حل شده حرکت نرم
سلام دوستان
من یکسری اسپرایت راه رفتن دارم که خیلی نرم نیستن . میخواستم ببینم تو کانستراکت نمیشه تنظیمی انجام داد که حرکتش نرم تر بشه ؟؟؟
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
با چه اکشن یا رفتاری حرکت میکنن اسپرایت ها؟

با رفتار moveto میتونید شتاب به اسپرایت ها بدید تا با یه شتاب خاصی حرکتشون شروع بشه و حتی برای وقتی که میخوان به مقصد برسن هم میتونید تعیین کنید که سرعتش پایین بیاد تا اینکه به مقصد رسید صفر بشه.
  پاسخ

سپاس شده توسط: danials008
نه ببینید این اسپرایت یه آدمه و قراره کاربر حرکت اون رو برعهده داشته باشه و با رفتار 8 جهت حرکت میکنه ولی خب خیلی نرم نیست . چیکار کنم ؟؟؟
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
منظورتون از حرکت نرم چیه دقیقا؟

با این حال تو قسمت Set Position از اکسپرشن lerp استفاده کنید، احتمالا یه نتیجه ای بگیرید.
  پاسخ

(1397/4/8، 01:12 عصر)محمد 82 نوشته است: نه ببینید این اسپرایت یه آدمه و قراره کاربر حرکت اون رو برعهده داشته باشه و با رفتار 8 جهت حرکت میکنه ولی خب خیلی نرم نیست . چیکار کنم ؟؟؟

هر جهتش چند تا فریمه؟ مثلا از چپ به راستش رو بگو
  پاسخ

سلام خدمت شما آقا مهرداد 
ببینید اسپرایت قراره رفتار هشت جهت داشته باشه ولی فقط به سمت چپ و راست حرکت میکنه .(البته شاید هم از رفتار پلتفرم استفاده کردم نمیدونم فعلا ، چون فعلا در حال آماده سازی و جمع آوری گرافیک بازی هستم) . اما هر جهتش 8 حرکت داره که خیلی نرم نیست . 
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mehrdad
فک کنم منظور شما از نرم نبودن حرکت اینه که اسپرایت ها خیلی خوب انیمیت نشدن و حالت تییکه تیکه اجرا شدن دست میده و مثلا دست شخصیت یهو کلی جا به جا میشه !؟ اگه منظورتون این هستش که خودتون توی نرم افزارهای گرافیکی میتونید درستش کنیم و چندتا فریم بهش اضافه کنید تا جرکتش درست بشه ! اما اگه توی انجین مشکل دارید دوستان راهنمایی کردن ! 

موفق باشید .

پاسخ

سپاس شده توسط: Mehrdad ، shazde
(1397/4/9، 02:57 صبح)محمد 82 نوشته است: سلام خدمت شما آقا مهرداد 
ببینید اسپرایت قراره رفتار هشت جهت داشته باشه ولی فقط به سمت چپ و راست حرکت میکنه .(البته شاید هم از رفتار پلتفرم استفاده کردم نمیدونم فعلا ، چون فعلا در حال آماده سازی و جمع آوری گرافیک بازی هستم) . اما هر جهتش 8 حرکت داره که خیلی نرم نیست . 

درود محمد جان

8 تا فریم برای یه چرخه ی یه حرکت نرم کمه. به عبارتی در اصطلاح انیمیت کردن اسپرایت شما 3 به 1 داره اجرا میشه ( اینو بر اساس 24 فریم در ثانیه ی پخش در انیمیشن سازی گفتم)
برای یه قدم زدن عادی یا دویدن شما حتما نیاز به 12 فریم به بالا داری. اونوقت به اون حرکت نرم که منظورته میرسی. همونطور که دانیال عزیز گفت اگه بتونی خودت فریم اضافه کنی که محشره.
اگه پیکسل آرت هست از برنامه ی Aseprite استفاده کن. اگر نیست از برنامه های دیگه.

موفق باشی مثل همیشه
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، danials008
آخه اسپرایت رو خودم درست نکردم و آماده هست .
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1397/4/9، 07:19 عصر)محمد 82 نوشته است: آخه اسپرایت رو خودم درست نکردم و آماده هست .

طوری نیست. میتونی ایمپورتش کنی تو برنامه های انیمیت سازی. فقط بحث طراحی فریم بینابین هست که باید تا حدود زیادی بهش وارد باشید. توی دوستان و اطرافیانت اگه کسی انیماتور و طراح باشه میتونه کمکت کنه.
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، محمد 82

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 213 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 169 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,548 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,923 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 123 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: