هنوز هم امید به خروجی برای کانستراکت دو هست ؟
با سلام و روز بخیر

دوستان اگه ممکنه به من کمک کنید
میخوام بدونم هنوز میتونیم با کانستراکت دو خروجی بگیریم ؟ من مقاله و تاپیک های زیادی اینجا خوندم و قصد گرفتن خروجی با وینوس رو داشتم که کلی ارور داشت بعد به سمت intel xdk رفتم که انگار از رده خارجه و هرچی که میخوام برنامشو باز کنم یه کادر آبی میاد و بعد چن دقیقه بدون هیچ چیزی میره اگه میتونین کمک کنید

و اینکه یکی خروجی با فونگپ رو به من توضیح بده چون باهاش آشنا شدم ولی نمیدونم باید به کجا مراجعه کنم

با تشکر
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام ؛

خروجی مستقیم کوردوا هست ؛ مادامی که کوردوا وجود داشته باشه مشکلی از بابت خروجی در کانستراکت نخواهیم داشت .
کوردوا هم چیزی نیست که روزی بخواد موجودیت خودشو از دست بده ، ی جورایی میشه گفت تازه داره توی دنیا خودشو نشون میده و بازار جهانی رو به سمت خودش جذب کرده .
باهاش میشه تقریبا روی همه پلتفرم ها خروجی گرفت و قدرت مند و سریع هست ، از همه مهم تر فوق العاده آسون هست .

آموزش خروجی مستقیم توی انجمن هست ، جستجو بکنید پیدا میشه .

موفق باشید .
  پاسخ

سپاس شده توسط: Koorosh ، Alireza3d ، ᔕinaᗪehghani ، Hossein
(1400/2/25، 03:34 عصر)hasansanaei نوشته است: سلام ؛

خروجی مستقیم کوردوا هست ؛ مادامی که کوردوا وجود داشته باشه مشکلی از بابت خروجی در کانستراکت نخواهیم داشت .
کوردوا هم چیزی نیست که روزی بخواد موجودیت خودشو از دست بده ، ی جورایی میشه گفت تازه داره توی دنیا خودشو نشون میده و بازار جهانی رو به سمت خودش جذب کرده .
باهاش میشه تقریبا روی همه پلتفرم ها خروجی گرفت و قدرت مند و سریع هست ، از همه مهم تر فوق العاده آسون هست .

موفق باشید .

سلام .
تشکر بابت اطلاعات مفیدتون .
البته اگه اشتباه نکنم یه نکته هست و یه عیبی که کوردوا داره این هست که نسبت به برنامه های native موبایل سرعت اجرای پایین تری داره . چون یه جورایی در واقع داره از مرورگر برای اجرای بازی استفاده میکنه . یعنی یه میانبر میسازه .
شما اگه توی یه انجین یه پروژه مشابه رو برای تارگت های اندروید و ویندوز و وب جی ال تست کنید مسلما کمترین سرعت رو اون احرای تحت وب داره .

پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، ᔕinaᗪehghani ، Hossein
(1400/2/25، 03:54 عصر)Alireza3d نوشته است:
(1400/2/25، 03:34 عصر)hasansanaei نوشته است: سلام ؛

موفق باشید .

سلام .
تشکر بابت اطلاعات مفیدتون .
البته اگه اشتباه نکنم یه نکته هست و یه عیبی که کوردوا داره این هست که نسبت به برنامه های native موبایل سرعت اجرای پایین تری داره . چون یه جورایی در واقع داره از مرورگر برای اجرای بازی استفاده میکنه . یعنی یه میانبر میسازه .
شما اگه توی یه انجین یه پروژه مشابه رو برای تارگت های اندروید و ویندوز و وب جی ال تست کنید مسلما کمترین سرعت رو اون احرای تحت وب داره .
بله ؛ در اصل همون وب ویو هست که در اندروید هم وجود داره ، مثل این میمونه که یک فایل html رو با وب ویو پردازش کنید ؛ ولی بازم سرعت کوردوا از وب ویو معمولی بالا تر هست .
ولی تا الان کسی به این موضوع توی بازار جهانی به عنوان یک عیب نگاه نکرده .
در هر حال هر مزایایی نقطه مقابلش معایبی هم داره .
در کنار سرعت برنامه نویسی و آسان بودن و منعطف بودنش به نظر من حتی اگر به قول شما سرعت بارگزاری اون عیب هم در نظر گرفته بشه بازم قابل قبوله .

موفق باشید .
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، Alireza3d
سلام فون گپ از کار افتاده ؟؟ لطفا یک نفر کمک کنه تا بتونم خروجی بگیرم از کانستراکت 2
متاسفانه نمیتونم خروجی مستقیم بگیرم
آموزش خروجی مستقیم رو دیدم اما وسطش ارور میده اگه کسی میتونه از فون گپ استفاده کنه بهمنم بگه ، وقتی وارد سایت میشم میگه سایت بسته شده (فون گپ)
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام با فیلتر شکن امتحان کردی؟
بالاخره انتظار ها به پایان رسید:
ریزی منتشر شد! 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1400/2/28، 01:03 عصر)MahdiYazdian' نوشته است: سلام با فیلتر شکن امتحان کردی؟

بله امتحان کردم اما رو سایتش نوشته که فون گپ از کار افتاده ؟ راه دیگه ای میشناسید که کمکم کنید ممنون ؟

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1400/2/28، 05:06 عصر)elkman نوشته است:
(1400/2/28، 01:03 عصر)MahdiYazdian' نوشته است: سلام با فیلتر شکن امتحان کردی؟

بله امتحان کردم اما رو سایتش نوشته که فون گپ از کار افتاده ؟ راه دیگه ای میشناسید که کمکم کنید ممنون ؟

دقیقا
  پاسخ

سپاس شده توسط:
فون گپ از کار افتاده من با چی خروجی بگیرم

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
با خروجی مستقیم

مهم آموزش تصویری خروجی مستقیم - یکبار برای همیشه!
سهراب سپهری

ﮔﺎﻫﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ به خودم میگویم در دیاری که پر از دیوار است
ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ
ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ :
ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼ ، ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ !
ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟!
ﺗﻮ " خدﺍ " ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ
" ﺧﺪﺍ "
ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁﺧر با توست....

پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، mamfan

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  لیست بسیار کامل از پابلیشرهای خارجی 2020 Mehrdad 16 10,676 1403/12/24، 08:04 عصر
آخرین ارسال: xcmpunkgtsx
  قبول کردن سفارش شما (:--ALI--:) 0 593 1403/1/30، 09:06 عصر
آخرین ارسال: (:--ALI--:)
  استخدام چند ردیف شغلی در تهران hasansanaei 0 752 1402/6/1، 02:13 عصر
آخرین ارسال: hasansanaei
Heart یلدا مبارک ? oak 2 2,445 1400/10/4، 09:46 عصر
آخرین ارسال: amin hosseini
  پرداخت درون برنامه M.Y 3 2,265 1400/9/27، 03:59 عصر
آخرین ارسال: mostafanastary

پرش به انجمن: