پلاگین استیکر واتساپ
سلام به همه دوستان
پلاگین استیکر واتساپ رو برای کوردوا و کانستراکت آماده کردم. با استفاده از این پلاگین میتونید اپلیکیشن استیکر واتساپ بسازید و منتشر کنید!
تنها مشکلی که این پلاگین فعلا داره اینه که استیکرا رو پوشه www میخونه و نمیشه اونا رو از سرور دانلود کرد و استفاده کرد که باعث میشه حجم برنامه بخاطر فایلای استیکرا زیاد بشه.
اما یه نکته مثبتی که داره اینه که از استیکرای متحرک هم پشتیبانی میکنه!

متاسفانه وقت نمیکنم فعلا راهنمایی درموردش بسازم ولی میتونید از سورسی که آماده کردم استفاده کنید.
فقط لازمه که بعد از اینکه از پروژتون توی کانستراکت خروجی گرفتید استیکراتون رو توی پوشه www قرار بدید. یه نمونه از پوشه www رو هم براتون گذاشتم میتونید چک کنید. [تصویر:  screenshot1.jpg][تصویر:  screenshot2.jpg]

پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، hasansanaei ، بنده خدا ، nariman ، mhp ، amin COD ، morj09 ، mamfan ، MohammadHadi ، Kiar1387
(1400/3/27، 07:17 عصر)miladesign نوشته است: سلام به همه دوستان
پلاگین استیکر واتساپ رو برای کوردوا و کانستراکت آماده کردم. با استفاده از این پلاگین میتونید اپلیکیشن استیکر واتساپ بسازید و منتشر کنید!
تنها مشکلی که این پلاگین فعلا داره اینه که استیکرا رو پوشه www میخونه و نمیشه اونا رو از سرور دانلود کرد و استفاده کرد که باعث میشه حجم برنامه بخاطر فایلای استیکرا زیاد بشه.
اما یه نکته مثبتی که داره اینه که از استیکرای متحرک هم پشتیبانی میکنه!

متاسفانه وقت نمیکنم فعلا راهنمایی درموردش بسازم ولی میتونید از سورسی که آماده کردم استفاده کنید.
فقط لازمه که بعد از اینکه از پروژتون توی کانستراکت خروجی گرفتید استیکراتون رو توی پوشه www قرار بدید. یه نمونه از پوشه www رو هم براتون گذاشتم میتونید چک کنید. [تصویر:  screenshot1.jpg][تصویر:  screenshot2.jpg]

سلام...

عالیه یکی از کاربردی ترین پلاگین هاییه که ساخته شده...

به امید اینکه مشکل دانلود فایلها از سرور برای استفاده هم رفع بشه...

ممنون از این پلاگین،

نقل قول:
 لحظه ها را ميگذرانديم تا به خوشبختي برسيم؛ غافل از اينكه خوشبختي در آن لحظه ها بود كه گذرانديم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: miladesign

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Star پلاگین پرداخت درون برنامه تمام مارکت ها miladesign 94 62,369 1403/11/10، 04:25 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
Information پلاگین درون پرداخت بازار، مایکت، ایران اپس، پارس هاب، کندو و اول مارکت miladesign 120 82,303 1403/10/22، 07:49 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  پلاگین فارسی ارسال نوتیفیکشن آفلاین rezamms 11 9,953 1401/8/7، 03:50 عصر
آخرین ارسال: kamran_cn
  پلاگین درخواست لینک دانلود مثال های مجموعه پلاگین REX'S PLUGINS firooz 0 4,199 1401/6/13، 11:26 عصر
آخرین ارسال: firooz
  پلاگین درخواست پلاگین table یا 2d dictionary aliCo 0 1,610 1401/5/9، 03:24 صبح
آخرین ارسال: aliCo

پرش به انجمن: