بازی «the holy sniper»(منتشر شد)
سلام
به شما تبریک عرض می کنم به خاطر انتشار بازیتون
آیا بازار و مایکت بازی را قبول کردن یا نه.
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng
(1394/11/20، 08:21 صبح)kamran_cn نوشته است: سلام. من یوزر ایران آپس ندارم ولی بخاطر بازی شما یکی میسازم و میخرمش. راستی فروش ایران آپس در برابر بازار چطوریه؟ مایکت بهتر نیست؟ ممنون میشم یه آماری در این زمینه بدید

سلام،
راضی به زحمتتون نبودم دوست عزیز، ممنون...من هم برای حمایت از شما خرید درون برنامه از بازیتون انجام دادم..باز هم تشکر میکنم از لطفتون

هیچ مارکتی به پای بازار نمیرسه، اما اون چیزی که من دیدم(تجربه نکردم) به نظر ایران اپس بهتر از مایکت هست بخاطر تعداد کاربرهای بیشترش...

البته بازی های غیر رایگان خیلی دیگه اقبالی نداره خصوصاً هر چه به جلوتر میرم و فعالیت قارچ گونه سایت ها و وبلاگ هایی که بازی های غیر رایگان رو بعد از اندکی محبوبیت برای سود جویی و جذب مخاطب به طور رایگان تو اینترنت پخش میکنن....

موفق باشید

(1394/11/20، 03:27 عصر)ghasem نوشته است: سلام
به شما تبریک عرض می کنم به خاطر انتشار بازیتون
آیا بازار و مایکت بازی را قبول کردن یا نه.

سلام،
ممنونم، والا تو این دو تا مارکت فعلاً بازی در صف انتظار و در حال بررسی هست، هنوز مسئله ای در رد یا تائید بازی اعلام نکردند..
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: ghasem ، seyed ، ᔕinaᗪehghani
مرسی بخاطر حمایتتون. راستی توی بازی شما، هدف رو از کجا تشخیص بدیم؟ 10-15 نفر تو یه مرحله هستن، خوب کدومو باید هدف قرار بدیم؟
بازی استراتژیک لشکر امپراطور
نصب رایگان

[تصویر:  com.parsasoft.myempires0.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani
(1394/11/20، 10:46 عصر)kamran_cn نوشته است: مرسی بخاطر حمایتتون. راستی توی بازی شما، هدف رو از کجا تشخیص بدیم؟ 10-15 نفر تو یه مرحله هستن، خوب کدومو باید هدف قرار بدیم؟

خواهش میکنم، مزه اش به اینه که گیمر هدف اصلی رو پیدا کنه دیگه! 4 ولی تو اون مرحله گفتم هدف ما یک دیپلمات هست شما اگر دقت کنی تو اون آدمها فقط دو نفر هستند که کیف به دست دارند شما به اون کیف به دستی که از سمت پائین بعد از چند ثانیه وارد میشه شلیک کن 1
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: kamran_cn
موفق باشید
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng ، keyhan
(1394/11/21، 10:25 صبح)mehrdad.ch نوشته است: موفق باشید

ممنونم و همینطور موفقیت و سربلندی شما دوست عزیز هم آرزوی ماست ....

مارکت کافه بازار نیز بازی را تائید کرد لینک در پست اول قرار گرفت.

پاسخ

سپاس شده توسط: ghasem
سلام. به نظرتون اینهمه وقتی که برای ساخت بازی میزاریم با این وضع مارکتها که برنامه های جدید دیده نمیشن، ارزش داره؟
باید یک فکر بهتری برای انتشار بازیهامون بکنیم. چون با این وضع نمیتونیم نتیجه زحماتمون رو بگیریم.
بازی استراتژیک لشکر امپراطور
نصب رایگان

[تصویر:  com.parsasoft.myempires0.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/11/26، 12:53 صبح)kamran_cn نوشته است: سلام. به نظرتون اینهمه وقتی که برای ساخت بازی میزاریم با این وضع مارکتها که برنامه های جدید دیده نمیشن، ارزش داره؟
باید یک فکر بهتری برای انتشار بازیهامون بکنیم. چون با این وضع نمیتونیم نتیجه زحماتمون رو بگیریم.

سلام،

والا چی بگم دوست عزیز؟! حق با شماست اما پیشنهاد من این است که به بازیسازی به عنوان شغل و منبع درآمد اصلی تکیه نکنید چون هیچ تضمینی وجود ندارد!!
.....................

مایکت نیز با انتشار این بازی موافقت کرد،لینک در پست نخست قرار گرفت. در ضمن بازی در تمامی مارکت ها آپدیت شده و باگ های آن برطرف شده است......

با تشکر

پاسخ

سپاس شده توسط: seyed
بنظر من میتونستید با سیاست freemium از بازیتون سود بیشتری کنید ... 
مثلا در اول بازی به کاربر تعدادی تیر بدین بعد با هر شلیک توی بازی یکی از تیرها کم بشه ... اگر تعداد صفر شد میتونه با پرداخت درون برنامه تیر بخره 
از اونجایی که بازیتون فکریه تا حدی و نباید الکی شلیک کرد ... بنظرم از این روش استقبال بیشتری میشد ... دانلودتون هم بیشتر میشد 
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng ، seyed ، yunes3
باید بگم که امسال بسیار بازی ها ی اندروید از سوی سازندگان ایرانی ساخته شده اند حال نمونه ها و ساخت خارج و فرنگ به کنار.
رقابت بسیار بالا رفته و هر که وارد میدان می شود و برخی ها میدان را رها می کنند ولی پس از چند ماه باز هم بر می گردنند.
یک بازی یا برنامه ای که پرترفدار شود همه حمله می کنند و یک نمونه پر از باگ و ایراد آنرا می سازند.
ایده نو کمتر یافت می شود و کپی از خود بازی تا همه چیز ها بازی افزایش یافته.

پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بازی جورچین خیلی ساده Hadika 4 601 1404/3/15، 04:26 عصر
آخرین ارسال: Hadika
  بازی فضاپیما در مایکت ya mahdi 0 239 1404/1/5، 09:50 صبح
آخرین ارسال: ya mahdi
  بازی runner نسخه‌ی ۴ منتشر شد. ehsanavy 0 646 1403/2/30، 10:34 صبح
آخرین ارسال: ehsanavy
  بازی تانک وار کامل شد (:--ALI--:) 0 952 1402/12/7، 03:57 عصر
آخرین ارسال: (:--ALI--:)