پلاگین همراه پی برای خروجی HTML5 کانستراکت
Star 
[تصویر:  banner-1.png]
همراه پی این امکان را به تمامی توسعه دهندگان نرم افزاری میدهد که با ثبت و فعالسازی درگاه پرداخت آنلاین ، وجوه نقد را به صورت کاملا ایمن و با متد های مختلف از مشتریان خود از درون برنامه ها دریافت نمایند. هیچ نیازی به برنامه نویسی پیچیده برای استفاده از درگاه پرداخت آنلاین نخواهید داشت.
همراه پی سیستم پرداخت درون برنامه ای میباشد که در هر نوع سیستم عاملی قابل استفاده میباشد . تفاوتی نمیکند که برنامه نویس Android , iOS و … باشید . با استفاده از این سیستم میتوانید از مشتربان خود درون نرم افزارهای خود وجه نقد دریافت نمایید و سرویس های خود را ارائه دهید.
توسط این پلاگین می توانید برای خروجی Html5 پروژه های خودتون پرداخت درون برنامه ای قرار بدید. به همراه پلاگین سورس مثال و فایل راهنمای کامل نصب و پیاده سازی قرار داده شده است.

پاسخ

سپاس شده توسط: amirho24 ، shazde ، mostafanastary ، arsalan1366 ، نیما ، Mehrshad Farahani ، aa82 ، ghasem ، Mehrdad ، magry ، amin hosseini
واو ! من خیلی وقت بود منتظر این پلاگین بودم نزدیک به 1 سال ! گفته بودین امکانش نیست با خروجی html نمیدونم چه طوره که من قبلا ندیده بودم این پلاگین رو . خیلی ممنون از شما شرایطم اوکی بشه به زودی خریداریش میکنم :x
  پاسخ

سپاس شده توسط: miladesign

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Star پلاگین پرداخت درون برنامه تمام مارکت ها miladesign 94 62,369 1403/11/10، 04:25 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
Information پلاگین درون پرداخت بازار، مایکت، ایران اپس، پارس هاب، کندو و اول مارکت miladesign 120 82,282 1403/10/22، 07:49 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  پلاگین فارسی ارسال نوتیفیکشن آفلاین rezamms 11 9,953 1401/8/7، 03:50 عصر
آخرین ارسال: kamran_cn
  پلاگین درخواست لینک دانلود مثال های مجموعه پلاگین REX'S PLUGINS firooz 0 4,199 1401/6/13، 11:26 عصر
آخرین ارسال: firooz
  پلاگین درخواست پلاگین table یا 2d dictionary aliCo 0 1,610 1401/5/9، 03:24 صبح
آخرین ارسال: aliCo

پرش به انجمن: