مشکل فوق فوری در خروجی کراسواک Intel XDK
سلام دوستان من یه مشکل خیلی فوری دارم خواهشا زودتر کمکم کنید! من طبق آموزش شماره 10 آقای جتبی که در مورد خروجی گرفتن برای اندروید و ... بود خروجی کراسواک با Intel XDK گرفتم اما این ارور رو میده:
کد:
The build failed. An error occurred while building the application. Verify your build assets are correct and try again.
Build Log:
Building a Cordova 5.1.1 application.
The application name is "MiniNinja"
The package name is "ir.soroush.minininja"
Error: Plugin "https://github.com/adplaygit/cordova-plugin-adPlay" failed to install.
Plugin "cordova-plugin-device" (1.0.1) installed.
Plugin "cordova-plugin-legacy-whitelist" (1.1.0) installed.
Plugin "org.apache.cordova.inappbrowser" (0.6.0) installed.
Plugin "cordova-plugin-crosswalk-webview" (1.3.1) installed.

فکر کنم داره به پلاگین ادپلی گیر میده...اینم عکسش:
[تصویر:  Untitled.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوست عزیز مشکل در فارسی نوشتن name ها هست . یعنی نبآید هیچ شی name ها فارسی باشن باید انگلیسی باشن حتی آگه عکس هم دارین باید اسمش انگلیسی باشه . قند شکن هم لازم نیست

دوست عزیز پلاگین آد پلی رو درست نصب نکردی از سایت دوباره دان کن و نصب کن بعد درست تعریفش کن
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)

پاسخ

سپاس شده توسط:
من الان رفتم سایت http://adplay.ir/ نمیشه دریافت کرد برای کانستراکت2 رو! میشه آپلود کنید شما؟!
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بفرمایید اینم لینک : http://iranupload.com/0crrukr4ooro/adPla...n.zip.html
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)

پاسخ

سپاس شده توسط:
دوستان ببخشید اینجا میپرسم ...
شما میدونید توی اموزش اقا مجتبی که در مورد خروجی افلاین کوردوا بود با چه برنامه ای خروجی میگرفت ؟ احیانا node.js نبود ؟
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط:
والا دقیق یادم نیست، یکبار دیگه باید آموزش رو نگاه کنم،
ولی فکر کنم احتیاج به نصب پایتون و اندروید اس دی کی و جاوا جی دی کی هست برای خروجی آفلاین

نود جی اس برای استفاده از فونگپ احتیاج هست.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark# ، amirho24
دوستان ممنون من کلا از خیر کراسواک گذشتم خخخ
  پاسخ

سپاس شده توسط: amirho24
فعلا coconjs بهترین روشه ...
خواستی یه نگاهی هم به cocoon.io بنداز
----
اخه یه اموزش جدیدا اومده با node.js خروجی اندروید میگیره
نیاز به sdk و jdk هم داره ...
ولی کوردوا هست
  پاسخ

(1394/7/18، 11:38 عصر)Tartilla نوشته است: فعلا coconjs بهترین روشه ...
خواستی یه نگاهی هم به cocoon.io بنداز
----
اخه یه اموزش جدیدا اومده با node.js خروجی اندروید میگیره
نیاز به sdk و jdk هم داره ...
ولی کوردوا هست

سلام،
من توی یک سایت ایرانی آموزشی دیدم که طرف فونگپ رو وارد اکلیپس میکرد و با استفاده از html5 و css , ... برنامه میساخت باهاش و خروجی میگرفت.چند تا برنامه هم تو کافه بازار معرفی کرده بود که با این روش خروجی گرفته شده بودند،حجم نهایی در حد چند کیلوبایت بود.و همه ی دسترسی ها (permission) رو هم بطور کامل داشت منجمله صدا و ... و قابل اجرا بر روی اندروید های نسخه پائین 2.3 و ... بود.چون فونگپ و کوردوا به هم نزدیک هستن، فکر کنم میشد همه ی پلاگین های کوردوا رو هم  داخلش وارد کرد. ولی من هر چی سعی کردم طبق اون روش پیش برم نشد چون یک بخشش آنلاین بود از سایت اکلیپس ارور میگرفت.فکر کنم روش اون طرف منسوخ شده و حتماً باید از طریق خود سایت فونگپ اقدام کرد که اونهم احتیاج به اکانت پولی ادوبی هست.
یکی از کاربرای سیرا با ترکیب(فونگپ+اکلیپس) خروجی گرفته،(اینجا رو ببینید) و در گوگل پلی هم منتشر کرده....
یکسری مستنداتی هم با ترفند های دیگه در سایت های خارجی دیدم.(مثل این) البته تاریخ انتشارش یکم قدیمی هست.اما اگه بشه از این طریق خروجی گرفت،به خاطر مزیت های زیادی که داره فکر کنم خیلی عالی بشه...

--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark# ، amirho24
آخه تو این اموزش جدیده نیاز به برنامه خاصی نیست ...
یه node.js میخواد و sdk و jdk ...
خروجی کوردوا هم میگیره از طریقcmd ویندوز ...
و فقط یه جا یه پلاگین کراسواک ایمپورت میکنه ... همین !
حالا بحثم سر اینه که اگر قراره همه این دردسر ها رو بکشیم و آخر هم بازیمون همون ۱۸ مگ اضافی رو داشته باشه و مشکلاتی مثل پرفورمنس ، خوب چه کاریه ؟ همون آنلاینو میگیریم وقت و انرژی کمتری هم میخواد !
نیاز  به sdk و jdk با اون حجم هم نیست ...!
  پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اجرای بازی در گوشی selno 2 2,740 1403/10/23، 12:35 صبح
آخرین ارسال: Tggi
Sad خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 298 1403/8/25، 02:09 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  گروه انجمن کانستراکت sahabia-games 0 1,365 1401/4/30، 04:17 عصر
آخرین ارسال: sahabia-games