کهکشان بازی
بازی های که من ساختم

فون گپ خروجی گرفتم
[تصویر:  xdk.intel.blank.project0.jpg]
راکت بال

کراس والک اشتراکی
[تصویر:  ir.kahkeshangame.avashenas1.jpg]
آوا شناس
  پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark# ، DarkPlanet ، majid tarh ، shazde ، keyhan
این بازیهارو چند روزه گذاشتید ؟
یکم گرافیکش تیکه تیکه بود ...
اگر میشه ما رو هم در جریان فروشتون قرار بدین ...
مرسی 1
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اولی یک ماه
دومی 3 روزه
البته خیلی وقت پیش ساختم. اما دوتا مشکل داشتم . 1- خروجی اندروید 2- صدا

مایکت ها خیلی بد عمل می کنند. هیچ پنلی برای تازه ها ندارند. وقتی جستجو می کنید نام دقیق را تایپ می کنید بد میآورد. هیچ گونه جستجو مبنا با مفاهیم برنامه وجو ندارد.

پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
خب چرا فروش نداشته 2
  پاسخ

سپاس شده توسط:
به این دلیل که کاربران متوجه آن نشدند. وقتی در بین هزاران بازی و برنامه ، بازیم مدفون می شود. چگونه کاربران بدانند این بازی وجود دارد.
اولین کاری که یک مشتری انجام می دهد. نگاهی به صفحه اول می اندازد. که معمولا بازی های پرفروش پر شده است.
جستجو: اگر کسی موض خاصی مد نظر است . جستجو می کند. که این جستجو فقط نام برنامه هایی که شبیه عبارت جستجو هست (برخی هم عینا) را نمایان می سازد.
هیچ جستجویی براساس محتوا نیست.

براساس دسته . یک تعداد از برنامه ها را فیلتر می کند. اما موقعی خوب است که کاربر بداند کدام دسته چه نوع نرم افزار یا بازی هایی دارد.

برای اشنا کردن با بازی و برنامه فقط بایستی تبلیغ کرد. هیچ برنامه ای بدون تبلیغ پر فروش نمی شود. با تبلیغ و اطلاع رسانی همه با برنامه هایتان آشنا می شود.

استفاده از برنامه رایگان هم خیلی موثر است تا دیگر برنامه هایتان فروش رود
  پاسخ

این آخرین کار من هست . مجموعه ای از نرم افزار ها کاربردی که با کانسراکت ساختم: فعلا 7 برنامه اش رو ساختم
100 دیگه مونده . بههمراه 100 پوسته. و قالب جدید.

نظرات خودتان را در میان بگذاری.

[تصویر:  ir.kahkeshangame.toolsplus0.jpg]

[تصویر:  ir.kahkeshangame.toolsplus3.jpg]

[تصویر:  ir.kahkeshangame.toolsplus2.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark# ، vng ، amirho24 ، majid tarh ، user-11 ، shazde ، keyhan
عالیه 
ی چیزی مثل جعبه ابزار
بنظرم برای گرافیک از فلت یا متریال استفاده کنید
هم قشنگتره هم اسونتر

و حجمش زیاد نمیشه ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
کشویی
افکت ها در نظر دارم
و یک راهنمای قوی هم داره
نسخه جدید رو  خیلی تغییر دادم. 
حیف کافه بازار گیر الکی می ده. این قسمت کاربر پسند نیست . این قسمت استاندارد  ما نیست و با معیار های ما سازگاری ندارد
  پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark# ، keyhan
(1394/6/20، 06:22 عصر)mehrdad.ch نوشته است: این آخرین کار من هست . مجموعه ای از نرم افزار ها کاربردی که با کانسراکت ساختم: فعلا 7 برنامه اش رو ساختم
100 دیگه مونده . بههمراه 100 پوسته. و قالب جدید.

نظرات خودتان را در میان بگذاری.

سلام، به نظر من خیلی عالیه، حتماً ادامه بدهید.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: mehrdad.ch
لینک برنامه :
ابزار پلاس 1.0.0

می توانید دانلود کنی و برای هر کسی خواستید بریزید. فقط برنامه کتابخانه کراس والک رو باید نصب کنی .
فعلاقسمت درون پرداختی کار نمی کنه .  کافه بازار می خواهد مجبورم کنه تبلیغ رو حذف کنم و حتما درون پرداختی فقط قرار بدهم. 
این سه روزه درگیرم با کافه بازار و هر چی براشون نامه می دهم چرا ؟ فقط جواب می دهم برنامه تان خارج از چارچوب بازار و نباید از روش درآمدی غیر از چیزهای بازار استفاده کنی . هر چی می گم کجا استفاده کردم چی ؟ فقط جواب بالا را می دهند

دانلود رایگان  .نظرتان بگی تا نسخه بعدی که دو هفته بعد مهر می آید  اعمال کنم. فقط تبلیغ رو یکبار تست کنی 
  پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بازی جورچین خیلی ساده Hadika 4 600 1404/3/15، 04:26 عصر
آخرین ارسال: Hadika
  بازی فضاپیما در مایکت ya mahdi 0 238 1404/1/5، 09:50 صبح
آخرین ارسال: ya mahdi
  بازی runner نسخه‌ی ۴ منتشر شد. ehsanavy 0 646 1403/2/30، 10:34 صبح
آخرین ارسال: ehsanavy
  بازی تانک وار کامل شد (:--ALI--:) 0 952 1402/12/7، 03:57 عصر
آخرین ارسال: (:--ALI--:)