![[تصویر: 50.png]](https://s18.picofile.com/file/8433534842/50.png)
سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز
یک بازی رو لینکش رو خدمتتون تقدیم میکنم،
میخواستم از دوستانی که وقت و حوصله اش رو داشتن و دوست داشتن به من کمک کنن لطفا بازی رو تست بفرماین.
میخواستم از دوستانی که وقت و حوصله اش رو داشتن و دوست داشتن به من کمک کنن لطفا بازی رو تست بفرماین.
بازی هنوز تموم نشده و باگ گیری های نهایی و از همه مهمتر پیاده سازی سیستم ثبت رکوردش باقی مونده اما تواین مرحله چیزی که برام خیلی مهم هست تست موارد زیر هست:
اول از همه یک توضیح کوتاهی بدم خدمتتون،
این بازی کیک بوکسور، ورژن دیگه ای از همون بازی فایتر هست اما با تغییرات اساسی. من قبلا هم تو یک پست دیگه توضیح داده بودم خدمتتون که ایده و ذهنیت اولیه من از ساخت بازی فایتر همین نسخه فعلی بود و دوستان قدیمی انجمن خاطرشون هست که بازی اولش تقریبا داشت تو این سبک جلو میرفت اما به مرور چیز دیگه ای شد. الان یک برگشت به عقب بزرگ کردم و میخوام تست کنم ببینم ایده اولیه ام ایده درستی بود یا نه.
این بازی کیک بوکسور، ورژن دیگه ای از همون بازی فایتر هست اما با تغییرات اساسی. من قبلا هم تو یک پست دیگه توضیح داده بودم خدمتتون که ایده و ذهنیت اولیه من از ساخت بازی فایتر همین نسخه فعلی بود و دوستان قدیمی انجمن خاطرشون هست که بازی اولش تقریبا داشت تو این سبک جلو میرفت اما به مرور چیز دیگه ای شد. الان یک برگشت به عقب بزرگ کردم و میخوام تست کنم ببینم ایده اولیه ام ایده درستی بود یا نه.
گرافیک بازی رو کلا عوض کردم و دیگه رنگها خاکستری و سوخته و دارک نیست... بازی رو تا جایی که تونستم ساده اش کردم... تمامی بخشهای انتخاب استراتژی حمله و انتخاب نوع ضربه پا رو حذف کردم و تمام ضربات تو بازی هست که به صورت ترکیبی تو هر اکشن استفاده شده... ریتم بازی رو تا حدی که در توانم بود تندش کردم... تمامی کاراکترها و بکگراندها و لی اوتهای اضافی رو که کلی برای مدلسازیشون وقت گذاشته بودم رو حذف کردم... بازی فقط دوتا کاراکتر قرمز و آبی بیشتر نداره که تو اول بازی پلیر با انتخاب یکی از این دو فایتر (سفید پوست و سیاه پوست) وارد فایت میشه... بازی رو تا حد امکان به سمت بازیهای کژوال کشوندم... بازی تبدیل شده به یک بازی رکوردی که پلیر خودش با خودش در رقابت هست، رقابتی با زمان، هدف بردن فایت تو کوتاهتری زمان ممکن هست و البته در هشت سطح هوش مصنوعی... هوش مصنوعی بازی رو از ابتدا طراحی کردم... دوستانی که قبلا بازی فایتر1 رو تست کرده بودن یادشونه که هوش مصنوعی بازی ثابت بود و سختی مراحل فقط با تغییر تحمل ضربه حریف تغییر میکرد. یعنی تو مرحله آسونش شما با یک ضربه زدن به حریف یک جون ازش کم میکردین و در مراحل سختش باید چندین ضربه میزدین تا جون ازش کم بشه که این روش بشدت اشتباه و غیر طبیعی بود اما الان با هشت سطح هوش مصنوعی طرف هستین که به مرور حریف چه در سرعت ضربه و دفاع و قدرت حدس ضربه شما و دفاع کاملا هوشمند شده و تمام تلاشم رو کردم که بخصوص در بالاترین سختی بازی در سطح هشت، هوش مصنوعی حریف تا حد ممکن به هوش انسانی نزدیک بشه...
بنابراین در این مرحله از تست چیزی که برام خیلی اهمیت داره این هست که
اولا این گرافیک جدید و یوآی جدید رو به عنوان یک پلیر میپسندین؟
اولا این گرافیک جدید و یوآی جدید رو به عنوان یک پلیر میپسندین؟
دومین سوالم این هست که لطفا هوش مصنوعی بازی رو تست بفرمایید و ببینید روند افزایشی و کاهشی سختی بازی که متناسب با هوش مصنوعی حریف هست رو میپسندین و براتون معقوله؟ مخصوصا هوش مصنوعی سطح آخر... میخواستم بدونم شما تو بالاترین سطح هوش مصنوعی تونستین رقیب رو شکست بدین و یا امکانپذیر نیست و باید تغییرش بدم؟
لینک باژی:
KICKBOXER
ممنونم که برام وقت میگذارید...
لینک باژی:
KICKBOXER
ممنونم که برام وقت میگذارید...