خروجی آفلاین وینوس (پرسش پاسخ)
بابا من که نگفتم برنامه رو رایگان منتشر کنن من فقد یکم هشدار دادم که اگر می خوان کد فعال سازی بذارن یکم امنیتش رو ببرن بالا که هک نشه(Need For speed Shift با اون همه عظمتش هک میشه !!!!! camtasia studio و unity و حتی cry engine و حتی خود کانستراکتمون هک میشن .......... امیدوارم سو برداشت نشه)
پیشنهاد می کنم خود آقا میلاد قبل از انتشار یه بار همه ی راه های هک رو امتحان کنن...
وگرنه کسب درآمد حق مسلم ایشونه
تو می تونی همین الان با دریافت رایگان "اینشب نت" با حجم 2.5 مگابایت از ما حمایت کنی...حمایت های شما دلگرمی ماست
[تصویر:  download_1_.png]
[تصویر:  download.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
برنامه‌ی ضروری‌ای هست چون الآن فقط کانستراکت نیست که خروجی html5 بیرون میده و برای بازدهی باید به اندروید تبدیل بشه. از طرفی بعضی موتورهای بازیساز که نسخه‌ی رایگانشون html5 هست و پولیشون اندروید بیرون میده. از ایران قابل خرید نیستند.
اولین بازی اندرویدی محلی را بنده ساختم ولی برای تست روی اندروید ۵ و ۷ نیاز به کمک دارندگان گوشی با این اندرویدها دارم. البته روی اندروید۶ تست کردم که خوب است ولی روی ۴.۴.۴ و ۴.۲.۲ یا صدا نداشت یا هنگ میکرد!
http://mitra.click/dl/150590637496730.zip
منتظر نظرات شما در ایمیلم [email protected] هستم.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
* What went wrong:
A problem occurred configuring root project 'android'.
> Could not resolve all dependencies for configuration ':_debugCompile'.
   > Could not resolve com.google.android.gms10lay-services-gcm:9.4.0.
     Required by:
         :android:unspecified
      > Could not resolve com.google.android.gms10lay-services-gcm:9.4.0.
         > Could not get resource 'https://jcenter.bintray.com/com/google/android/gms/play-services-gcm/9.4.0/play-services-gcm-9.4.0.pom'.
            > Could not GET 'https://jcenter.bintray.com/com/google/android/gms/play-services-gcm/9.4.0/play-services-gcm-9.4.0.pom'.
               > Connect to jcenter.bintray.com:443 [jcenter.bintray.com/75.126.118.188] failed: Connection timed out: connect

* Try:
Run with --stacktrace option to get the stack trace. Run with --info or --debug option to get more log output.
Picked up _JAVA_OPTIONS: -Xmx2g
    at ChildProcess.whenDone (C:\Users\BlackDog\Documents\Vinoos\Projects\hfhtgbfgf\platforms\android\cordova\node_modules\cordova-common\src\superspawn.js:169:23)
    at emitTwo (events.js12613)
    at ChildProcess.emit (events.js:214:7)
    at maybeClose (internal/child_process.js:925:16)
    at Process.ChildProcess._handle.onexit (internal/child_process.js:209:5)
(node:4372) UnhandledPromiseRejectionWarning: Unhandled promise rejection. This error originated either by throwing inside of an async function without a catch block, or by rejecting a promise which was not handled with .catch(). (rejection id: 1)
(node:4372) [DEP0018] DeprecationWarning: Unhandled promise rejections are deprecated. In the future, promise rejections that are not handled will terminate the Node.js process with a non-zero exit code.

این ارور یعنی چی
حدس فوتبالی :

دریاف از بازار           دریافت از مایکت

بازی با ریاضی :

دریافت از بازار

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام ممنونم بابت برنامه خوبتون اما من یک بازی خروجی گرفتم ولی در مبایل بازی کرش میکنه و بالا نماید لطفان کنمکم کنید که بتونم حلش کنم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام

از دوستان کسی هست که قبل از بسته شدن کوکون با نسخه 3.0.0 کانواس پلاسش خروجی گرفته باشه و الان داشته باشه؟

کانواس پلاس وینوس نسخه 2.3.6 هستش که توی کوردوای 9 کار نمیده. اگه کسی داره لطفا خروجیش رو بفرسته.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/3/14، 03:26 عصر)miladesign نوشته است: سلام

از دوستان کسی هست که قبل از بسته شدن کوکون با نسخه 3.0.0 کانواس پلاسش خروجی گرفته باشه و الان داشته باشه؟

کانواس پلاس وینوس نسخه 2.3.6 هستش که توی کوردوای 9 کار نمیده. اگه کسی داره لطفا خروجیش رو بفرسته.

سلام آقا میلاد 

چند روزه که دارم با وینوس سر کله میزنم تا یک هفته پیش راحت خروجی میگرفتم اما 2 سه روزه که مشکل داره پس میتونست دلیلش همین باشه ؟

من اخرین باری که از کوکون خروجی گرفتم واسه 17.10.2018 است نمیدونم از چه نسخه کانواس پلاس استفاده شده ؟ اگه فکر میکنین بدردتون میخوری تقدیم کنم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/3/14، 06:10 عصر)bakoja83 نوشته است: چند روزه که دارم با وینوس سر کله میزنم تا یک هفته پیش راحت خروجی میگرفتم اما 2 سه روزه که مشکل داره پس میتونست دلیلش همین باشه ؟

نه نسخه فعلی وینوس مشکلی نداره. هنوز ساخت نسخه جدید رو شروع نکردم و شاید چند ماهی طول بکشه چون از نو میسازمش.

(1398/3/14، 06:10 عصر)bakoja83 نوشته است: من اخرین باری که از کوکون خروجی گرفتم واسه 17.10.2018 است نمیدونم از چه نسخه کانواس پلاس استفاده شده ؟ اگه فکر میکنین بدردتون میخوری تقدیم کنم
نه خروجی های سال 2019 اونم اگه از تو تنظیمات کوکون نسخه 3 رو انتخاب کرده باشید.
  پاسخ

سپاس شده توسط:

سلام
دقیق یادم نیست کی خروجی گرفتم ولی فکر کنم 3 یا 4 هفته قبل از بسته شدن کوکون بود
یه نگاه بنداز ببین به درد میخوره یا نه
تغییر فرمت دادم تا راحت تر باشید
دانلود
گروه بازی سازی دلفین
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، MohammadHadi
(1398/3/15، 12:25 عصر)mahdikmnh نوشته است:

سلام
دقیق یادم نیست کی خروجی گرفتم ولی فکر کنم 3 یا 4 هفته قبل از بسته شدن کوکون بود
یه نگاه بنداز ببین به درد میخوره یا نه
تغییر فرمت دادم تا راحت تر باشید
دانلود

نه اینم نسخه 2.6.4 هستش
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  انتخاب رشته کامپیوتر M.Y 5 2,996 1401/4/11، 06:21 عصر
آخرین ارسال: M.Y