1394/10/2، 11:45 صبح
(1394/10/1، 04:34 عصر)orache نوشته است: هه خونه ی خاله کدوم وره ؟ 1 میلیون دانلود ؟ کم نیست ؟ یه خورده همت کن 10 میلیون دانلود شه .شما الان بازیتو بذار اگر بالای 50 تا دانلود شد اسممو عوض میکنم . فکر نکن گوگل پلی مثل بازاره و بازیت روز ها تو تازه ها بمونه
تو گوگل پلی بازیت فقط 2 ساعت میمونه بعد میره 20 هزار تا پایین تر . شرکت ها چندین برابر هزینه ی ساخت بازی رو میدن به تبلیغات تا بازیشون تبلیغ شه و بیان دانلود کنن . اونوقت شما بدون هیچ چیزی انتظار داری 1 میلیون نفر شانسی بازی شما رو سرچ کنن و دانلود کنن ؟
ناشر هم پیدا کنی به 1 میلیون هم نمیرسه . تازه ناشر عمرا بتونی پیدا کنی چون باید امضا کنی و کلی قرار داد ببندی و جلسه بذاری و... ضمن اینکه بازیت باید aaa باشه و ایده ی خاص داشته باشه
بازیه مهدی هم 1 دونه اینطوری شد اونم احتمالا با لینکه و چون کمی قدیمی تر گذاشته شده . الان بذار بازار
در هر صورت به من مربوط نیست . شما بازی بساز و سود کن !
دوست عزیز نیاز نیست با کنایه حرفمون رو بزنیم...!!
این موضوعی نیست که من بخوام بیان کنم...
نمونه بارزش،اون پسر فقیر ویتنامی هست که بازی فلپی برد رو ساخته،که 40 میلیون دانلود شد و روزانه بیش از 50 هزار دلار درآمدش بود از تبلیغات،به نظرت اون حتی یک سنت هم داشت که بازیش رو تبلیغ کنه....؟؟؟؟ نه دوست عزیز،شما ایده داشته باشی،خود کاربرا از لا به لای صدهاهزار بازی پیدات میکنن،نمبدونم شما چند وقته که شروع به بازی سازی کردی،اما داستان زندگی این پسر رو حتی افرادی هم در دنیای بازی سازی نیستند ،میدونن،فلپی برد فقط یه بازی رکوردی بود همین... بهتره زمانیکه میخوایم با حرفامون بقیه بچه هارو نا خواسته یا خواسته ناامید کنیم،بیشتر فکر کنیم و به اطرافمون و نمونه های موفقی که حتی یک سنت هم برای تبلیغ بازیشون در گوگل پلی نداشتن اما بازیشون در صدر جدول گوگل قرار گرفت و درآمدهای چند صد هزار دلاری داشتن رو ببینیم دوست عزیز...