مهمان عزیز خوش‌آمدید. ورود عضــویت


پلاگین درخواست پلاگین
#1
سلام نیازمند یه افزونه iframe هستم
التبه خوده افزونه رایگان هستش چیزی که میخوام این که بشه به iframeمختصات داد که کدوم قسمت از سایت رو نشون بده
فک کنم پلاگینش برای وردپرس هست که اینجوریه
کسی اگه میتونه بسازه اعلام کنه
یا اصلا کسی میتونه چنین کاری انجام بده با همون پلاگین iframe رایگان یه روشی بلده یا از خودش ابداع کرده که میتونه این کاری ک میخوام رو انجام بده


قیمت پیشنهادی برا پلاگین 50تومن

برای اون کسی که یه روشی ابداع کرده ۳۵ تومن



یه چیز دقیقا مثل این
https://youtu.be/Ml454cLJnkE
 
پاسخ دهید
 سپاس شده توسط:
#2
سلام

مراحل رو به صورت زیر با همون پلاگین انجام بدید :

/// پلاگین رو وارد کنید :

در بخش تنظیمات پلاگین ، بر روی Iframe و Scroll رو بر روی no قرار بدید .
لینک مورد نظر رو در بخش مربوطه قرار بدید .

حالا Note Pad رو باز کنید ، و کد های زیر را بر اساس نیاز خود تغییر دهید ، سپس اون رو با فرمت .css سیو کنید .

کد:
iframe {
    position: absolute;
    right: 0px;
    top: -200px;
}


این فایل را درون پروژه خودتون ایمپورت کنید .

در نهایت در شروع لیوت در ایونت شیت دستور بدید به پلاگین آی فریم که این فایل css رو ایمپورت کنه .

نهایتا به عنوان مثال خروجی به این شکل خواهد بود :

[عکس: Iframe.png]
[عکس: Background_Screen_WithLogo_860_WithTextL...Banner.png]
 
پاسخ دهید
 سپاس شده توسط: ""M.gh"" ، Morj7 ، محمد هادی
#3
(1398/9/8، 01:17 عصر)hesam3 نوشته: سلام

مراحل رو به صورت زیر با همون پلاگین انجام بدید :

/// پلاگین رو وارد کنید :

در بخش تنظیمات پلاگین ، بر روی Iframe و Scroll رو بر روی no قرار بدید .
لینک مورد نظر رو در بخش مربوطه قرار بدید .

حالا Note Pad رو باز کنید ، و کد های زیر را بر اساس نیاز خود تغییر دهید ، سپس اون رو با فرمت .css سیو کنید .

کد:
iframe {
position: absolute;
right: 0px;
top: -200px;
}


این فایل را درون پروژه خودتون ایمپورت کنید .

در نهایت در شروع لیوت در ایونت شیت دستور بدید به پلاگین آی فریم که این فایل css رو ایمپورت کنه .

نهایتا به عنوان مثال خروجی به این شکل خواهد بود :

[عکس: Iframe.png]


1
«زندگی شما صرفاً بازتابی از افکارتان است!»
وین دایر



بـــازیدون:

برای ارائه ی بازی یا برنامه ی کاربردی مورد نظر در بازیدون آدرس url بازی یا خروجی html بازی تان برای من (در خصوصی انجمن) بفرستید.

تبلیغات در بازیدون:

بورد تبلیغاتی.نام.نام برنامه.آدرس برنامه کافه بازار مایکت و
مشخصات لازم خود را برای من بفرستید.(خصوصی در انجمن)


 
پاسخ دهید
 سپاس شده توسط:
#4
(1398/9/8، 03:05 عصر)""M.gh نوشته:
(1398/9/8، 01:17 عصر)hesam3 نوشته: سلام

مراحل رو به صورت زیر با همون پلاگین انجام بدید :

/// پلاگین رو وارد کنید :

در بخش تنظیمات پلاگین ، بر روی Iframe و Scroll رو بر روی no قرار بدید .
لینک مورد نظر رو در بخش مربوطه قرار بدید .

حالا Note Pad رو باز کنید ، و کد های زیر را بر اساس نیاز خود تغییر دهید ، سپس اون رو با فرمت .css سیو کنید .

کد:
iframe {
position: absolute;
right: 0px;
top: -200px;
}


این فایل را درون پروژه خودتون ایمپورت کنید .

در نهایت در شروع لیوت در ایونت شیت دستور بدید به پلاگین آی فریم که این فایل css رو ایمپورت کنه .

نهایتا به عنوان مثال خروجی به این شکل خواهد بود :

[عکس: Iframe.png]


1


عزیز زیر همه پست ها الکی یه چیز میزاری ها
 
پاسخ دهید
 سپاس شده توسط:
#5
(1398/9/8، 03:38 عصر)hesam3 نوشته: به اعصابتون مسلط باشید ، جواب سوالتونو که گرفتید برید خوشحال باشید  21

سلام بسیار ممنون از کمکتون کاشکی یه لینک حماینی توی این امضاتون میزاشتین
بعد از رقتن شازده لطفا بیشتر به انجمن سر بزنید دیگه واقعا کسی نیست جواب بده

من مراحل رفتم ولی باز از همون بالا نشون میده هرچقدر right topرو هم کم زیاد کردم ولی فرقی نکرد مثلا خواستم وسط صفحه دیجی کالارو نشون بده ولی نشد باز بالاشو نشون میداد

اینم کاری که کردم css و سورس فایل کجارو اشتباه زدم؟

iframe

بازمممم یه دنیا ممنون خیلی لَنگ بودم سر این اقای ثنایی یه سوال دیگه پلاگین آی فریم با فونگپ سازگاره ؟
 
پاسخ دهید
 سپاس شده توسط:
#6
پلاگین iframe با خروجی فونگپ سازگاره.

چون خروجی وینوس ، فونگپ و سیستم شخصی همشون یکین با شکل و شمایل متفاوت

در ضمن نباید width , height  بدید باید از top right استفاده کنین
فرا کانستراکت / FARA CONSTRUCT

مرجع کانستراکت ایران
کانال رسمی مرجع تخصصی کانستراکت
si2.ir و construct2.ir

برای حمایت از ما

 
پاسخ دهید
 سپاس شده توسط:
#7
(1398/9/8، 04:08 عصر)kiarash نوشته: پلاگین iframe با خروجی فونگپ سازگاره.

چون خروجی وینوس ، فونگپ و سیستم شخصی همشون یکین با شکل و شمایل متفاوت

در ضمن نباید width , height  بدید باید از top right استفاده کنین

ادیتش کردم اشتباه تایپی بود اون top right تغییر دادم ولی چیزی نشد
شما تست کردین ؟
فایل کار هایی ک انجام دادم رو اون بالا گذاشتم خداکنه زود تر اقای ثنایی انلاین بشن ببین مشکل از کجاس
 
پاسخ دهید
 سپاس شده توسط:
#8
(1398/9/8، 03:49 عصر)Morj7 نوشته:
(1398/9/8، 03:38 عصر)hesam3 نوشته: به اعصابتون مسلط باشید ، جواب سوالتونو که گرفتید برید خوشحال باشید  21

سلام بسیار ممنون از کمکتون کاشکی یه لینک حماینی توی این امضاتون میزاشتین
بعد از رقتن شازده لطفا بیشتر به انجمن سر بزنید دیگه واقعا کسی نیست جواب بده

من مراحل رفتم  ولی باز از همون بالا نشون میده هرچقدر right topرو هم کم زیاد کردم ولی فرقی نکرد مثلا خواستم وسط صفحه دیجی کالارو نشون بده ولی نشد باز بالاشو نشون میداد

اینم کاری که کردم css و  سورس فایل کجارو اشتباه زدم؟

iframe

بازمممم یه دنیا ممنون خیلی لَنگ بودم سر این اقای ثنایی یه سوال دیگه  پلاگین آی فریم با فونگپ سازگاره ؟

من لینک حمایتی هیچ وقت خوشم نمیومده ازش .
کلا دو بار تو عمرم همچین کاری کردم اونم در ازای خدماتی بوده .
اگر به کارتون اومد و دوست داشتید میتونید هر مبلغی دوست داشتید به حساب محک واریز کنید .

مشکل شما از اون جایی شروع میشه که اولا سعی کنید نام فایل رو کوتاه و یا حداقل بدون فاصله انتخاب کنید . دوما شما باید نام فایل رو + فرمت اون رو وارد کنید ، یعنی اگر اسم فایل Example هست ؛ شما باید Example.css بزنید .

همین ؛ فونگپ هم مشکلی نداره و قبلا تست کردم .
[عکس: Background_Screen_WithLogo_860_WithTextL...Banner.png]
 
پاسخ دهید
 سپاس شده توسط: محمد هادی
#9
(1398/9/8، 10:46 عصر)hesam3 نوشته:
(1398/9/8، 03:49 عصر)Morj7 نوشته:
(1398/9/8، 03:38 عصر)hesam3 نوشته: به اعصابتون مسلط باشید ، جواب سوالتونو که گرفتید برید خوشحال باشید  21

سلام بسیار ممنون از کمکتون کاشکی یه لینک حماینی توی این امضاتون میزاشتین
بعد از رقتن شازده لطفا بیشتر به انجمن سر بزنید دیگه واقعا کسی نیست جواب بده

من مراحل رفتم  ولی باز از همون بالا نشون میده هرچقدر right topرو هم کم زیاد کردم ولی فرقی نکرد مثلا خواستم وسط صفحه دیجی کالارو نشون بده ولی نشد باز بالاشو نشون میداد

اینم کاری که کردم css و  سورس فایل کجارو اشتباه زدم؟

iframe

بازمممم یه دنیا ممنون خیلی لَنگ بودم سر این اقای ثنایی یه سوال دیگه  پلاگین آی فریم با فونگپ سازگاره ؟

من لینک حمایتی هیچ وقت خوشم نمیومده ازش .
کلا دو بار تو عمرم همچین کاری کردم اونم در ازای خدماتی بوده .
اگر به کارتون اومد و دوست داشتید میتونید هر مبلغی دوست داشتید به حساب محک واریز کنید .

مشکل شما از اون جایی شروع میشه که اولا سعی کنید نام فایل رو کوتاه و یا حداقل بدون فاصله انتخاب کنید . دوما شما باید نام فایل رو + فرمت اون رو وارد کنید ، یعنی اگر اسم فایل Example هست ؛ شما باید Example.css بزنید .

همین ؛ فونگپ هم مشکلی نداره و قبلا تست کردم .


خوب هم مشکل حل شد هم مشکلم حل نشد
یعنی طبق گفته شما عمل کردم و کار انجام شدش و مشکل همون ذکر نکردن فرمت فایل بود که با اضافه کردن css اوکی شد
ولی چیزی ک فهمیدم این کار مختصات سایت رو نشون نمیده و فقط نقاط پلاگین رو تو صفحه جا به جا میکنه با کم و زیاد کردن اعداد و جا به جا کردن پلاگین تو صفحه من اینجوری متوجه شدم


بازم ممنون
دوستان کسی پینشهادی چیزی داشت بگه لطفا این کار مهم ترین بخش کارمه ممنون
 
پاسخ دهید
 سپاس شده توسط:
#10
(1398/9/9، 01:35 صبح)Morj7 نوشته:
(1398/9/8، 10:46 عصر)hesam3 نوشته:
(1398/9/8، 03:49 عصر)Morj7 نوشته: سلام بسیار ممنون از کمکتون کاشکی یه لینک حماینی توی این امضاتون میزاشتین
بعد از رقتن شازده لطفا بیشتر به انجمن سر بزنید دیگه واقعا کسی نیست جواب بده

من مراحل رفتم  ولی باز از همون بالا نشون میده هرچقدر right topرو هم کم زیاد کردم ولی فرقی نکرد مثلا خواستم وسط صفحه دیجی کالارو نشون بده ولی نشد باز بالاشو نشون میداد

اینم کاری که کردم css و  سورس فایل کجارو اشتباه زدم؟

iframe

بازمممم یه دنیا ممنون خیلی لَنگ بودم سر این اقای ثنایی یه سوال دیگه  پلاگین آی فریم با فونگپ سازگاره ؟

من لینک حمایتی هیچ وقت خوشم نمیومده ازش .
کلا دو بار تو عمرم همچین کاری کردم اونم در ازای خدماتی بوده .
اگر به کارتون اومد و دوست داشتید میتونید هر مبلغی دوست داشتید به حساب محک واریز کنید .

مشکل شما از اون جایی شروع میشه که اولا سعی کنید نام فایل رو کوتاه و یا حداقل بدون فاصله انتخاب کنید . دوما شما باید نام فایل رو + فرمت اون رو وارد کنید ، یعنی اگر اسم فایل Example هست ؛ شما باید Example.css بزنید .

همین ؛ فونگپ هم مشکلی نداره و قبلا تست کردم .


خوب هم مشکل حل شد هم مشکلم حل نشد
یعنی طبق گفته شما عمل کردم و کار انجام شدش و مشکل همون ذکر نکردن فرمت فایل بود که با اضافه کردن css اوکی شد
ولی چیزی ک فهمیدم این  کار مختصات سایت رو نشون نمیده و فقط نقاط پلاگین رو تو صفحه جا به جا میکنه با کم و زیاد کردن  اعداد و جا به جا کردن پلاگین تو صفحه من اینجوری متوجه شدم  


بازم ممنون
دوستان کسی پینشهادی چیزی داشت بگه لطفا این کار مهم ترین بخش کارمه ممنون

من تست کردم ظاهرا درست بود ، یعنی حتی بدون اسکرول هم از اول لود صفحه سایتم از وسطش اومده بود ...
بذارید فردا دوباره تست میکنم و بهتون نتیجه نهایی رو میگم در حال حاضر دسترسی ندارم به سیستم .

حالا ی راه دیگه هم به ذهنم رسیده اما اول تست میکنم و درست باشه بهتون میگم .
فعلا شما بخش های دیگه برنامتونو درست کنید تا ببینیم چی میشه .
[عکس: Background_Screen_WithLogo_860_WithTextL...Banner.png]
 
پاسخ دهید
 سپاس شده توسط: Morj7
  


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پلاگین فارسی افزونه انتخابگر تاریخ شمسی برای construct 2 mohsensd1373 3 51 8 ساعت قبل
آخرین ارسال: oak
  پلاگین فول اسکرین برای همیشه FullScreen For Ever hesam3 6 233 1398/9/14، 12:39 صبح
آخرین ارسال: hesam3
  پلاگین پلاگین Admob Pro kiarash 19 725 1398/9/2، 08:34 عصر
آخرین ارسال: kiarash
Star پلاگین پرداخت درون برنامه تمام مارکت ها miladesign 68 7,195 1398/8/19، 01:05 صبح
آخرین ارسال: hamid5700
  پلاگین پوش نوتیفیکیشن پوشه miladesign 29 5,322 1398/8/14، 04:57 عصر
آخرین ارسال: Morj7

پرش به انجمن: