پلاگین فارسی Argv | دریافت آرگومان‌های کامندلاین
بسم الله الرّحمن الرّحیم

سلام. اوّل از همه سالروز ازدواج رسول گرامی اسلام (ص) با حضرت خدیجه (س) رو به همه تبریک می‌گم. حالا می‌خوام پلاگینی رو بهتون معرّفی کنم که به این مناسبت ترجمه کردم.

معرّفی
شاید با خودتون فکر کرده باشید که چه طور می‌شه فرمتی دلخواه برای خودمون بسازیم و یک برنامه بسازیم تا بتونه اون فرمت رو باز کنه. مثلاً سیوهای بازی خودمونو با پسوند دلخواه خودمون درست کنیم و با دوبار کلیک روی فایل سیو، بازی از ادامه‌ی همون اجرا بشه. در جواب باید گفت با کمک کامندلاین به راحتی می‌شه چنین چیزی رو پیاده کرد. شما از طریق کامندلاین می‌تونید اطّلاعاتی رو از خارج به بازی ارسال کنید.

تمام نرم افزارهایی که فرمتی خاص رو می‌تونند باز کنند، با کمک کامندلاین این کارو انجام می‌دهند. وقتی تنظیم می‌کنید یک پسوند با فلان نرم افزار باز بشه، هر موقع روی فایلی با اون پسوند دو تا کلیک می‌کنید مسیر فایل از طریق کامندلاین به اون نرم افزار ارسال می‌شه و خود نرم افزاره می‌دونه که باید اون مسیر چی کار کنه.

حالا ممکنه چند تا فایل رو انتخاب کنید و همه رو با هم بکشید و روی آیکون نرم افزاری خاص رها کنید، با این کار، شما چند آرگومان به اون نرم افزار ارسال می‌کنید. آرگومان‌ها همون چیزهایی هستند که از طریق کامندلاین به نرم‌افزار فرستاده می‌شوند. اگه روی یک فایل تنها دوتا کلیک کنیم، فقط یک آرگومان (که همون مسیر فایل هست) ارسال کردیم. درضمن آرگومان‌های کامندلاین فقط مسیر فایل نیستند، شما هر متن دیگه‌ای رو که بخواید می‌تونید از طریق کامندلاین به یک فایل اجرایی (exe) بفرستید.

خوب این پلاگینی که دارم معرّفی می‌کنم کارش اینه که آرگومان‌های کامندلاین دریافتی رو بگه چی بوده! همون طور که گفتیم آرگومان‌های کامندلاین به فایل‌های exe فرستاده می‌شوند، بنابراین فقط در صورتی این پلاگین درست کار می‌کنه که بازی‌مون exe باشه (از طریق Node-Webkit اجرا بشه)

راهنمای اکسپرشن‌ها
argv دریافت کلّ آرگومان‌ها در قالب JSON. برای استفاده در اکشن Load آرایه
args دریافت کلّ آرگومان‌ها در قالب یک رشته (String).
length تعداد آرگومان‌ها را برمی‌گرداند.
(argAt(n آرگومان n ام را برمی‌گرداند (n از صفر شروع می‌شود)، مثلاً (argAt(0 اوّلین آرگومان را بر می‌گرداند و به همین ترتیب.

لینک دانلود:  
.c2addon   argv.c2addon (اندازه: 26.13 KB / تعداد دفعات دریافت: 561)
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: wowxpria ، mehrad77 ، mohammad ، amirho24 ، shaygaaan ، amin hosseini
یک مثال هم میزاشتید عالی میشد
  پاسخ

سپاس شده توسط: mehrad77 ، shaygaaan
مثال شماره‌ی ۱:
دانلود مثال شماره‌ی ۱: argvReadFile
در این مثال یک فایل متنی ساده توسّط برنامه‌ی ما باز می‌شود (ابتدا از طریق Node-Webkit از پروژه خروجی بگیرید و بعد یک فایل متنی ساده مثلاً با فرمت txt را بکشید و روی فایل اجرایی پروژه رها کنید تا نتیجه را ببینید)

مثال شماره‌ی ۲:
دانلود مثال شماره‌ی ۲: argvArg
در این مثال اگر آرگومان level2- به برنامه ارسال شود، بازی به جای شروع از مرحله‌ی اوّل از مرحله‌ی دوم شروع می‌شود.
برای ارسال این آرگومان، با نوت‌پد یک فایل جدید درست کنید و بعد فرمتش را به bat تغییر دهید و در آن بنویسید:

کد:
argvarg -level2
argvarg اسم فایل اجرایی مثال ماست، و level2- هم آرگومانی هست که قراره به این فایل اجرایی ارسال بشه. حالا این فایل bat رو که ساختیم در کنار فایل اجرایی بازی که دارای فرمت exe هست قرار بدین و این فایل bat رو اجرا کنید تا آرگومان مورد نظر رو به برنامه ارسال کنه و بتونید نتیجه رو مشاهده کنید.
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: shaygaaan ، amin hosseini
نمیدونم من متوجه نشدم یا دوستان هم همینطور؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
برای چی متوجّه نشین؟ خوب فعلاً مثال دوم رو بی‌خیال شید. همون مثال اوّل رو توضیح بدم. ابتدا با نود وبکیت خروجی ویندوز بگیرید از همون سورس مثال اوّل. بعد یک فایل با پسوند txt رو با موس درگ کنید و روی فایل خروجی گرفته‌شده‌ی سورس که فرمت exe داره رها کنید. بعد اجرا می‌شه و محتویات اون فایل txt رو نشون می‌ده.
خود سورس هم که خیلی ساده‌ست. فقط یک ایونت داره و یک اکشن که می‌گه موقع شروع لیوت آرگومان صفرم (همون آدرس فایل txt) رو بخون و در کادر متنی نمایش بده. همین.
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: shaygaaan
ممون من اول برنامه را باز می کردم بعد فایل txt درگ می کردم نگو باید برنامه را باز نمیکردی و روی آیکونش درگ می کردی ممنون
  پاسخ

سپاس شده توسط:
کمی امد دستم فقط چه موقع ازش استفاده کنیم؟؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام. مجتبی توضیح داده:
مثلاً سیوهای بازی خودمونو با پسوند دلخواه خودمون درست کنیم و با دوبار کلیک روی فایل سیو، بازی از ادامه‌ی همون اجرا بشه. در جواب باید گفت با کمک کامندلاین به راحتی می‌شه چنین چیزی رو پیاده کرد. شما از طریق کامندلاین می‌تونید اطّلاعاتی رو از خارج به بازی ارسال کنید.

پاسخ

سپاس شده توسط: Mojtaba

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Star پلاگین پرداخت درون برنامه تمام مارکت ها miladesign 94 62,369 1403/11/10، 04:25 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
Information پلاگین درون پرداخت بازار، مایکت، ایران اپس، پارس هاب، کندو و اول مارکت miladesign 120 82,310 1403/10/22، 07:49 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  پلاگین فارسی ارسال نوتیفیکشن آفلاین rezamms 11 9,953 1401/8/7، 03:50 عصر
آخرین ارسال: kamran_cn
  پلاگین درخواست لینک دانلود مثال های مجموعه پلاگین REX'S PLUGINS firooz 0 4,199 1401/6/13، 11:26 عصر
آخرین ارسال: firooz
  پلاگین درخواست پلاگین table یا 2d dictionary aliCo 0 1,610 1401/5/9، 03:24 صبح
آخرین ارسال: aliCo

پرش به انجمن: