پلاگین پرداخت درون برنامه امن بازار
Star 
سلام
سرویس نیواد (http://nivad.io) به شما این امکان را می دهد که پرداخت های درون برنامه بازار خود را ایمن کنید. امکانات این سایت کاملا رایگان هستند.
[تصویر:  nivad.png]

با استفاده از این پلاگین می توانید پرداخت های درون برنامه خود را در کانستراکت ایمن کنید. راهنمای کامل استفاده از پلاگین به همراه سورس مثال در فایل قرار دارد.

این پلاگین با تمامی خروجی های اندروید سازگار است و مشکلی در پرداخت و مصرف محصول ندارد.

تصاویری از پلاگین:
ایونت ها
[تصویر:  nivad_events.png]

اکشن ها
[تصویر:  nivad_actions.png]

اکسپرشن ها
[تصویر:  nivad_expressions.png]

خروجی نمونه با کوکون

پاسخ

سپاس شده توسط: rezamms ، shazde ، hsnpi ، amirho24 ، hasansanaei ، ghasem ، royapm ، mostafanastary ، seyed ، GAME MOEIN ، shaygaaan ، mehrdad.ch ، amin hosseini
خیلی ممنونم واقعا عالی بود

ولی فارسی بود بهتر بود واسه تازه کار ها
اگه خیلیا برنده نباشن اما پیروزن خسته نباشن 41

پاسخ

سپاس شده توسط: miladesign
سلام آقا میلاد ، ی سری سوالات کوتاهی داشتم :

اول اینکه ما قبلا میومدیم از طریق سرور بررسی خرید میزدیم ، من از پلاگین قدیمی شما استفاده کردم .
حالا این به چه صورت هست ؟
ی توضیح کوتاهی درباره اینکه بتونیم چه طوری پرداخت رو با توکن و شماره رسید رو دریافت کنیم هم بدید باز خوبه .
  پاسخ

سپاس شده توسط: miladesign
(1396/1/10، 03:52 عصر)hesam3 نوشته است: سلام آقا میلاد ، ی سری سوالات کوتاهی داشتم :

اول اینکه ما قبلا میومدیم از طریق سرور بررسی خرید میزدیم ، من از پلاگین قدیمی شما استفاده کردم .
ی توضیح کوتاهی درباره اینکه بتونیم چه طوری پرداخت رو با توکن و شماره رسید رو دریافت کنیم هم بدید باز خوبه .

سلام
توی این پلاگین نیازی به توکن خرید و سرور ندارید. همه عملیات بررسی پرداخت ها توی سایت نیواد انجام میشه و بعد ایونت پرداخت موفق اجرا میشه.
این اکسپرشن توکن رو خودم اضافه کردم شاید کسی به توکن نیاز داشته باشه.
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary
(1396/1/10، 04:42 عصر)miladesign نوشته است:
(1396/1/10، 03:52 عصر)hesam3 نوشته است: سلام آقا میلاد ، ی سری سوالات کوتاهی داشتم :

سلام
توی این پلاگین نیازی به توکن خرید و سرور ندارید. همه عملیات بررسی پرداخت ها توی سایت نیواد انجام میشه و بعد ایونت پرداخت موفق اجرا میشه.
این اکسپرشن توکن رو خودم اضافه کردم شاید کسی به توکن نیاز داشته باشه.

بله کاری خوبی کردید ، منم توکن هارو توی سرور خودم ذخیره میکنم .
اما ی سوالی پیش اومده که اونم این هست ، این سایت نیواد ، از دسترس خارج بشه ، حالا به هر دلیلی پرداخت رو ناموفق میزنه توی بازی یا خیر .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
توی این صفحه جواب سوالتون و خیلی سوالای دیگه وجود داره:

https://nivad.io/docs/faq/
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، hasansanaei
با سلام
میشه چند تا عکس از سورس بگیرید بفرستید
میخوام ببینم حجمش چه قدره
اگرم کسی گرفته لطفا بگه کار میکنه یا نه

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/5/23، 01:32 عصر)پیشگامان قرن نوشته است: با سلام
میشه چند تا عکس از سورس بگیرید بفرستید
میخوام ببینم حجمش چه قدره
اگرم کسی گرفته لطفا بگه کار میکنه یا نه

شما شوخیت گرفته ؟

بله درسته ، بنده 3 تا برنامه با همین پلاگین خروجی گرفتم .
علاوه بر خریدش ، میتونید توکن و تایم رو هم از پلاگین دریافت کنید و توی سرور خودتون ذخیره کنید .

حجم هم حدود 0.5 مگ تا 1 مگ به کل حجم اضافه میکنه ( البته با اضافه کردن تمام اطلاعات گیتهاب )
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
با سلام نیواد پول میگره که
این پول جریانش چیه
[تصویر:  Screenshot_19_.png]

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
اون عکسی که فرستادید رو ببینید دوباره
پایینش رو دقت کنید
نوشته سوالی دارید؟ همین الان بپرسید
پس بپرسید ازشون
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Star پلاگین پرداخت درون برنامه تمام مارکت ها miladesign 94 62,369 1403/11/10، 04:25 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
Information پلاگین درون پرداخت بازار، مایکت، ایران اپس، پارس هاب، کندو و اول مارکت miladesign 120 82,278 1403/10/22، 07:49 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  پلاگین فارسی ارسال نوتیفیکشن آفلاین rezamms 11 9,953 1401/8/7، 03:50 عصر
آخرین ارسال: kamran_cn
  پلاگین درخواست لینک دانلود مثال های مجموعه پلاگین REX'S PLUGINS firooz 0 4,199 1401/6/13، 11:26 عصر
آخرین ارسال: firooz
  پلاگین درخواست پلاگین table یا 2d dictionary aliCo 0 1,610 1401/5/9، 03:24 صبح
آخرین ارسال: aliCo

پرش به انجمن: