موضوعها: 56
سپاسها: 180
160 سپاس گرفتهشده در 96 ارسال
فکر کنم تنها راهم برای ساخت بازی فعلا یاد گیری انگلیسی باشه حداقل تا موقعی که انگلیسی فول بشم چون تنها راه ورود به یونتی فول بودن انگلیسی هست
اصلا هیچجوری نمیشه وارد یونیتی شد
موضوعها: 19
سپاسها: 839
541 سپاس گرفتهشده در 255 ارسال
سلام دوستان .
کلا یونیتی رو میزاریم کنار چون شما میتونید با یونیتی هرچیزریو بسازید و فقط به ایده نیاز دارید .
خب میرم سراغ کانستراکت :
اول ااز همه بگم هرچند از این موتور خوشم نمیاد ولی موتور دو بعدی قوی هستش . اکثر کسایی که میگن چرته بطور کامل با این موتور اشنایی ندارن و توانایی هاشو پیدا نکردن و فقط یچیزی شنیدن و بنظر من ضعف در خود اونها است نه در انجین .
برای مثال میگم کانستراکت دوربین نداره و نمیشه تو این ور اونور صحنه گشت زد : خب با یکم فکر میتونید رفتار scrool to رو به یک شی نامریی بدید و راحت پوزیشن هاشو تغییر بدید و از لایوت اسکیل هم برای زوم استفاده کنید . و ... خب این مشکل دوربینش . واسه هرمشکلی یه راهیی داره کانستراکت ولی خب برای رسیدن بهش باید یکمی سختی کشید و دانش داشت که اونم با یکی دو سال کار کردن باهاش جور میشه .
به نظر بنده کانستراکت چیزی واسه ی ساخت بازی 2 بعدی کم نداره و تنها چیزی که میشه یکم ازش ایراد گرفت کیفیت خروجی هست که اونم انشالا بزودی حل میشه .
بنده واسه کسایی که زبان برنامه نویسی بلد نیستن پیشنهاد میکنم همزمان با اموزش کد نویسی انجین کانستراکت رو هم یاد بگیرن و استفاده کنن چون واقعا انجین فوق العاده ایه برای بازی های دو بعدی .
یک بازی واقعا زیبا و قدرتمند که با کانستراکت ساخته شده و الان هم جز برگزیده های بازار هستش (1572) ساخته اقای seyed هستش که با وجود مشکلات کمی که داره اما تونسته بخوبی از قدرت کانستراکت بهره بگیره .
موفق باشید