1399/11/26، 07:47 عصر
(1399/11/26، 04:59 عصر)sjdidisjj نوشته است: اقا من مشکلم حل شد با اضافه کردن اون کد هایی ک تو تاپیک بود...
الان دیگه خروجی گرفتم با فونگپ...
خیلی ممنون . این مشکلم و یکی از اصلی ترین مشکلام حل شد
بازم تشکر میکنم
فقط ی بدی داره ک واسه اندروید بالا نمیگیره(البته تبلیغ تپسل فقط. وگرنه خود بازی هم تو اندروید بالا جواب میده9 ....
من تو شبیه ساز گوشیم تبلیغات نشون میده
چون اندروید خودم دهه تو حالت عادی تبلیغاتو نشون نمیده..
و اینکه ی مشکلی تو خروجیم بود واسه سیو جایزه دریافت شده بعد از دیدن تبلیغه...ک همونجا بهش اضاف میشه ولی به ی صفحه ی دیگه ک میری اون مقدار کم میشه و در اصل بعد از دیدن تبلیغ . مقدار اضافه شده به متغیر سیو نمیشه...
سیستم اضافه و سیو شدن سکه بعد از برخورد پلیر با هرکدوم از سکه ها / هیچ مشکلی نداره این سیستم و بخوبی اجرا میشه....
کد نویسیشو بلدم و مشکلی تو کد نویسی نیس فقط ی جاشو ک شک دارم اینه ک من ***کلمه ذخیره*** واسه ست ایتم ک وارد کردم برایه قسمت دریافت جایزه . با کلمه ای ک وقتی پلیر به سکه برخورد میکنه و اونجا هم ی کلمه واسه ست ایتم باید میزاشتم یکیه . یعنی هر دوجا این کد وارد شده.set item "savem"to mony
پاینی واسه اضافه شدن جایزه و سیو شدنش
/ad100 to mony
tapsel/onadshowfinishd // system
localstorage/set item "savem"to mony
یه جا هم این کد هس واسه ذخیره پس از برخورد پلیر به سکه set item "savem"to mony
حالا چون ازین کلمه savem تو این جاها استفاده کردم و یکیه . به مشکل خورده یا نه اصن باید همینجوری باشه؟
یا خلاصه سوالم این میشه ک من باید برای هرجایی ک تو بازی از متغیر سکه م کم میشه یا اضافه میشه بهش باید یه کلمه جداگانه بزارم تو قسمت ست ایتم یا نه ؟ همه جا باید یک کلمه شبیه بهم وارد کنم واسه تو ست ایتم؟
سلام
من كه نفهميدم
اما
از متغير سرتاسري ( Global ) استفاده كنيد
نقل قول:لحظه ها را ميگذرانديم تا به خوشبختي برسيم؛ غافل از اينكه خوشبختي در آن لحظه ها بود كه گذرانديم.