Cordova webview چیست؟
Cordova webview چیست؟

اپلیکیشن‌هایی که با کوردوا ساخته میشنود در واقع یک WebView بر اساس مرورگر هستند که در پلتفورم مورد نظر اجرا می‌شوند. شما می‌توانید این کار را خودتان هم با استفاده از API های کوردوا انجام دهید. برای این کار باید با برنامه نویسی نتیو (مثلا جاوا برای اندروید یا سویفت برای آی او اس و سی شارپ برای ویندوز فون 3 ) آن پلتفر آشنایی داشته باشید. کوردوا وب ویو در پلتفرم‌های زیر موجود است:

- Amazon Fire OS WebViews
- Android WebViews
- iOS WebViews
- Windows Phone 8.0 WebViews

*در این مقاله هدف ما نسخه اندروید آن است.

آموزش استفاده از کوردوا وب ویو در اندروید

در این آموزش فرض بر این گرفته شده که شما با برنامه نویسی برای اندروید آشنا هستید. اگر نیستید، در این مورد تحقیق کنید. 23
CordovaWebView یک کامپوننت برای sdk اندروید است که مانند وب ویوو خود اندروید وظیفه نمایش یک صفحه وب را در درون اپلیکیشن ما دارد.

1. ابتدا این کامپوننت را از Apache Cordova دانلود کنید و پکیج های اندروید آن را اکسترکت کنید.
  2. وارد دایرکتوری /framework شوید و فایل ant jar. را اجرا کنید. این عمل باعث ساخت فایلی در آدرس زیر می‌شود :
    /framework/cordova-x.x.x.jar.
  3. فایل .jar را در دایرکتوری کتاب‌خانه‌های اندروید به آدرس /libs کپی کنید.
  4. در فایل xml اندرویدتان، کد زیر را وارد کنید:
    کد:
    <org.apache.cordova.CordovaWebView
         android:id="@+id/tutorialView"
         android:layout_width="match_parent"
         android:layout_height="match_parent" />
  5. فایل جاوای اکتیویتی مان را هم به شکل زیر تغیر می‌دهیم:
    کد:
    public class CordovaViewTestActivity extends Activity implements CordovaInterface {
         CordovaWebView cwv;
         /* Called when the activity is first created. */
         @Override
         public void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
             super.onCreate(savedInstanceState);
             setContentView(R.layout.main);
             cwv = (CordovaWebView) findViewById(R.id.tutorialView);
             Config.init(this);
             cwv.loadUrl(Config.getStartUrl());
         }
  6. این کد را هم در آخر جاوا اضافه کنید :
    کد:
    @Override
    public ExecutorService getThreadPool() {
         return threadPool;
    }
  7. صفحه html خود را هم در آدرس /assets/www کپی کنید و در جاوا به آن لینک دهید.
  8. و در آخر فایل config.xml را از /framework/res/xml به دایرکتوری /res/xml منتقل کنید. (در پروژه)

این هم فیلمی که پیدا کردم:
آموزش استفاده از کوردوا وب ویوو
برای دانلود ویدیو از سایت کانورت تو ام پی تری و یا زودآپ استفاده کنید.

منبع:
Apache Cordova API Documentation

در مورد مزایی این روش نسبت به webview خود اندروید هم بدانید که امکان دسترسی به منابع سخت افزاری بیشتری دارید.
اگر میخواهید برنامهتان آنلاین کار کنند یادتان نرود که دسترسی اینترنت را در فایل مانیفست اضافه کنید:
کد:
<uses-permission android:name="android.permission.INTERNET" />

مزیت ها

مهم ترین مزیّتش اینه که از لحاظ امکانات نامحدود می‌شید!
Apache Cordova ده‌ها پلاگین داره، به شما اجازه می‌ده هر وقت که خواستید از طریق همون فایل HTML هر کاری که خواستید در هر وقتی انجام بدین. یعنی با استفاده از پلاگین‌هاش می‌تونید امکانات جاوااسکریپت رو افزایش بدین. شاید خیلی کارها باشه که انجامش با جاوااسکریپت تقریباً غیر ممکن باشه (مثل پرداخت درون‌برنامه و…) ولی مثلاً با Cordova می‌تونید این امکان رو اضافه کنید. شاید می‌گید خوب چه فرقی می‌کنه با Cordova اضافه بشه یا اینکه خودمون جداگانه اون رو اضافه کنیم؛ فرقش در اینه که بعد به ایونت‌های بازی‌تون دسترسی ندارید. مثلاً شاید نتونید بگید هر موقع توی بازی فلان اتّفاق افتاد تبلیغات رو نشون نده و… (البته شاید این امکان وجود داشته‌باشه ولی من خبر ندارم)

همون طور هم که می‌دونید چند وقتیه خروجی اندروید کانستراکت کلاً اسمش به Cordova تغییر کرده. یعنی خود سیرا این روش رو برای خروجی پیشنهاد می‌ده. درضمن خیلی از خروجی‌های دیگه هم با Cordova سازگاری کامل دارند (مثل Crosswalk)
تو ندیدی این گفتن رو
فرق دوستو از دشمن چون
نمی تونستی خوب ببینی
غلطای دیکته ی خوش خط رو

آموزش موتور یونیتی و یه عالمه دیگه!
www.TrueGame.ir
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mojtaba ، Nano-Games ، mostafanastary ، seyed ، RESAN ، amirho24 ، ᔕinaᗪehghani
این روش ویژگیهاش مثل همون بیسیک فور اندرویده ؟
یعنی مثلا فول اسکرین و حجم کمتر واینا رو داره ؟
وبلاگ من
www.construct2.blog.ir

ایمیل من
[email protected]
  پاسخ

سپاس شده توسط: mehrad77
در واقع همونه! فقط به جای وب ویوو ، کوردوا وب ویوو میزارید
تو ندیدی این گفتن رو
فرق دوستو از دشمن چون
نمی تونستی خوب ببینی
غلطای دیکته ی خوش خط رو

www.TrueGame.ir
  پاسخ

سپاس شده توسط: Nano-Games
سلام.ممنون بابت آموزش،
مزایای استفاده از این روش چیه؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام. مهم ترین مزیّتش اینه که از لحاظ امکانات نامحدود می‌شید!
Apache Cordova ده‌ها پلاگین داره، به شما اجازه می‌ده هر وقت که خواستید از طریق همون فایل HTML هر کاری که خواستید در هر وقتی انجام بدین. یعنی با استفاده از پلاگین‌هاش می‌تونید امکانات جاوااسکریپت رو افزایش بدین. شاید خیلی کارها باشه که انجامش با جاوااسکریپت تقریباً غیر ممکن باشه (مثل پرداخت درون‌برنامه و…) ولی مثلاً با Cordova می‌تونید این امکان رو اضافه کنید. شاید می‌گید خوب چه فرقی می‌کنه با Cordova اضافه بشه یا اینکه خودمون جداگانه اون رو اضافه کنیم؛ فرقش در اینه که بعد به ایونت‌های بازی‌تون دسترسی ندارید. مثلاً شاید نتونید بگید هر موقع توی بازی فلان اتّفاق افتاد تبلیغات رو نشون نده و… (البته شاید این امکان وجود داشته‌باشه ولی من خبر ندارم)

همون طور هم که می‌دونید چند وقتیه خروجی اندروید کانستراکت کلاً اسمش به Cordova تغییر کرده. یعنی خود سیرا این روش رو برای خروجی پیشنهاد می‌ده. درضمن خیلی از خروجی‌های دیگه هم با Cordova سازگاری کامل دارند (مثل Crosswalk).
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: Nano-Games ، seyed ، mehrad77
آقا با این روش بازم اون آرم مزاحم ludei میاد اول بازی؟
  اي قلم در حرفهايت اثري نيست 

از آشنا براي من خبري نيست 

آمد اين جمعه هم گذشت اي خدا  

از يوسف فاطمه خبري نيست 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
Cordova مال شرکت آپاچی هست، به Ludei ربطی نداره که بخواد آرمشو نشون بده. ما درمورد CocoonJS WebView حرف نمی‌زدیم.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: seyed
من نمیفهمم !
خب تفاوتش با خروجی در b4a چیه ؟
برتریش نسبت به اون چیه ؟
وبلاگ من
www.construct2.blog.ir

ایمیل من
[email protected]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ببینید این روش هم در B4A قابل اجراست. درواقع فقط از یک نوع آبجکت دیگه استفاده میکنیم. برتریهاشم رو هم آقا مجتبی گفت.
تو ندیدی این گفتن رو
فرق دوستو از دشمن چون
نمی تونستی خوب ببینی
غلطای دیکته ی خوش خط رو

www.TrueGame.ir
  پاسخ

سپاس شده توسط: Nano-Games

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آموزش پروژه محور ساخت بازی مار و پله mohsen_nasri 6 3,807 1403/10/24، 09:38 عصر
آخرین ارسال: Tggi
Star مهم آموزش خروجی اندروید روی سیستم شخصی rezamms 128 86,462 1403/10/23، 04:58 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  مهم آموزش تصویری خروجی مستقیم - یکبار برای همیشه! rezamms 33 20,911 1401/2/13، 09:39 عصر
آخرین ارسال: kamran_cn
  خروجی اندرید davinmstr1 2 2,601 1400/8/4، 10:23 عصر
آخرین ارسال: ᔕinaᗪehghani
  AAB (بسته برنامه اندروید) چيست؟ + نحوه خروجي گرفتن در كرودوا ᔕinaᗪehghani 15 8,600 1400/6/21، 01:55 صبح
آخرین ارسال: mehdi1100

پرش به انجمن: