بازی Happy Glass
سلام دوستان
وقتتون بخیر
من یه بازی شبیه Happy Glass داریم میسازم، برای اون قطره های آبش از LayerEffect استفاده کردم، اما تو مرورگر گوگل کروم نمایش نمیده این افکت ها رو، اما تو فایرفاکس و بقیه مرورگرها نمایش میده، مشکل از کجاست به نظرتون؟

I'm hamed 1985
من همون Americanboy  و Americanboy2 هستم و از اون زمان که انجمن به مشکل خورده بود،نتونستم وارد اکانتم بشم.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
بنده طبق تجربه ای که داشتم، هر مرورگری افکت رو یجور نشون میده
مثلا یه بازی میساختم افکت داخل پیش نمایش یجور بود و داخل خروجی یجور(البته ماهیتش یکی بود مثلا در هردو، افکت تصویر رو خش دار نشون میداد ولی ظاهرش کمی فرق می کرد)
ممکنه این چیزی که الان نوشتم رو نفهمی پس ساده ترش می کنم:
به نمایش افکت در پیش نمایش اعتماد نکنید و فقط ببینید در خروجی چجوری نشان داده می شود.

1                                            ‌1
||
||
|                                               |
|__________________________|

پاسخ

سپاس شده توسط: Hamed85 ، ᔕinaᗪehghani
یه سوالی داشتم 
این فیزیک قطره های آب هپی گلس رو چطوری ساختن که اصلا سنگین نیست؟
این سورس رو ببینید:

Happy Cups - HTML5 Game - Web & Mobile + AdMob (CAPX, C3p and HTML5) Preview - CodeCanyon
I'm hamed 1985
من همون Americanboy  و Americanboy2 هستم و از اون زمان که انجمن به مشکل خورده بود،نتونستم وارد اکانتم بشم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani
سلام حامد جان.
اگه منظورت روش ساختن خود آب هست این لینک رو ببین : https://www.youtube.com/watch?v=q6QVfw7CL6Y
اما اگه منظورت پرفورمنس هست احتمالا چون سیستم خوبی داری برات بدون مشکل اجرا میشه. مثلا من که لپتاپم قدیمی هست قطره ها یکمی کند حرکت میکنن. ولی جوری نیست که اذیت کننده باشه.
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، محمد 82 ، Hamed85
(1400/5/11، 09:45 عصر)محمد40' نوشته است: سلام
بنده طبق تجربه ای که داشتم، هر مرورگری افکت رو یجور نشون میده
مثلا یه بازی میساختم افکت داخل پیش نمایش یجور بود و داخل خروجی یجور(البته ماهیتش یکی بود مثلا در هردو، افکت تصویر رو خش دار نشون میداد ولی ظاهرش کمی فرق می کرد)
ممکنه این چیزی که الان نوشتم رو نفهمی پس ساده ترش می کنم:
به نمایش افکت در پیش نمایش اعتماد نکنید و فقط ببینید در خروجی چجوری نشان داده می شود.

سلام مرسی از لطفت و راهنمایی خوبت

(1400/5/16، 11:28 صبح)mhp' نوشته است: سلام حامد جان.
اگه منظورت روش ساختن خود آب هست این لینک رو ببین : https://www.youtube.com/watch?v=q6QVfw7CL6Y
اما اگه منظورت پرفورمنس هست احتمالا چون سیستم خوبی داری برات بدون مشکل اجرا میشه. مثلا من که لپتاپم قدیمی هست قطره ها یکمی کند حرکت میکنن. ولی جوری نیست که اذیت کننده باشه.

سلام
آره دقیقا منظورم همون پرفورمنس بود، که البته هرچی تنظیمات فیزیک بوده رو من سعی کردم بهینه کنم، و مرسی از لطفت بابت ویدئوی جالب.

اما یه تجربه جالب:
اگر مقدار Bullet رو در مقادیر فیزیک فعال کنید، بیش از اندازه سنگین میشه!!
I'm hamed 1985
  پاسخ

سپاس شده توسط: mamfan
سلام آره همینطوره.
دلیلش اینه که در حالت Bullet میاد محاسبات فیزیک رو با اعشار بیشتر انجام میده که خیلی خیلی دقیق باشه. برای اجسام کوچیکی که میخوایم برخورد هاشون دقیق باشه بدرد بخور هست.
  پاسخ

سپاس شده توسط: Hamed85 ، ᔕinaᗪehghani ، mamfan
سلام حامد جان!

نميدونم اين افكت رو ديدي يا نه،‌اما شايد اين سورس هم بدردت بخوره :
302 Moved

البته يه افكت داره به اسم Alpha Threshold كه بايد از اينجا بگيريش:
Object moved

تفاوت اون ويديو و اين سورس هم افكتي هست كه به لايه آب داده، كه ذرات آب رو خيلي بهتر شبيه سازي ميكنه و بهشون كشش سطحي ميده، اگر خواستي بيشتر هم راجبش بدوني ميتوني اين كلمه رو سرچ كني:
MetaBalls

موفق باشي...
نقل قول:
 لحظه ها را ميگذرانديم تا به خوشبختي برسيم؛ غافل از اينكه خوشبختي در آن لحظه ها بود كه گذرانديم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: Hamed85 ، mhp
مرسی دوست عزیز
واقعا لطف کردی
این خیلی جذاب تر و دلچسب تر بود حالت قطرات آب
I'm hamed 1985
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مشکل در ساخت بازی آجرشکن با کانستراکت۲ ya mahdi 0 210 1403/6/25، 10:23 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  خروجی کامستراکت ۲ و ۳ xcmpunkgtsx 1 1,617 1403/2/10، 06:25 عصر
آخرین ارسال: hasansanaei
  ارسال عکس shahin54 1 893 1402/12/10، 05:23 عصر
آخرین ارسال: Hadika
  دانلود اجباری shahin54 1 896 1402/12/6، 07:42 عصر
آخرین ارسال: محمد 82