با سایت appgeyser کسی تا به حال کار کرده ؟

سلام
یکی از،قابلیت های این سایت ، تبدیل بازیها و فایل های وب جی ال به فایل apk اندروید هست .
تا اینجای کار مشکلی نیست و رایگانه
اما برای کی استور حدود ۲۰۰ دلار می خواد !
میخواستم ببینم ایا راهی برای دور زدن ! هست ؟
مثلا بعد از ساخته شون فایل apk میشه واسش از،یه طریقی کی استور ساخت و اونو ساین کرد ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani
apksigner

با این فایل apk که ساین نشده رو ساین کن . اموزشاش تو انجمن هست اما به نظرم خودت خروجی بگیر از خروجی مستقیم . تو همین فیلم خروجی مستقیم اموزش apksigner هم هست اگه بلد نیستی
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: Alireza3d ، ᔕinaᗪehghani
(1400/5/30، 01:36 صبح)محمد 82 نوشته است: apksigner

با این فایل apk که ساین نشده رو ساین کن . اموزشاش تو انجمن هست اما به نظرم خودت خروجی بگیر از خروجی مستقیم . تو همین فیلم خروجی مستقیم اموزش apksigner هم هست اگه بلد نیستی

ممنونم محمد جان. پس میشه apk که قبلا ساین نشده رو ساین کرد ؟ بعد بدون مشکل منتشر کرد؟
در،مورد خروحی مستقیم که گفتی ، راستش من با کانستراکت کار نمیکنم

پاسخ

اها ، ببخشید اسمتون رو نخوندم ، نشناختم .
بله . تاجاییکه میدونم میشه . ما خودمون خروجی میگیریم unsigned و بعد با این ساین میکنیم . البته نسخه ۲ رو دانلود کنید . توی اموزش ویدیویی خروجی مستقیم اخرای فیلم کامل توضیح داده میشه . حتما ببینید چون نیاز به نصب جاوا هم داره ، البته قطعا شما داریدش
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

(1400/5/30، 02:12 صبح)محمد 82 نوشته است: اها ، ببخشید اسمتون رو نخوندم ، نشناختم .
بله . تاجاییکه میدونم میشه . ما خودمون خروجی میگیریم unsigned و بعد با این ساین میکنیم . البته نسخه ۲ رو دانلود کنید . توی اموزش ویدیویی خروجی مستقیم اخرای فیلم کامل توضیح داده میشه . حتما ببینید چون نیاز به نصب جاوا هم داره ، البته قطعا شما داریدش

خواهش میکتم ممنونم بازم . بله نصب دارم
من فکر میکردم بعد از خروحی گرفتن و اگه به سورس دسترسی نداشته باشیم دیگه تمیشه ساین کرد
خب یه سوال . اگه apk قبلا ساین شده باشه این برنامه از کجا متوحه میشه ؟
ایا بر اساس نام باری هست ؟ یا جیز دیگه ای ؟ مثلا یه کسی یه بازی رو از،پلی استور داناود میکنه نام یه سری مشخصات اون رو تغییر میده و با این برنامه ساین میکنه و دوباره میده به گوگل پلی ، چه جوری متوجه میشن ؟
  پاسخ

اینو راستش نمیدونم ، اما یه برنامه دیگه بود ، الان اسمش یادم نیست ، اون حتی اگه ساین هم شده بود اول اونو برمیداشت ، بعد میتونستی دوباره ساینش کنی . نگران نباش قطعا گوگل پلی بررسی میکنه . سیستم گوگل پلی اینطوریه که شما اگه یه موزیک رو کپی کرده باشی از جایی بهت اجازه انتشار نمیده ، حالا بماند که کلا کپی پیست کرده باشی  21 ‌(البته تاجاییکه شنیدم اینطوریه)

اسم این برنامه رو هم رفتم پای کامپیوتر نگاه میکنم میگم بهت
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سلام
بنده قبلا این خروجی رو تست کردم ولی تاحالا به فکر ساین کردن برنامه داخل این سایت نیفتادم.
همچنین روشی که دوستان در بالا به آن اشاره کردند مناسب است
البته برای خروجی نهایی اصلا این روش خروجی مناسب نیست.
در فایل خروجی منویی در برنامه قرار می گیرد که تبلیغ این سایت هست
همچنین با خروجی مستقیم میشه هر سایت یا بازی html5 رو خروجی گرفت.
اگر خواستید بگید می تونم براتون خروجی بگیرم

1                                            ‌1
||
||
|                                               |
|__________________________|

پاسخ

سپاس شده توسط: Alireza3d
(1400/5/30، 07:06 عصر)محمد40 نوشته است: سلام
بنده قبلا این خروجی رو تست کردم ولی تاحالا به فکر ساین کردن برنامه داخل این سایت نیفتادم.

سلام ممنونم.
این سایت به راحتی خروجی وب اپ داد . و پرفورمنسش هم خیلی عالی بود.
اما مشکلاتی که شما هم به ان اشاره کردید دارد .
مثلا اپ را نمیشه ویرایش یا اپدیت کرد . بدون کی استور. که برای خرید کی استور ۲۰۰ دلار میگیره که خب مبلغ قلبل توجهی هست .
دقیق مطمئن نیستم اما فکر کنم برای انتشار در گوگل پلی داشتن کی استور الزامی نباشه . اما خب بدون اون همون طوری که گفته شده اپدیت کردن برنامه سخته ، تبلیغات ازار دهنده داره ، و اگر در امدی هم در کار باشه خب تقسیم میشه بین سایت appgeyser و فرد توسعه دهنده .
این خروجی مستقیم رو کجا دنبالش بگردم ؟
اگه این کار رو بکنید ممنون میشم .
اگر اشکالی نداشته باشه یک مرحله از بازی رو بفرستم که شما زحمتش رو بکشید ببینیم خروجی جواب میده یا نه .. البته خب بیشتر از اون یک مرحله رو هم ندارم 1
بازی هم به صورت webgl است . و تاکید میکنم با کانستراکت ساخته نشده (بازم میشه مستقیم خروجی گرفت ؟ اخه اگه اشتباه نکنم یه اموزش قبلا دیده بودم در این مورد که فقط در مورد خروجی کانستراکت توضیح داده بود)
که شامل یک فایل html و یک پوشه محتویات اون

پاسخ

(1400/5/30، 09:36 عصر)Alireza3d نوشته است:
(1400/5/30، 07:06 عصر)محمد40 نوشته است: سلام

سلام ممنونم.
این سایت به راحتی خروجی وب اپ داد . و پرفورمنسش هم خیلی عالی بود.
اما مشکلاتی که شما هم به ان اشاره کردید دارد .
مثلا اپ را نمیشه ویرایش یا اپدیت کرد . بدون کی استور. که برای خرید کی استور ۲۰۰ دلار میگیره که خب مبلغ قلبل توجهی هست .
دقیق مطمئن نیستم اما فکر کنم برای انتشار در گوگل پلی داشتن کی استور الزامی نباشه . اما خب بدون اون همون طوری که گفته شده اپدیت کردن برنامه سخته ، تبلیغات ازار دهنده داره ، و اگر در امدی هم در کار باشه خب تقسیم میشه بین سایت appgeyser و فرد توسعه دهنده .
این خروجی مستقیم رو کجا دنبالش بگردم ؟
اگه این کار رو بکنید ممنون میشم .
اگر اشکالی نداشته باشه یک مرحله از بازی رو بفرستم که شما زحمتش رو بکشید ببینیم خروجی جواب میده یا نه .. البته خب بیشتر از اون یک مرحله رو هم ندارم 1
بازی هم به صورت webgl است . و تاکید میکنم با کانستراکت ساخته نشده (بازم میشه مستقیم خروجی گرفت ؟ اخه اگه اشتباه نکنم یه اموزش قبلا دیده بودم در این مورد که فقط در مورد خروجی کانستراکت توضیح داده بود)
که شامل یک فایل html و یک پوشه محتویات اون

سلام آقا محمد بطور کامل همه چیز رو کامل شرح دادن اما در مورد بقیه چیزا (البته با کسب اجازه از ایشون) :

1. اینجا آموزش خروجی مستقیم کامل توضیح داده شده، اما خروجی کرودوا فقط مختص کانس نیست و هر صفحه ی وبی رو که میتونید توی مرورگر اجرا کنید رو میتونید تبدیل به اپلیکیشن اندروید ویندوز لینوکس و مک و آی او اس و... کنید...

نمیدونم منظورتون از فایل webgl چیه، اما اگر منظورتون اضافه کردن شیدر به جاوااسکریپت و html هست این آموزش بهتون کمک میکنه:

آموزش تصویری خروجی مستقیم - یکبار برای همیشه!

باید اول با دستور:
npm install -g cordova
کرودوا رو نصب کنی و بعد بری توی یه پوشه توی درایو C و shift و راست کلیک رو بزنی و کامند لاین رو باز کنی و این دستور رو بزنی:
cordova create MyApp
بعد یه پوشه به اسم مای آپ ساخته میشه، وقتی رفتی داخل یه پوشه میبینی به اسم www بعد داخل اون تمام فایل های پروژه ات رو بریز!

از اینجا به بعد یسری مشکلات سر از خاک در میارن که واقعا عجیبن اما اگر
بقیش رو با آموزش پیش بری به احتمال 90 درصد حله!

در مورد ساین و الاین، این کار یکار الزامی برای انتشار یه برنامه یا بازی توی همه ی مارکت هاست!
فقط و فقط برای ساخت یه فایل کی استور نیاز به یه جاوا (jdk) داری و یه cmd که اینجا آموزش کامل ساختش هست:

ساخت کی استور بدون برنامه با CMD – وب سایت رسمی حسن ثنایی

برای ساین کردن هم میتونی از همون کرودوا استفاده کنی و اون برنامه ای که معرفی کردن دوستان:
ساخت کی استور بدون برنامه با CMD – وب سایت رسمی حسن ثنایی

موفق باشی!
نقل قول:
 لحظه ها را ميگذرانديم تا به خوشبختي برسيم؛ غافل از اينكه خوشبختي در آن لحظه ها بود كه گذرانديم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: Alireza3d ، mamfan
دمت گرم سینا جان .
نخندین ، ولی من فکر میکردم که کوردوا جزئی از خود کانستراکت است و بیرون اون نمیشه به اون دسترسی داشت . پس خودش برنامه جدایی هست که میشه نصب کرد .
Webgl هم اگه اشتباه نکنم یه رابطی هست بین وب و پردازنده گرافیکی .. که امروزه تو بیشتر مرورگر ها ساپورت مبشه .
خصوصا برای بازی های سنگین سه بعدی ...
الان خروجی که من گرفتم بر اساس وب جی ال کار میکنه ..
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 229 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: