موضوعها: 23
سپاسها: 111
64 سپاس گرفتهشده در 43 ارسال
(1399/10/11، 12:53 عصر)mansoor22' نوشته است: سلام خدمت همه بازیسازان عزیز 
بازی MathFarm منتشر شد و در بخش پرمخاطب های سایت wanted5games.com قرار گرفت.
لطفا نظرات و پیشنهاداتتون را با من در میان بگذارید.
لینک بازی :https://wanted5games.com/en/1787/math-farm
![[تصویر: BigSize.png]](https://s16.picofile.com/file/8419554084/BigSize.png)
به به چه عالی...چقدر درآمد داشتی ازش؟مشخص هست؟
I'm hamed 1985
من همون Americanboy و Americanboy2 هستم و از اون زمان که انجمن به مشکل خورده بود،نتونستم وارد اکانتم بشم.
موضوعها: 5
مکان: شیراز
سپاسها: 298
592 سپاس گرفتهشده در 223 ارسال
سلام.
تبریک میگم منصور جان بازی باحالی بود. ایده جالبی داشت. از گرافیک و شلوغ پلوغ بودنش خیلی خوشم اومد. =)
البته در کل ساده بود میشد سخت ترش هم کرد مثلا محدودیت زمانی میزاشتی یا قدرت های مختلف بتونه استفاده کنه و ...
یکم بیشتر درباره این سایت توضیح میدی ؟ چطور باهاشون همکاری کردی ؟ نحوه کار کردنشون چطوریه ؟ آمار و ارقام چطوریه ؟ مثلا چند نفر میانگین بازی میکنن و تبلیغ میبینن و اینا ؟ از تبلیغات درآمد کسب میکنی ؟ چون دیدم وسط بعد از بعضی مراحل تبلیغ پخش میشه.
ممنون.
موضوعها: 34
سپاسها: 318
180 سپاس گرفتهشده در 91 ارسال
سلام واقعا تبریک میگم ایده بسیار جالیی بود . گرافیک هم زیبا.
فقط یه نکته این که به نظر من اگر اون صحنه اصلی بازی بزرگتر بود و اون سوال و عملیات ریاضی کوچیکتر بود خیلی بهتر میشد . الان انگار یه جورایی اون گرافیک و ابجکت های اصلی تو دید نیستند چیزی که من حس کردم البته.
سپاسها: 111
64 سپاس گرفتهشده در 43 ارسال
سلام مجدد دوست عزیز
درآمد مشخص نشد چقدر داشتی؟ نرخ شبکه برای تبلیغات چطوری بوده؟
I'm hamed 1985
من همون Americanboy و Americanboy2 هستم و از اون زمان که انجمن به مشکل خورده بود،نتونستم وارد اکانتم بشم.
مکان: Iran , Yazd
سپاسها: 2465
347 سپاس گرفتهشده در 192 ارسال
سلام
من نمتونم وارد بازیتون بشم وقتی روی لینک میزنم سایتی که توش بازی رو آپلود کردید باز میشه اما توی قسمتی که بازی نمايش داده میشه یه صفحه ی سیاه میاد که هرچی صبر می کنم هیچ اتفاقی نمی افته...
باید چی کار کنم؟
نقل قول: لحظه ها را ميگذرانديم تا به خوشبختي برسيم؛ غافل از اينكه خوشبختي در آن لحظه ها بود كه گذرانديم.