بازی MathFarm برای html5 منتشر شد!!!!!!
Heart 
سلام خدمت همه بازیسازان عزیز 1

بازی MathFarm منتشر شد و در بخش پرمخاطب های سایت wanted5games.com قرار گرفت.

لطفا نظرات و پیشنهاداتتون  را با من در میان بگذارید.

لینک بازی  :https://wanted5games.com/en/1787/math-farm

[تصویر:  BigSize.png]

پاسخ

(1399/10/11، 12:53 عصر)mansoor22' نوشته است: سلام خدمت همه بازیسازان عزیز 1

به به چه عالی...چقدر درآمد داشتی ازش؟مشخص هست؟
I'm hamed 1985
من همون Americanboy  و Americanboy2 هستم و از اون زمان که انجمن به مشکل خورده بود،نتونستم وارد اکانتم بشم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: mansoor22
سلام. 
تبریک میگم منصور جان بازی باحالی بود. ایده جالبی داشت. از گرافیک و شلوغ پلوغ بودنش خیلی خوشم اومد. =)
البته در کل ساده بود میشد سخت ترش هم کرد مثلا محدودیت زمانی میزاشتی یا قدرت های مختلف بتونه استفاده کنه و ...

یکم بیشتر درباره این سایت توضیح میدی ؟ چطور باهاشون همکاری کردی ؟ نحوه کار کردنشون چطوریه ؟ آمار و ارقام چطوریه ؟ مثلا چند نفر میانگین بازی میکنن و تبلیغ میبینن و اینا ؟ از تبلیغات درآمد کسب میکنی ؟ چون دیدم وسط بعد از بعضی مراحل تبلیغ پخش میشه. 

ممنون. 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/10/11، 02:16 عصر)Hamed85' نوشته است:

سلام .ممنونم از محبتتون.
تازه منتشر کردم.هنوز درآمدی کسب نشده...پخش تبلیغات در بین بازی زمانی درآمدزاست که تعداد کاربر فوق العاده زیاد باشه..

(1399/10/11، 02:22 عصر)mhp' نوشته است: سلام. 
تبریک میگم منصور جان بازی باحالی بود. ایده جالبی داشت. از گرافیک و شلوغ پلوغ بودنش خیلی خوشم اومد. =)
البته در کل ساده بود میشد سخت ترش هم کرد مثلا محدودیت زمانی میزاشتی یا قدرت های مختلف بتونه استفاده کنه و ...

یکم بیشتر درباره این سایت توضیح میدی ؟ چطور باهاشون همکاری کردی ؟ نحوه کار کردنشون چطوریه ؟ آمار و ارقام چطوریه ؟ مثلا چند نفر میانگین بازی میکنن و تبلیغ میبینن و اینا ؟ از تبلیغات درآمد کسب میکنی ؟ چون دیدم وسط بعد از بعضی مراحل تبلیغ پخش میشه. 

ممنون. 

سلام .خیلی خوشحالم که از بازی راضی هستید.محبت دارید.
روش کار سادس بازیتونو توی گیتهاب یا جایی دیگه آپلود میکنی لینک بازی را برای سایت مدنظر ایمیل میزنی اونا هم اگر خوششون بیاد منتشر میکنن و پنل در اختیارت میزارن تا آمار درآمدت رو ببینی.آمار تعداد کاربرا مشخص نیست.درآمد از پخش تبلیغات است اما درامد مناسب منوط به تعداد کاربر بالاست.
با احترام

(1399/10/11، 03:42 عصر)mansoor22' نوشته است:
(1399/10/11، 02:16 عصر)Hamed85' نوشته است:

سلام .ممنونم از محبتتون.
تازه منتشر کردم.هنوز درآمدی کسب نشده...پخش تبلیغات در بین بازی زمانی درآمدزاست که تعداد کاربر فوق العاده زیاد باشه..

(1399/10/11، 02:22 عصر)mhp' نوشته است: سلام. 

ممنون. 

سلام .خیلی خوشحالم که از بازی راضی هستید.محبت دارید.
روش کار سادس بازیتونو توی گیتهاب یا جایی دیگه آپلود میکنی لینک بازی را برای سایت مدنظر ایمیل میزنی اونا هم اگر خوششون بیاد منتشر میکنن و پنل در اختیارت میزارن تا آمار درآمدت رو ببینی.آمار تعداد کاربرا مشخص نیست.درآمد از پخش تبلیغات است اما درامد مناسب منوط به تعداد کاربر بالاست.
با احترام

همچینین در ادامه باید بگم که محدودیت زمانی هم داره در واقع تا زمانی فرصت پاسخ دارید که دشمن ها بهتون نرسیده اند.
  پاسخ

سپاس شده توسط: mhp ، Hamed85

سلام واقعا تبریک میگم ایده بسیار جالیی بود . گرافیک هم زیبا.
فقط یه نکته این که به نظر من اگر اون صحنه اصلی بازی بزرگتر بود و اون سوال و عملیات ریاضی کوچیکتر بود خیلی بهتر میشد . الان انگار یه جورایی اون گرافیک و ابجکت های اصلی تو دید نیستند چیزی که من حس کردم البته.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/10/11، 05:42 عصر)Alireza3d' نوشته است:  سلام واقعا تبریک میگم ایده بسیار جالیی بود . گرافیک هم زیبا.
فقط یه نکته این که به نظر من اگر اون صحنه اصلی بازی بزرگتر بود و اون سوال و عملیات ریاضی کوچیکتر بود خیلی بهتر میشد . الان انگار یه جورایی اون گرافیک و ابجکت های اصلی تو دید نیستند چیزی که من حس کردم البته.

درود بر شما..ممنونم و خوشحالم که بازی رو دوست داشتید.
میخواستم وقتی کاربر گوشی رو دستش میگیره براحتی بتونه با یک دست جواب جمع رو بده برای همین چیدمان دکمه های جواب جمع رو بزرگ گذاشتم که انگار کاربر ماشین حساب توی دستش گرفته..
همچنین این باعث شده که کاراکترها و محیط کوچکتر شوند که این خودش میتونه مزیت باشه از این نظر که   سایز اسپریت ها کوچک شده که در نتیجه سایز پروژه کم خواهد شد.البته حواسم بود که به گرافیک کار لطمه وارد نشه..1

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام مجدد دوست عزیز
درآمد مشخص نشد چقدر داشتی؟ نرخ شبکه برای تبلیغات چطوری بوده؟
I'm hamed 1985
من همون Americanboy  و Americanboy2 هستم و از اون زمان که انجمن به مشکل خورده بود،نتونستم وارد اکانتم بشم.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/10/20، 01:37 عصر)Hamed85' نوشته است: سلام مجدد دوست عزیز
درآمد مشخص نشد چقدر داشتی؟ نرخ شبکه برای تبلیغات چطوری بوده؟

سلام و وقت بخیر.
متاسفانه درامد مناسبی هنوز نداشتم...در کل درآمدزایی از طریق بازی آسان نیست مگر اینکه بازیت همه گیر بشه.

پاسخ

سپاس شده توسط: Hamed85
سلام
من نمتونم وارد بازیتون بشم وقتی روی لینک میزنم سایتی که توش بازی رو آپلود کردید باز میشه اما توی قسمتی که بازی نمايش داده میشه یه صفحه ی سیاه میاد که هرچی صبر می کنم هیچ اتفاقی نمی افته...
باید چی کار کنم؟
نقل قول:
 لحظه ها را ميگذرانديم تا به خوشبختي برسيم؛ غافل از اينكه خوشبختي در آن لحظه ها بود كه گذرانديم.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
با فیلتر..شکن وارد شدید؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بازی جورچین خیلی ساده Hadika 4 600 1404/3/15، 04:26 عصر
آخرین ارسال: Hadika
  بازی فضاپیما در مایکت ya mahdi 0 239 1404/1/5، 09:50 صبح
آخرین ارسال: ya mahdi
  بازی runner نسخه‌ی ۴ منتشر شد. ehsanavy 0 646 1403/2/30، 10:34 صبح