موضوعها: 23
سپاسها: 111
64 سپاس گرفتهشده در 43 ارسال
سلام دوستان
وقتتون بخیر
من یه بازی شبیه Happy Glass داریم میسازم، برای اون قطره های آبش از LayerEffect استفاده کردم، اما تو مرورگر گوگل کروم نمایش نمیده این افکت ها رو، اما تو فایرفاکس و بقیه مرورگرها نمایش میده، مشکل از کجاست به نظرتون؟
I'm hamed 1985
من همون Americanboy و Americanboy2 هستم و از اون زمان که انجمن به مشکل خورده بود،نتونستم وارد اکانتم بشم.
موضوعها: 10
مکان: دامغان
سپاسها: 254
76 سپاس گرفتهشده در 49 ارسال
سلام
بنده طبق تجربه ای که داشتم، هر مرورگری افکت رو یجور نشون میده
مثلا یه بازی میساختم افکت داخل پیش نمایش یجور بود و داخل خروجی یجور(البته ماهیتش یکی بود مثلا در هردو، افکت تصویر رو خش دار نشون میداد ولی ظاهرش کمی فرق می کرد)
ممکنه این چیزی که الان نوشتم رو نفهمی پس ساده ترش می کنم:
به نمایش افکت در پیش نمایش اعتماد نکنید و فقط ببینید در خروجی چجوری نشان داده می شود.

||
||
| |
|__________________________|
یه سوالی داشتم
این فیزیک قطره های آب هپی گلس رو چطوری ساختن که اصلا سنگین نیست؟
این سورس رو ببینید:
Happy Cups - HTML5 Game - Web & Mobile + AdMob (CAPX, C3p and HTML5) Preview - CodeCanyon
I'm hamed 1985
من همون Americanboy و Americanboy2 هستم و از اون زمان که انجمن به مشکل خورده بود،نتونستم وارد اکانتم بشم.
(1400/5/11، 09:45 عصر)محمد40' نوشته است: سلام
بنده طبق تجربه ای که داشتم، هر مرورگری افکت رو یجور نشون میده
مثلا یه بازی میساختم افکت داخل پیش نمایش یجور بود و داخل خروجی یجور(البته ماهیتش یکی بود مثلا در هردو، افکت تصویر رو خش دار نشون میداد ولی ظاهرش کمی فرق می کرد)
ممکنه این چیزی که الان نوشتم رو نفهمی پس ساده ترش می کنم:
به نمایش افکت در پیش نمایش اعتماد نکنید و فقط ببینید در خروجی چجوری نشان داده می شود.
سلام مرسی از لطفت و راهنمایی خوبت
(1400/5/16، 11:28 صبح)mhp' نوشته است: سلام حامد جان.
اگه منظورت روش ساختن خود آب هست این لینک رو ببین : https://www.youtube.com/watch?v=q6QVfw7CL6Y
اما اگه منظورت پرفورمنس هست احتمالا چون سیستم خوبی داری برات بدون مشکل اجرا میشه. مثلا من که لپتاپم قدیمی هست قطره ها یکمی کند حرکت میکنن. ولی جوری نیست که اذیت کننده باشه.
سلام
آره دقیقا منظورم همون پرفورمنس بود، که البته هرچی تنظیمات فیزیک بوده رو من سعی کردم بهینه کنم، و مرسی از لطفت بابت ویدئوی جالب.
اما یه تجربه جالب:
اگر مقدار Bullet رو در مقادیر فیزیک فعال کنید، بیش از اندازه سنگین میشه!!
I'm hamed 1985
موضوعها: 5
مکان: شیراز
سپاسها: 298
592 سپاس گرفتهشده در 223 ارسال
سلام آره همینطوره.
دلیلش اینه که در حالت Bullet میاد محاسبات فیزیک رو با اعشار بیشتر انجام میده که خیلی خیلی دقیق باشه. برای اجسام کوچیکی که میخوایم برخورد هاشون دقیق باشه بدرد بخور هست.
مرسی دوست عزیز
واقعا لطف کردی
این خیلی جذاب تر و دلچسب تر بود حالت قطرات آب
I'm hamed 1985