بخش مهمی از بازیه، استفاده ش ایرادی نداره.
البته پیشنهاد شخصی خودم اینه که فقط یه سری از جوانب فیزیک اون بازی رو طبق فیزیک واقعی پیاده کنین و توی بقیه یه سری تغییرات کوچیک به وجود بیارین.
در مورد این تغییراتی که میتونین توی این قوانین به وجود بیارین بعدا صحبت میکنیم.

راستی لینک کانال ایشون در تلگرام : https://t.me/RhinaDevlogs
حتما در کانال تلگرام اش عضو بشین