بازی بنداز تو لیوان
سلام دوستان خسته نباشید
جا داره از آقا مجتبی و تمام کسانی که در درست کردن انجمن کمک کردند تشکر کنیم
بنده یک ماهه بازی بنداز تو لیوان رو وارد کافه بازار کرده ام و حدود 2 ماه رو برای ساخت این بازی صرف کرده ام . البته ایده ی اصلی این بازی برگرفته از یک بازی خارجی بوده
خواهشم از شما دوستان اینه بازی رو امتحان کنید و هرگونه نظر و انتقاد و پیشنهادی دارید ، خیلی خوشحال میشم بهم بگید
لینک بازی در کافه بازار:
http://cafebazaar.ir/app/com.walle.dropball

اینم اسکرین شاتش
موفق باشید
[تصویر:  jj2d_4.jpg]" alt="تصویر: [تصویر:  jj2d_4.jpg]" title="تصویر: [تصویر:  jj2d_4.jpg]" />
  پاسخ

سپاس شده توسط: amirho24 ، Vizmark# ، vng ، mostafanastary ، Mojtaba ، shazde ، ᔕinaᗪehghani
سلام من دانلود کردم جالب بود 
ولی ای کاش یه مکانیک جدید وارد گیم پلی میکردی 
اونجوری هم که فهمیدم درآمدت از پرداخت درون برنامه خوب بوده 
موفق باشی 
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط: yunes3 ، amirho24
سلام دوست عزیز منم این بازی رو دانلود کرده بودم اما نمیدونستم برای شماس و با کانستراکت ساخته شده
بعد که این پست رو دیدم خوشحال شدم که با کانستراکت ساخته شده
گرافیک بازی ادم رو مجذوب خودش میکنه
  پاسخ

سپاس شده توسط: yunes3 ، amirho24
(1394/9/16، 08:21 عصر)jili نوشته است: سلام دوست عزیز منم این بازی رو دانلود کرده بودم اما نمیدونستم برای شماس و با کانستراکت ساخته شده
بعد که این پست رو دیدم خوشحال شدم که با کانستراکت ساخته شده
گرافیک بازی ادم رو مجذوب خودش میکنه

سلام دوست عزیز
بسیار خوش حال شدم که خوشتون اومده
ممنون و خسته نباشید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
به این میگن بازی . من فکر میکردم کانستراکت ضعیفه ولی اشتباه کردم . منم یک بازی درون پرداختی ساختم و اسمش کلیک هستش منتظرم تایید بشه بعد لینک رو بزارم . بازی رکوردیه
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)

پاسخ

سپاس شده توسط: yunes3
(1394/9/16، 08:35 عصر)amirho24 نوشته است: به این میگن بازی . من فکر میکردم کانستراکت ضعیفه ولی اشتباه کردم . منم یک بازی درون پرداختی ساختم و اسمش کلیک هستش منتظرم تایید بشه بعد لینک رو بزارم . بازی رکوردیه

سلام
خیلی ممنونم بابت نظرتون
خیلی خوشحال شدم
انشالله بازی شما هم روند عالی داشته باشه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/9/16، 02:05 عصر)Tartilla نوشته است: سلام من دانلود کردم جالب بود 
ولی ای کاش یه مکانیک جدید وارد گیم پلی میکردی 
اونجوری هم که فهمیدم درآمدت از پرداخت درون برنامه خوب بوده 
موفق باشی 
سلام دوست گرامی
ممنون بابت نظرتون
موفق باشید
  پاسخ

سپاس شده توسط: amirho24
سلام من دانلود کردم، از همه نظر بازی خیلی خوب و جالبی بود. منتها یک ایراد خیلی جزئی داشت و آن اینکه به نظر آیکون های کوچک را در xdk تغیر نداده اید به همین خاطر آیکون های پیشفرض کوردوا (در سایز های کوچک)  به جای آیکون بازی شما نمایش داده میشود.اگر مراحل را هم شماره گذاری میکردید به نظر جالبتر بود.

مشکل فورس کلوز در درون پرداخت هم با تلاش و مکاتبات دوستان با ادپلی حل شده، اما به نظر پخش تبلیغات ویدئویی مشکل پیدا کرده است، من با اینترنت پرسرعت در برنامه شما و در برنامه ی دوستمان آقا مهرداد حتی نتوانستم یک تبلیغ را هم مشاهده کنم!
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

با سلام . پخش ویدیو ادپلی در نسخه جدید درون پرداخت هیچ مشکلی ندارد . شاید اینترنت ضعیف شده یا تبلیغات رو نگرفته
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)

پاسخ

(1394/9/18، 12:51 صبح)vng نوشته است: سلام من دانلود کردم، از همه نظر بازی خیلی خوب و جالبی بود. منتها یک ایراد خیلی جزئی داشت و آن اینکه به نظر آیکون های کوچک را در xdk تغیر نداده اید به همین خاطر آیکون های پیشفرض کوردوا (در سایز های کوچک)  به جای آیکون بازی شما نمایش داده میشود.اگر مراحل را هم شماره گذاری میکردید به نظر جالبتر بود.

مشکل فورس کلوز در درون پرداخت هم با تلاش و مکاتبات دوستان با ادپلی حل شده، اما به نظر پخش تبلیغات ویدئویی مشکل پیدا کرده است، من با اینترنت پرسرعت در برنامه شما و در برنامه ی دوستمان آقا مهرداد حتی نتوانستم یک تبلیغ را هم مشاهده کنم!

با سلام
خیلی ممنون بابت توجه تون
من باید عرض کنم پلاگین درون پرداختی بازی بنده همون پلاگین قدیمی هستش شاید به خاطر همینه که شما نتونستید تبلیغات ببینید
بابت نظرتون بسیار ممنونم
موفق باشید
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بازی جورچین خیلی ساده Hadika 4 600 1404/3/15، 04:26 عصر
آخرین ارسال: Hadika
  بازی فضاپیما در مایکت ya mahdi 0 238 1404/1/5، 09:50 صبح
آخرین ارسال: ya mahdi
  بازی runner نسخه‌ی ۴ منتشر شد. ehsanavy 0 646 1403/2/30، 10:34 صبح
آخرین ارسال: ehsanavy