انتشار بازی معمایی ترسناک
سلام
بازی خوبیه، موفق باشی، اما چند مورد باید بگم:

1- حجم خیلی بالاست، من بازی شما رو خریدم و عکس هاشو درآوردم از توش، بعد دیدم خیلی از تصاویر شما، قابلیت اینو داشته که بدون افت کیفیت، حداقل نصفه بشن.

2- اون دکمه برگشت خیلی سیاهه و خوب دیده نمیشه.

3- الان وقتی با اره اون قسمت رو برش میدیم، بعد یه جایی که روی دیواره ، تناسب نور نداره، چون فضا شدیدا تاریکه، بعد یهو اون متنی که نوشتی که مربوط به حروف انگلیسی و اعداد هست، فوق العاده روشنه.

4- درباره ی ما کار نکرد برای من.

5-چون شما یه جا فقط راهنما داشتی، کاش همون رو بدون text کار میکردی و توی فتوشاپ درستش میکردی.

6- تصاویر شما، حدود یکی دو پیکسل، باید میرفته سمت راست، چون، سمت راست توی تبلت 10 اینچی، سفیده، یعنی زمینه ی سفید کانسترات رو نشون میده.

7- من متوجه شدم شما توی پوشه ی تصاویرت، فایل Thumbs.db داری که این مربوط به اون پوشه روی سیستم شما بوده و درحالی که حدود 1.5 مگابایت حجم داره، باید پاکش میکردی.

توی پوشه اصلی هم داری یه دونه که 10 کیلو است.

موارد دیگه ای هم هست، البته من زیاد بازی نکردم
امیدوارم که از انتقاد و پیشنهاد های من، ناراحت نشی.!
  پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark# ، maadking ، bahram12
(1394/6/19، 12:28 صبح)mostafanastary نوشته است: سلام
بازی خوبیه، موفق باشی، اما چند مورد باید بگم:

1- حجم خیلی بالاست، من بازی شما رو خریدم و عکس هاشو درآوردم از توش، بعد دیدم خیلی از تصاویر شما، قابلیت اینو داشته که بدون افت کیفیت، حداقل نصفه بشن.

2- اون دکمه برگشت خیلی سیاهه و خوب دیده نمیشه.

3- الان وقتی با اره اون قسمت رو برش میدیم، بعد یه جایی که روی دیواره ، تناسب نور نداره، چون فضا شدیدا تاریکه، بعد یهو اون متنی که نوشتی که مربوط به حروف انگلیسی و اعداد هست، فوق العاده روشنه.

4- درباره ی ما کار نکرد برای من.

5-چون شما یه جا فقط راهنما داشتی، کاش همون رو بدون text کار میکردی و توی فتوشاپ درستش میکردی.

6- تصاویر شما، حدود یکی دو پیکسل، باید میرفته سمت راست، چون، سمت راست توی تبلت 10 اینچی، سفیده، یعنی زمینه ی سفید کانسترات رو نشون میده.

7- من متوجه شدم شما توی پوشه ی تصاویرت، فایل Thumbs.db داری که این مربوط به اون پوشه روی سیستم شما بوده و درحالی که حدود 1.5 مگابایت حجم داره، باید پاکش میکردی.

توی پوشه اصلی هم داری یه دونه که 10 کیلو است.

موارد دیگه ای هم هست، البته من زیاد بازی نکردم
امیدوارم که از انتقاد و پیشنهاد های من، ناراحت نشی.!

واقعا ممنون که گفتی، تشکر 
در اپدیت بعدیش سعی میکنم درستشون کنم 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوست عزیز بازیت رو دانلود کردم ، خیلی خوب بوداگه میشه لینک نسخه کامل رو برای من بفرست 3 3
آخه منم به این سبک بازی ها علاقه دارم .
موفق باشی
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/6/19، 05:44 عصر)kaveh_pzh نوشته است: دوست عزیز بازیت رو دانلود کردم ، خیلی خوب بوداگه میشه لینک نسخه کامل رو برای من بفرست  3  3
آخه منم به این سبک بازی ها علاقه دارم .
موفق باشی

خیلی ممنون 
اپدیتش درست کنم تو بازار میزارم 

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بازی جورچین خیلی ساده Hadika 4 580 1404/3/15، 04:26 عصر
آخرین ارسال: Hadika
  بازی فضاپیما در مایکت ya mahdi 0 232 1404/1/5، 09:50 صبح
آخرین ارسال: ya mahdi
  بازی runner نسخه‌ی ۴ منتشر شد. ehsanavy 0 639 1403/2/30، 10:34 صبح