کمک در ساخت بازی شبیه به سالار
Exclamation 
باسلام عرض ادب خدمت تمام پرسنل و اعضای خوب و دوست داشتنی انجمن کانستراکت.....چندتا سوال داشتم امدوارم در اسرع وقت به پاسخ دهید:

من در حال ساخت بازی مانند بازی سالار هستم:

سوال اول:ماشین هاش رو از کجا بیارم 2 بعدی
رفتم نت گشتم پیدا نکردم

سوال دوم:منو و منوی انتخاب ماشین رو باید خودم بسازم یا میشه از جایی اورد
متاسفانه تو نت نبود شاید من از واژه های نامناسبی در جستجو استفاده کردم

سوال سوم:سایز لایوت برای این بازی در حالت افقی حدودا چند باشد ...

سوال اخر:برای اینکه مثل بازی سالار زمین تموم  نشه چه باید کرد...

باتشکر 53 اگر هم تکراری باشن خیلی خیلی معذرت به بزرگی خودتون ببخشید.
منتظر کانستراکت 3 هستم:  
[تصویر:  c3-blog-footer.png]

باز تشکر میکنم از تمامی اساتید بسیار خوب و مهربان انجمن
تخصصی کانستراکت
  پاسخ

سپاس شده توسط:

علیک سلام، سوال هاتون که تکراری نیست اما به نظرم دو تا آموزش از سایت Si2.ir و Scirra.blog.ir نگاه کنید مشکل تون حله...

به نظرم این آموزش رو نگاه کنید

دوره آموزش ساخت بازی کراش ماشینی-کامل :: کانستراکت2

پاسخ

سپاس شده توسط: Runix_Team ، shazde
(1396/3/26، 07:16 عصر)mahdi_R8095 نوشته است: علیک سلام، سوال هاتون که تکراری نیست اما به نظرم دو تا آموزش از سایت Si2.ir و Scirra.blog.ir نگاه کنید مشکل تون حله...

به نظرم این آموزش رو نگاه کنید

دوره آموزش ساخت بازی کراش ماشینی-کامل :: کانسترات
خیلی تشکر میکنم که جواب دادین من اون ااموزش ها رو دیدم ولی باز این  مشکلات برام پیش امدند...
باز هم از جواب شما تشکر میکنم
منتظر کانستراکت 3 هستم:  

تخصصی کانستراکت
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام . این آموزش رو ببینید  خیلی کمکتون میکنه:

دوره ی آموزشی ساخت بازی سالار :: به نام خدا
  • در حال طراحی چند برنامه و بازی جدید!
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
1. اگه میخواید از ماشین های ایرانی استفاده کنید از کنار ازشون عکس بگیرید و با ایلوستراتور تبدیل به گرافیکش کنید.
2.منظورتونو نفهمیدم مگه منو هم آماده پیدا میشه؟ ظما میتونید عکس ماشین هارو که ساختید کنار هم بزارید و یه منو بسازید.
3.بهترین سایز همون پیش فرض کانستراکت هست. 854 در 480.
4. زمینش بی پایان نیست اگه چند بار بازی کنید می بینید که زمون همون زمینه. برای ساختش باید یه الگوریتم طراحی کنید که سخته. باید طوری مسیر بسازه که ماشین بتونه رد بشه.
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، Runix_Team
(1396/3/26، 10:54 عصر)mahdi797979 نوشته است: 1. اگه میخواید از ماشین های ایرانی استفاده کنید از کنار ازشون عکس بگیرید و با ایلوستراتور تبدیل به گرافیکش کنید.
2.منظورتونو نفهمیدم مگه منو هم آماده پیدا میشه؟ ظما میتونید عکس ماشین هارو که ساختید کنار هم بزارید و یه منو بسازید.
4. زمینش بی پایان نیست اگه چند بار بازی کنید می بینید که زمون همون زمینه. برای ساختش باید یه الگوریتم طراحی کنید که سخته. باید طوری مسیر بسازه که ماشین بتونه رد بشه.

برادر خیلی تشکر میکنم که جواب دادین خیلی خیلی ممنون ولی یه سوال گفتین با چی به گرافیک تبدیلشون کنم چون میخوام از ماشین های ایرانی استفاده کنم
منتظر کانستراکت 3 هستم:  

تخصصی کانستراکت
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/3/27، 12:06 صبح)Runix_Team نوشته است:
(1396/3/26، 10:54 عصر)mahdi797979 نوشته است: 1. اگه میخواید از ماشین های ایرانی استفاده کنید از کنار ازشون عکس بگیرید و با ایلوستراتور تبدیل به گرافیکش کنید.

برادر خیلی تشکر میکنم که جواب دادین خیلی خیلی ممنون ولی یه سوال گفتین با چی به گرافیک تبدیلشون کنم چون میخوام از ماشین های ایرانی استفاده کنم

به نظر شخص بنده ببرید ماشین های ایرانی رو توی فتوشاپ چرخش رو جدا کنید بعد بگراندش رو حذف کنید اینجوری واقعی تره 4

البته به نظر بنده 4

اگر خواستید بگید آموزش بدم 4

داداش برو تو تاپیک

http://construct2.ir/Thread-%D9%87%D8%B1...8%A7%DB%8C

چند تا اسپرایت هست
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde

از فتوشاپ و ایلوستریتور
  • در حال طراحی چند برنامه و بازی جدید!
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، Runix_Team
(1396/3/27، 04:22 صبح)Dani نوشته است:

از فتوشاپ و ایلوستریتور

سلام برادر برا تبدیل کردن تصاویر به گرافیک ایا اموزشی در فتوشاپ دارین تا کمکم کنه

باتشکر
منتظر کانستراکت 3 هستم:  

تخصصی کانستراکت
  پاسخ

سپاس شده توسط:
آموزش نمیخواد عکس ماشینو وارد کن بعد یه لایه جدید بساز با ابزار پن و براش ها و سطل رنگ دور قسمت های مهمو بگیر و به جزئیات زیاد دقت نکن.
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 210 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 168 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,544 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,922 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 123 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: