مشکل در خروجی مستقیم کانستراکت 2

سلام دوستان من با کمک چند تا آموزش در این سایت میخواستم خروجی مستقیم بگیرم اما متاسفانه با این ارور مواجه میشم
کسی میتونه کمکم کنه ؟[تصویر:  ffff.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
به اینترنت وصلی؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1400/3/3، 09:02 عصر)امیرعلی ۱۲۳' نوشته است: به اینترنت وصلی؟

بله

پاسخ

سپاس شده توسط:
من که اینجوری فهمیدم از ارور:

داره میگه جاوا( همون ماژول اندروید) رو درست نصب نکردی فکر کنم

احتمال این هم وجود داره که در اون قسمتی که باید میرفتی محل جاوا رو مشخص میکردی اشتباه کردی
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1400/3/2، 07:17 عصر)elkman نوشته است: سلام دوستان من با کمک چند تا آموزش در این سایت میخواستم خروجی مستقیم بگیرم اما متاسفانه با این ارور مواجه میشم
سلام ؛
مسلما توی نصب npm اشتباهی انجام دادید ، اما اینکه کجا و چطوری رو فقط با حذف و نصب دوباره میشه رفع کرد .

البته این ارور رو میشه با دستور زیر در محیط CMD یا شل رفع کرد :
کد:
npm install is-builtin-module
در صورتی که باز هم اروری مبنی بر پیدا نکردن module ها ؛ مجددا npm را نصب کنید و این سری از یک تحریم شکن قدرت مند همزمان با راه اندازی مجدد استفاده کنید تا مدل ها بصورت اتوماتیک دانلود شوند .

موفق باشید .
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، elkman
(1400/3/5، 04:41 عصر)hasansanaei' نوشته است:
(1400/3/2، 07:17 عصر)'elkman' نوشته است: سلام دوستان من با کمک چند تا آموزش در این سایت میخواستم خروجی مستقیم بگیرم اما متاسفانه با این ارور مواجه میشم

سلام ؛
مسلما توی نصب npm اشتباهی انجام دادید ، اما اینکه کجا و چطوری رو فقط با حذف و نصب دوباره میشه رفع کرد .

البته این ارور رو میشه با دستور زیر در محیط CMD یا شل رفع کرد :
کد:
npm install is-builtin-module
در صورتی که باز هم اروری مبنی بر پیدا نکردن module ها ؛ مجددا npm را نصب کنید و این سری از یک تحریم شکن قدرت مند همزمان با راه اندازی مجدد استفاده کنید تا مدل ها بصورت اتوماتیک دانلود شوند .

موفق باشی.

خیلی ممنون بابت پاسخگویی، میشه بفرمایید Npm هارو چطوری دانلود کنم ؟؟

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1400/3/6، 06:20 عصر)elkman نوشته است: خیلی ممنون بابت پاسخگویی، میشه بفرمایید Npm هارو چطوری دانلود کنم ؟؟
سلام دوست عزیز
npm ها چیزی نیستند که دانلود کنید
اون ها دستورات node js در command line ویندوز هستند
برای دانلود node js می توانید به این آدرس بروید نسخه مناسب سیستم خودتون رو دانلود کنید
اگر نسخه های موجود در اون سایت با ویندوزتون سازگار نبودن، با یه سرچ ساده توی گوگل می تونید نسخه های قدیمی تر node js رو دانلود و نصب کنید

1                                            ‌1
||
||
|                                               |
|__________________________|

پاسخ

سپاس شده توسط: elkman
(1400/3/7، 11:38 عصر)محمد40' نوشته است:
(1400/3/6، 06:20 عصر)'elkman' نوشته است: خیلی ممنون بابت پاسخگویی، میشه بفرمایید Npm هارو چطوری دانلود کنم ؟؟
سلام دوست عزیز
برای دانلود node js می توانید به این آدرس بروید نسخه مناسب سیستم خودتون رو دانلود کنید
اگر نسخه های موجود در اون سایت با ویندوزتون سازگار نبودن، با یه سرچ ساده توی گوگل می تونید نسخه های قدیمی تر node js رو دانلود و نصب کنید

ممنون بابت وقتی که گذاشتید و پاسخ دادید الان این ارور ها رو دارم و واقعا نمیدونم مشکل دقیقا از کجاست [تصویر:  %D9%84%D9%84%D9%84.png]

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1400/3/8، 11:26 صبح)elkman نوشته است:
(1400/3/7، 11:38 عصر)محمد40' نوشته است:
(1400/3/6، 06:20 عصر)'elkman' نوشته است: خیلی ممنون بابت پاسخگویی، میشه بفرمایید Npm هارو چطوری دانلود کنم ؟؟
سلام دوست عزیز

ممنون بابت وقتی که گذاشتید و پاسخ دادید الان این ارور ها رو دارم و واقعا نمیدونم مشکل دقیقا از کجاست [تصویر:  %D9%84%D9%84%D9%84.png]

سلام...

توی نوار سرچ ویندوز PowerShell رو تایپ کنید ببینید چیزی پیدا میکنه یا نه...

نقل قول:
 لحظه ها را ميگذرانديم تا به خوشبختي برسيم؛ غافل از اينكه خوشبختي در آن لحظه ها بود كه گذرانديم.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1400/3/8، 11:57 صبح)SinaDehghani' نوشته است:
(1400/3/8، 11:26 صبح)elkman' نوشته است:
(1400/3/7، 11:38 عصر)محمد40' نوشته است: سلام دوست عزیز

سلام...

توی نوار سرچ ویندوز PowerShell رو تایپ کنید ببینید چیزی پیدا میکنه یا نه...

سلام بله پیدا میکنه

پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آموزش پروژه محور ساخت بازی مار و پله mohsen_nasri 6 3,807 1403/10/24، 09:38 عصر
آخرین ارسال: Tggi
Star مهم آموزش خروجی اندروید روی سیستم شخصی rezamms 128 86,460 1403/10/23، 04:58 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  مهم آموزش تصویری خروجی مستقیم - یکبار برای همیشه! rezamms 33 20,910 1401/2/13، 09:39 عصر
آخرین ارسال: kamran_cn
  خروجی اندرید davinmstr1 2 2,601 1400/8/4، 10:23 عصر
آخرین ارسال: ᔕinaᗪehghani
  AAB (بسته برنامه اندروید) چيست؟ + نحوه خروجي گرفتن در كرودوا ᔕinaᗪehghani 15 8,598 1400/6/21، 01:55 صبح
آخرین ارسال: mehdi1100

پرش به انجمن: