پلاگین درخواست پلاگین
#1
سلام نیازمند یه افزونه iframe هستم
التبه خوده افزونه رایگان هستش چیزی که میخوام این که بشه به iframeمختصات داد که کدوم قسمت از سایت رو نشون بده
فک کنم پلاگینش برای وردپرس هست که اینجوریه
کسی اگه میتونه بسازه اعلام کنه
یا اصلا کسی میتونه چنین کاری انجام بده با همون پلاگین iframe رایگان یه روشی بلده یا از خودش ابداع کرده که میتونه این کاری ک میخوام رو انجام بده


قیمت پیشنهادی برا پلاگین 50تومن

برای اون کسی که یه روشی ابداع کرده ۳۵ تومن



یه چیز دقیقا مثل این
https://youtu.be/Ml454cLJnkE
  پاسخ


 سپاس شده توسط:
#2
سلام

مراحل رو به صورت زیر با همون پلاگین انجام بدید :

/// پلاگین رو وارد کنید :

در بخش تنظیمات پلاگین ، بر روی Iframe و Scroll رو بر روی no قرار بدید .
لینک مورد نظر رو در بخش مربوطه قرار بدید .

حالا Note Pad رو باز کنید ، و کد های زیر را بر اساس نیاز خود تغییر دهید ، سپس اون رو با فرمت .css سیو کنید .

کد:
iframe {
    position: absolute;
    right: 0px;
    top: -200px;
}


این فایل را درون پروژه خودتون ایمپورت کنید .

در نهایت در شروع لیوت در ایونت شیت دستور بدید به پلاگین آی فریم که این فایل css رو ایمپورت کنه .

نهایتا به عنوان مثال خروجی به این شکل خواهد بود :

[تصویر:  Iframe.png]
  پاسخ


 سپاس شده توسط: M.gh ، Morj7 ، MohammadHadi
#3
(1398/9/8، 01:17 عصر)hesam3 نوشته است: سلام

مراحل رو به صورت زیر با همون پلاگین انجام بدید :

/// پلاگین رو وارد کنید :

در بخش تنظیمات پلاگین ، بر روی Iframe و Scroll رو بر روی no قرار بدید .
لینک مورد نظر رو در بخش مربوطه قرار بدید .

حالا Note Pad رو باز کنید ، و کد های زیر را بر اساس نیاز خود تغییر دهید ، سپس اون رو با فرمت .css سیو کنید .

کد:
iframe {
position: absolute;
right: 0px;
top: -200px;
}


این فایل را درون پروژه خودتون ایمپورت کنید .

در نهایت در شروع لیوت در ایونت شیت دستور بدید به پلاگین آی فریم که این فایل css رو ایمپورت کنه .

نهایتا به عنوان مثال خروجی به این شکل خواهد بود :

[تصویر:  Iframe.png]


1
[تصویر:  BannerFo.png]
فونچول بزودی از استودیو الکترو برینز
حمایت از من
  پاسخ


 سپاس شده توسط:
#4
(1398/9/8، 03:05 عصر)""M.gh نوشته است:
(1398/9/8، 01:17 عصر)hesam3 نوشته است: سلام

مراحل رو به صورت زیر با همون پلاگین انجام بدید :

/// پلاگین رو وارد کنید :

در بخش تنظیمات پلاگین ، بر روی Iframe و Scroll رو بر روی no قرار بدید .
لینک مورد نظر رو در بخش مربوطه قرار بدید .

حالا Note Pad رو باز کنید ، و کد های زیر را بر اساس نیاز خود تغییر دهید ، سپس اون رو با فرمت .css سیو کنید .

کد:
iframe {
position: absolute;
right: 0px;
top: -200px;
}


این فایل را درون پروژه خودتون ایمپورت کنید .

در نهایت در شروع لیوت در ایونت شیت دستور بدید به پلاگین آی فریم که این فایل css رو ایمپورت کنه .

نهایتا به عنوان مثال خروجی به این شکل خواهد بود :

[تصویر:  Iframe.png]


1


عزیز زیر همه پست ها الکی یه چیز میزاری ها
  پاسخ


 سپاس شده توسط:
#5
(1398/9/8، 03:38 عصر)hesam3 نوشته است: به اعصابتون مسلط باشید ، جواب سوالتونو که گرفتید برید خوشحال باشید  21

سلام بسیار ممنون از کمکتون کاشکی یه لینک حماینی توی این امضاتون میزاشتین
بعد از رقتن شازده لطفا بیشتر به انجمن سر بزنید دیگه واقعا کسی نیست جواب بده

من مراحل رفتم ولی باز از همون بالا نشون میده هرچقدر right topرو هم کم زیاد کردم ولی فرقی نکرد مثلا خواستم وسط صفحه دیجی کالارو نشون بده ولی نشد باز بالاشو نشون میداد

اینم کاری که کردم css و سورس فایل کجارو اشتباه زدم؟

iframe

بازمممم یه دنیا ممنون خیلی لَنگ بودم سر این اقای ثنایی یه سوال دیگه پلاگین آی فریم با فونگپ سازگاره ؟
  پاسخ


 سپاس شده توسط:
#6
پلاگین iframe با خروجی فونگپ سازگاره.

چون خروجی وینوس ، فونگپ و سیستم شخصی همشون یکین با شکل و شمایل متفاوت

در ضمن نباید width , height  بدید باید از top right استفاده کنین
کانال رسمی مرجع تخصصی کانستراکت در ایران

si2.ir و construct2.ir

آیدی کانال

راه های ارتباطی با ما

تلگرام
ایمیل

برای حمایت از ما
  پاسخ


 سپاس شده توسط:
#7
(1398/9/8، 04:08 عصر)kiarash نوشته است: پلاگین iframe با خروجی فونگپ سازگاره.

چون خروجی وینوس ، فونگپ و سیستم شخصی همشون یکین با شکل و شمایل متفاوت

در ضمن نباید width , height  بدید باید از top right استفاده کنین

ادیتش کردم اشتباه تایپی بود اون top right تغییر دادم ولی چیزی نشد
شما تست کردین ؟
فایل کار هایی ک انجام دادم رو اون بالا گذاشتم خداکنه زود تر اقای ثنایی انلاین بشن ببین مشکل از کجاس
  پاسخ


 سپاس شده توسط:
#8
(1398/9/8، 03:49 عصر)Morj7 نوشته است:
(1398/9/8، 03:38 عصر)hesam3 نوشته است: به اعصابتون مسلط باشید ، جواب سوالتونو که گرفتید برید خوشحال باشید  21

سلام بسیار ممنون از کمکتون کاشکی یه لینک حماینی توی این امضاتون میزاشتین
بعد از رقتن شازده لطفا بیشتر به انجمن سر بزنید دیگه واقعا کسی نیست جواب بده

من مراحل رفتم  ولی باز از همون بالا نشون میده هرچقدر right topرو هم کم زیاد کردم ولی فرقی نکرد مثلا خواستم وسط صفحه دیجی کالارو نشون بده ولی نشد باز بالاشو نشون میداد

اینم کاری که کردم css و  سورس فایل کجارو اشتباه زدم؟

iframe

بازمممم یه دنیا ممنون خیلی لَنگ بودم سر این اقای ثنایی یه سوال دیگه  پلاگین آی فریم با فونگپ سازگاره ؟

من لینک حمایتی هیچ وقت خوشم نمیومده ازش .
کلا دو بار تو عمرم همچین کاری کردم اونم در ازای خدماتی بوده .
اگر به کارتون اومد و دوست داشتید میتونید هر مبلغی دوست داشتید به حساب محک واریز کنید .

مشکل شما از اون جایی شروع میشه که اولا سعی کنید نام فایل رو کوتاه و یا حداقل بدون فاصله انتخاب کنید . دوما شما باید نام فایل رو + فرمت اون رو وارد کنید ، یعنی اگر اسم فایل Example هست ؛ شما باید Example.css بزنید .

همین ؛ فونگپ هم مشکلی نداره و قبلا تست کردم .
  پاسخ


 سپاس شده توسط: MohammadHadi
#9
(1398/9/8، 10:46 عصر)hesam3 نوشته است:
(1398/9/8، 03:49 عصر)Morj7 نوشته است:
(1398/9/8، 03:38 عصر)hesam3 نوشته است: به اعصابتون مسلط باشید ، جواب سوالتونو که گرفتید برید خوشحال باشید  21

سلام بسیار ممنون از کمکتون کاشکی یه لینک حماینی توی این امضاتون میزاشتین
بعد از رقتن شازده لطفا بیشتر به انجمن سر بزنید دیگه واقعا کسی نیست جواب بده

من مراحل رفتم  ولی باز از همون بالا نشون میده هرچقدر right topرو هم کم زیاد کردم ولی فرقی نکرد مثلا خواستم وسط صفحه دیجی کالارو نشون بده ولی نشد باز بالاشو نشون میداد

اینم کاری که کردم css و  سورس فایل کجارو اشتباه زدم؟

iframe

بازمممم یه دنیا ممنون خیلی لَنگ بودم سر این اقای ثنایی یه سوال دیگه  پلاگین آی فریم با فونگپ سازگاره ؟

من لینک حمایتی هیچ وقت خوشم نمیومده ازش .
کلا دو بار تو عمرم همچین کاری کردم اونم در ازای خدماتی بوده .
اگر به کارتون اومد و دوست داشتید میتونید هر مبلغی دوست داشتید به حساب محک واریز کنید .

مشکل شما از اون جایی شروع میشه که اولا سعی کنید نام فایل رو کوتاه و یا حداقل بدون فاصله انتخاب کنید . دوما شما باید نام فایل رو + فرمت اون رو وارد کنید ، یعنی اگر اسم فایل Example هست ؛ شما باید Example.css بزنید .

همین ؛ فونگپ هم مشکلی نداره و قبلا تست کردم .


خوب هم مشکل حل شد هم مشکلم حل نشد
یعنی طبق گفته شما عمل کردم و کار انجام شدش و مشکل همون ذکر نکردن فرمت فایل بود که با اضافه کردن css اوکی شد
ولی چیزی ک فهمیدم این کار مختصات سایت رو نشون نمیده و فقط نقاط پلاگین رو تو صفحه جا به جا میکنه با کم و زیاد کردن اعداد و جا به جا کردن پلاگین تو صفحه من اینجوری متوجه شدم


بازم ممنون
دوستان کسی پینشهادی چیزی داشت بگه لطفا این کار مهم ترین بخش کارمه ممنون
  پاسخ


 سپاس شده توسط:
#10
(1398/9/9، 01:35 صبح)Morj7 نوشته است:
(1398/9/8، 10:46 عصر)hesam3 نوشته است:
(1398/9/8، 03:49 عصر)Morj7 نوشته است: سلام بسیار ممنون از کمکتون کاشکی یه لینک حماینی توی این امضاتون میزاشتین
بعد از رقتن شازده لطفا بیشتر به انجمن سر بزنید دیگه واقعا کسی نیست جواب بده

من مراحل رفتم  ولی باز از همون بالا نشون میده هرچقدر right topرو هم کم زیاد کردم ولی فرقی نکرد مثلا خواستم وسط صفحه دیجی کالارو نشون بده ولی نشد باز بالاشو نشون میداد

اینم کاری که کردم css و  سورس فایل کجارو اشتباه زدم؟

iframe

بازمممم یه دنیا ممنون خیلی لَنگ بودم سر این اقای ثنایی یه سوال دیگه  پلاگین آی فریم با فونگپ سازگاره ؟

من لینک حمایتی هیچ وقت خوشم نمیومده ازش .
کلا دو بار تو عمرم همچین کاری کردم اونم در ازای خدماتی بوده .
اگر به کارتون اومد و دوست داشتید میتونید هر مبلغی دوست داشتید به حساب محک واریز کنید .

مشکل شما از اون جایی شروع میشه که اولا سعی کنید نام فایل رو کوتاه و یا حداقل بدون فاصله انتخاب کنید . دوما شما باید نام فایل رو + فرمت اون رو وارد کنید ، یعنی اگر اسم فایل Example هست ؛ شما باید Example.css بزنید .

همین ؛ فونگپ هم مشکلی نداره و قبلا تست کردم .


خوب هم مشکل حل شد هم مشکلم حل نشد
یعنی طبق گفته شما عمل کردم و کار انجام شدش و مشکل همون ذکر نکردن فرمت فایل بود که با اضافه کردن css اوکی شد
ولی چیزی ک فهمیدم این  کار مختصات سایت رو نشون نمیده و فقط نقاط پلاگین رو تو صفحه جا به جا میکنه با کم و زیاد کردن  اعداد و جا به جا کردن پلاگین تو صفحه من اینجوری متوجه شدم  


بازم ممنون
دوستان کسی پینشهادی چیزی داشت بگه لطفا این کار مهم ترین بخش کارمه ممنون

من تست کردم ظاهرا درست بود ، یعنی حتی بدون اسکرول هم از اول لود صفحه سایتم از وسطش اومده بود ...
بذارید فردا دوباره تست میکنم و بهتون نتیجه نهایی رو میگم در حال حاضر دسترسی ندارم به سیستم .

حالا ی راه دیگه هم به ذهنم رسیده اما اول تست میکنم و درست باشه بهتون میگم .
فعلا شما بخش های دیگه برنامتونو درست کنید تا ببینیم چی میشه .
  پاسخ


 سپاس شده توسط: Morj7


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پلاگین سیستم ذخیره آنلاین OnStorage miladesign 81 8,575 1399/4/15، 08:03 عصر
آخرین ارسال: miladesign
  پلاگین Lottie miladesign 18 1,201 1399/4/10، 05:53 عصر
آخرین ارسال: oak
  پلاگین فارسی نرم افزار قفل گذاری روی گرافیک ها mrjavaheri 25 2,774 1399/4/6، 08:15 عصر
آخرین ارسال: mrjavaheri
Star پلاگین پرداخت درون برنامه تمام مارکت ها miladesign 85 11,048 1399/3/5، 12:10 صبح
آخرین ارسال: miladesign
Star پلاگین تپسل miladesign 23 1,356 1399/3/4، 10:48 عصر
آخرین ارسال: miladesign

پرش به انجمن: