با سلام خدمت شما دوستان عزیز و محترم . بالاخره افزونه رو تونستم دانلود کنم . دوستان فقط قیمت افزونه 5000
تومن هستش چون خودم 25000 هزار تومن گرفتم ببخشیشد) دیدن همه مشخصات پلاگین و اطلاعات لازم برای خرید.
دوستان ادرس سایتش هم اینه میتونید برید ببینید چی داره.
دوستان بعضی از افزونه ها رو باید نصب کنی و بعضی ها هم به صورت فولدر هستن که خودتان میدونید در کجا بندازید امید وارم به کارتان بیاید و درزم فزونه بالا چارت بوست وووو دارد قابلیت ارسال اسم ام اس و به خواب نرفتن گوشی و روشن کردن فلش گوشی و مدریت باتری و . . . دوستان ارزش این افزونه به صد تا افزونه های دیگر میخوره خدایش افزونه به این میگن همه جی توش هست و قابلیت ارسال نوتیفیکشن قابلیت تماس یک شخص قابلیت ارسال فایل از طریق اینترنت اپلود روی سرور دوستان یعنی هرچی میخوای هستش قابلیت گرفتن لیست مخاطبان و ساخت تماس دلخواه و.......
دانلود با لینک مستقیم پلاگین ها رایگان شدن
با سلام خدمت شما دوستان عزیز و محترم . بالاخره افزونه رو تونستم دانلود کنم . دوستان فقط قیمت افزونه 2000 تومن هستش چون خودم 25000 هزار تومن گرفتم ( ببخشیشد)
در پایین به برخی از ویژگی ها اشاره میکنم
دوستان ادرس سایتش هم اینه میتونید برید ببینید چی داره
دوستان بعضی از افزونه ها رو باید نصب کنی و بعضی ها هم به صورت فولدر هستن که خودتان میدونید در کجا بندازید امید وارم به کارتان بیاید و درزم فزونه بالا چارت بوست وووو دارد قابلیت ارسال اسم ام اس و به خواب نرفتن گوشی و روشن کردن فلش گوشی و مدریت باتری و . . . دوستان ارزش این افزونه به صد تا افزونه های دیگر میخوره خدایش افزونه به این میگن همه جی توش هست و قابلیت ارسال نوتیفیکشن قابلیت تماس یک شخص قابلیت ارسال فایل از طریق اینترنت اپلود روی سرور دوستان یعنی هرچی میخوای هستش قابلیت گرفتن لیست مخاطبان و ساخت تماس دلخواه و.......
سلام. اگه به فارسی هم مینوشتید دقیقا چه افزونه هایی هستند و چیکار میکنند خیلی خوب بود.
من انگلیسیم ضعیفه و خدایی حوصله معنی کردنم ندارم.
اگه میشه به فارسی بگید.
ممنون
سلام دوست عزیز
خیلی کار مفید و خوبی کردید که این پلاگین را معرفی و برای فروش گذاشتید.
سید این افزونه ها بیشتر برای موبایل بکار میرند و خیلی مفید هستند مثل:
نوتنوتیفیکیشن
وضیعت مدل گوشی و شارژ
ارسال پیغام و خطا
وصل شدن به دروبین و عکس انداختن
رفتن به شماره های گوشی و یافتن شماره مورد نظر
کلید های گوشی مثل کم . زیاد کردن صدا و رفت و برگشت و...
1 - چک کردن وضعیت باتری
2 - ساخت مخاطب ، تماس با ان ، پیدا کردن
3 - قابلیت ارسال فایل از طریق بلوتوث و اپلود ان
4 - قابلیت اضافه کردن تبیغات چارت بوست و ...
5 - گرفتن عکس و فیلم
6 - ممانعت از بخواب رفتن گوشی
7 - مشخصات سخت افزاری
8 - ساخت درگاه پرداخت ( پی پال )
9 - ارسال نوتیفیکشن در زمان خاص و...
10- تبدیل متن به صدا و...