همکاری در توسعه بازی مدافعان حرم
با سلام و احترام

دوستان عزیز، بصورت جدی، قصد دارم بازی مدافعان حرم رو توسعه بدم و برای اینکار، نیازمند پیشنهادات ، انتقادات و نظرات شما عزیزان هستم.

از گرافیک گرفته تا مشکلات کد و ...  هر چیزی که فکر میکنین برای توسعه لازمه و امکان پیاده سازی رو داشته باشه یا نداشته باشه، رو با من در جریان بذارید

مواردی همچون ، اضافه کردن امکانات خاص، تغییرات در گرافیک، صدا، UI و UX و کاراکتر ها و نحوه ی اجرای بازی و ....

به عنوان هدیه ی این زحمتی که می کشید ، نسخه ی جدید بازی پس از انتشار، بصورت کامل و رایگان و با همه ی امکانات در اختیار عزیزانی که همکاری کنند، قرار خواهد گرفت، ان شاء الله.

لینک بازی در کافه بازار:

https://cafebazaar.ir/app/com.roozeno.ga...rine/?l=fa

پیشاپیش از همکاری همه دوستان، ممنونم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: rezamms ، mahdi_R8095 ، shazde ، seyed ، GAME MOEIN ، danials008
سلام
گفتید انتقاد خوب به نظر من که بازی کردم توی شروع بازی یک تصویری که گذاشتید زیاد طول میکشید که بره و صفحه اصلی بازی بیاد.
بعد هم اگر زیاد از تجهیزات استفاده کنیم و تموم بشن باید پول بدیم(یعنی باید تجهیزات رو برای پول از حساب بدیم)
البته من چند ماه قبل این مشکلات رو دیدم اگه تغییر کرده باشه فکر نکنم مشکلی از نظر من باشه.

پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، shazde
نظر دیگه ای نیست؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام، آقا مصطفی بازی تون رو دانلود کردم مرحله ی اولش رو هم بازی کردم میخوام یکم دربارش صحبت کنم.

ایده ی کلی بازی تون بد نبود؛ اینکه داعش میخواد به حرم حضرت زینب تجاوز کنه و ما باید با قرار دادن نیروهای خودی داخل زمین از پیشروی اونا جلوگیری کنیم.
میتونس بهتر باشه، ولی همین حد هم خوبه.

در مورد گیم پلی بازی باید بگم که...، (نمیدونم من تو همون مرحله ی اول نوبیدم یا نه22 اما) بازی چند تا نقص جزئی داشت، برای مثال جا به جا شدن در زمین بازی یا مرحله اولش برای من مشکل بود
یا باید بازیکن رو بهتر راهنمایی میکردید یا کنترلش رو آسون تر میکردید.

نکته ی دیگه اینکه نیرو هایی مثل خمپاره انداز و آرپیجی زن و... با توجه به اینکه در واقعیت برد بلندی دارن، اما تو بازی برد خیلی کوتاهی داشتن... گیم پلی بازی تون میتونس خییییییلی بهتر بشه... پیشنهاد میکنم از یه لول دیزاینر یا کمبت دیزاینر (طراح مبارزات) استفاده کنید که گیم پلی بازی تون قوی تر شه

دوتا نکته ی مثبت بازی تون گرافیک و صدا گذاری بازی تون بود، به جرئت میتونم بگم گرافیک و صدا گذاری بی نقصی نسبت به بازی های سطح خودتون داشتید...
افکت های انفجار و طراحی محیط تون واقعا عالی بود!!

در آخر باید بگم بازی تون از لحاظ ایده ی کلی و گرافیک و صداگذاری خوب بود ولی وقتی گیم پلی (که قلب تپنده ی هر بازیه) مناسب سبک بازی نباشه و ضعف داشته باشه گرافیک و صداگذاری زیاد نمیتونن کمکی بکنن...

بهتون پیشنهاد میکنم برای جذاب شدن گیم پلی بازی اگه یه روایت داستانی هم به بازی تون اضافه کنید بد نمیشه، منتها به شکلی باشه که گیم پلی و ایده ی کلی بازی رو به هم نزنه

با تشکر... 
  پاسخ

سپاس شده توسط: rezamms ، seyed ، shazde ، mostafanastary ، danials008
آقا مهدی، خیلی ممنون از مواردی که فرمودی شما، ان شاء الله لحاظ خواهند شد.
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi_R8095
درود بر دوستان .
خب اقا مهدی خیلی ظریف و با کات بقل پا  41 به تمام نکات اشاره کردن ولی خب ی چیزی که به نظرم یکم ضعیف بود یو ای بازی بود که یکم خسته میشد. - ی چیز دیگه هم که بود احساسی بود که یو ای باید میداد و نمیداد : منظورم مثلا انتخاب شدن ابجکت ها یا همون دکمه ها بود بطوریکه اگه بازی رو صداشو میبستی خیلی سخت متوجه میشدی که ی دکمرو داری فشار میدی -
چیزی که میتونه بهتر باشه نحوه جایگذاری تجیزات نظامیه - میتونست بجای انتخاب شدن از پنل پایین  - با کلیک روی هر خونه ی پنل باز بشه و از تو اون پنل انتخاب شه که شیک تره - البته این زیاد برای کسی مهم نیست و زیاد هم تاثیر نداره ولی خب در به اصطلاح پشت پرده پیچدگی کاربر رو در نگاه اول به یو ای کمتر میکنه و باعث میشه کاربر سریع گیج نزنه و یهو زده بشه از بازی -
نکته بعدی اینکه کاشکی ی انیمیشن برای ساخت تجهیزات میداید یا مثلا فرود اومدن اونها - چون ایطوری حس طبیعی بودن بیشتری میده به ادم - مثلا برای ساخت خمپاره اندازه ی انیمیشن 2 - 3 ثانیه ای نشون بدید که داره ساخته میشه یا
نصب یا حالا هرچیزی . چون تو اکثرا بازی های دفاعی من همچین قابلیتیو ندیدم و بنظرم چیز جالبی میتونه باشه که خیلی تاثیر رو جذب مخاطب و واقعیت بازی داره .

خب فعلا همینا که زیاد هم مهم نبودن ب ذهنم رسید اگه چیزی ب ذهنم رسید حتما منتشر میکنم .

موفق باشید .

پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، mostafanastary ، mahdi_R8095

خیلی ممنون دانیال عزیز،نکات بسیار ارزنده ای بود. فقط متوجه قسمت:

نقل قول: نکته بعدی اینکه کاشکی ی انیمیشن برای ساخت تجهیزات میداید یا مثلا فرود اومدن اونها - چون ایطوری حس طبیعی بودن بیشتری میده به ادم - مثلا برای ساخت خمپاره اندازه ی انیمیشن 2 - 3 ثانیه ای نشون بدید که داره ساخته میشه یا

نصب یا حالا هرچیزی . چون تو اکثرا بازی های دفاعی من همچین قابلیتیو ندیدم و بنظرم چیز جالبی میتونه باشه که خیلی تاثیر رو جذب مخاطب و واقعیت بازی داره . 

نشدم دقیق.

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام.
یعنی میخواید شماره 2 بدید یا اینکه آپدیت کنید ؟

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/3/12، 09:57 صبح)Dr.AR نوشته است: سلام.
یعنی میخواید شماره 2 بدید یا اینکه آپدیت کنید ؟

سلام
چطور مگه؟ مشخص نیست
  پاسخ

سپاس شده توسط:
به نظر من اگه شماره ۲ بدن و بازی داستانی/مرحله ای مثل کالاف دیوتی و شکل و شمایل بهتر و بیشتزی داشته باشه استقبال زیاد میگیره.
یک مشکل دیگه هم اینه که فقط بازی توی بازار هست و توی مارکت های دیگه مثل مایکت نیست.
این یک مشکل بزرگه چون بعضی ها که فکر میکنند بازار ویروسی هست از مایکت یا ایران اپس یا ... استفاده می کنند.
مثل من به یکی از دوستان پبشنهاد این بازی رو دادم ولی چون این عقیده ی ویروسی بودن بازار رو داشت نتونست دانلود کنه.
اگر هم نمیشه توی مارکت ها قرار داد خوب پس روی یک سایت باید قرار بدن که حداقل اونایی که بازار ندارن از سایت دانلود کنند
نکته ی بعدی هم اینه که اگه این بازی برای کامپیوتر هم ساخته بشه موفقیت ۲ برابر داره!
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مهم استخدام برنامه نویس PHP در تهران hasansanaei 0 448 1403/5/13، 08:34 صبح
آخرین ارسال: hasansanaei
Heart تیم تولید بازی okgames ehsanavy 0 505 1403/2/30، 10:45 صبح
آخرین ارسال: ehsanavy
  دعوت به همکاری از بازی سازان کانسراکت ٣ iflashlord 0 2,708 1400/1/21، 11:29 عصر
آخرین ارسال: iflashlord
  خرید اشتراکی کانستراکت 3 persiangamer 20 10,548 1400/1/21، 08:29 عصر
آخرین ارسال: persiangamer
  فراخوان نویسنده ARKEYA 0 1,568 1400/1/2، 07:36 عصر
آخرین ارسال: ARKEYA

پرش به انجمن: