1398/11/14، 07:48 عصر
فراخوان گروهی گیم جم 2020
|
1398/11/14، 08:35 عصر
درود بر دوستان عزیز
بچه ها خیلی لطف دارید. برای من باعث افتخار بود در کنار شما عزیزان. من که در اصل کاری برای شما نکردم و هر چی بود هنر خودتون بود و بس.من بیشتر تو سالن اصلی بودم یا مشغول انیمیشن خودم. زیاد نتونستم در کنارتون باشم. گرچه نیازی به من هم نبود . ماشالا همتون استادین. خیلی افتخار دادین که تشریف آوردین. امروز من و پوریا از نبودنتون یه جورایی دپرس بودیم. فقط امیدوارم بهتون خوش گذشته باشه. ایشالا سالهای بعدی هم اگه عمری بود و افتخار دادین در خدمت هستیم. بچه ها یادتون نره فایل نهایی بازی رو بذارین ببینم. شدیدا مشتاقم بدونم چی شد. چون ظاهرش که خیلی قشنگ بود. بهترین ها برای شما بهترین دوستان گلم سپاس شده توسط: M.gh ، hamedbz ، nariman ، Morj7 ، ghasem ، hasansanaei ، MohammadHadi ، amin COD ، alii ، kakmamad ، ᔕinaᗪehghani
1398/11/14، 08:37 عصر
آره آپلود کنید ببینیم چیکار کردین
1398/11/14، 08:53 عصر
(1398/11/14، 08:35 عصر)Mehrdad نوشته است: درود بر دوستان عزیز سلام چشم حتما ما با گروهمون تصمیم گرفتیم که طی این چند روز اگر شد باگ های ریز و درشت رو رفع کنیم و توی مایکت و بازار انتشار بدیم (البته با عنوان بازی 48 ساعته گیم جم) اگر شد هم با همین گروه شرکت می کنیم البته امیدوارم در سال های آینده گروه های بیشتری از انجمن و با انجین کانستراکت کار کنند.
1398/11/15، 12:14 صبح
سلام دوستان
خب همونطور که شاید در جریان باشید من در لحظات آخر خودمو به رویداد رسوندم هر چند که همون اول به حسام گفتم بی خیال من نمیام چون 6 نفر بودیم با دو تا لپ تاپ گفتم اونجا نقش من میشه مجسمه که البته حسام راضیم کرد و گفت مجسمه هم نیاز داریم ( نقشی که به خوبی هم انجامش دادم ) حالا بزارید یه خلاصه وضعیت بدم وقتی برای اولین بار بچه ها رو دیدم برگ های درختای دانشگاه اصفهان ریخت اصلا توی تصور هم نمیومدن...مخصوصا حسام و سید رضا همون اول که تیم ها معرفی شدن دکتر رضایی عزیز لطف کردن و با پارتی بازی اتاق خودشون و آقا پوریا رو در اختیار تیم ما گذاشتن ( از همین جا تشکر ویژه ) موضوع هم چیز چرت و پرت دادن که مخ همه اولش توی هنگ بود ( تعمیر کردن) با رد و بدل شدن چند تا نظر و ایده دادن دکتر رضایی تصمیم شد که که ما برای مثال تخت جمشید رو که خراب شده تعمیر کنیم...و قرار شد طرح 2/5 بعدی باشه یا همون ایزومتریک و خب کار سپرده شد به گرافیست ها و کمی هم من اما خب چون هیچ کدوم تجربه ایزومتریک نداشتیم و نمی دونستیم چطور باید اون رو درست کرد توی کل روز اول به مشکل بر خوردیم و حتی یه ساختمان هم طراحی نکردیم و به همین دلیل برنامه نویسی هم در کار نبود...راحت بگم روز اول رو هدر دادیم...و اون کسی که حسام می گفت فاز منفی میداد اخر کار من بودم و نه تنها آخر بلکه از همون روز اول مخالف این طرح بودم چون می گفتم هر چند که ایده ایده ی خیلی خوبیه ولی با سه روز نمیشه درستش کرد و با موزی بازی رو مخ بچه ها کار کردم که ایده بازی رو عوض کنیم یا بازی رو به حالت دو بعدی دربیاریم...اما شب که رفتم خونه گفتم چیزی که بهمون نمیدن مهم مشارکت توی ساخت بازیه حالا چه فرقی داره ایده چی باشه برای همین دیگه ایده جدید رو زیاد پیگیری نکردم و از فردای اونروز قرار شد که طرح رو به صورت دو بعدی دنبال کنیم تا آخر که همینم شد واقعا بچه ها خیلی زحمت کشیدن ...واقعا از همشون ممنونم....خیلی خیلی خیلی کار کردن و واقعا از جون و دل مایه گذاشتن منم که نقش مجسمه داشتم البته شوخی نمیکنم اگه الان از بچه بپرسید امین چیکار می کرد میگفتن چرخ میزد آهنگ گوش می کرد و می خورد و می رفت بیرون خلاصه که سه روز خیلی عالی رو داشتیم...اولین تجربه کار گروهی اونم به صورت لوکال...چیزی که امیدوارم همتون تجربه اش کنید...چنان صمیمیتی بینمون بود که انگار سال هاست همو میشناسیم در حالی که فقط به سوال های همدیگه اونم توی انجمن پاسخ داده بودیم...خلاصه عالی بود... با وجود دو گرافیست عزیز هانیه خانوم و رضا (که آخر هم فامیلشون رو نفهمیدم ) و ش.ش و سید رضا مگه میشه چیزی بد پیش بره...حتما الان میپرسید که ش.ش چی هست این شوخی بود بین ما که به محمد هادی می گفتیم شیپور ( چون اموزش شیپور رو درست کرده بود) و به حسام هم می گفتیم شتاب ( چون بازی شتاب رو درست کرده بود)... خلاصه که شوخی و خنده هم بینمون زیاد بود یه مطلب ریز اما مهم هم که بگم این بود که فهمیدمباید به Mehrdad که هممون توی انجمن میشناسیمش از این به بعد بگیم دکتر رضایی...کفتون برید نه؟...ایشون دکترای انیمیشن سازی دارند...منکه از این به بعد بهشون میگم آقای دکتر و با وجود دغدغه کاری که داشتن خیلی دقیق و با حوصله به سوال هامون جواب دادن و در کمال محبت ما رو کنار خودشون جای دادند که همینجا ازشون ممنونیم...و البته از همکار خوبشون اقای پوریا که البته فامیل ایشونم نفهمیدم جای خیلی از بچه ها خالی بود از جمله شازده خودمون...ای کاش اونجا می بود و اینکه هممون به این فکر افتادیم که یه گروه لوکال تشکیل بدیم(البته وقتی پولش رو داشتیم ) که امیدوارم بقیه بچه ها هم به این فکر باشن چون به چشم دیدم که بهره وری چقدر بالا تر میره در آخر هم جای داره تشکر کنم از کل گروه و دکتر رضایی و بچه های انجمن و جناب ابولفضل شرافت ( مدیر گلوبال گیم جم هر چند که اینجا نیستش) اگه بازم چیزی یادم افتاد براتون مینویسم طولانی شد...شرمنده و...همین موفق باشید
سهراب سپهری
ﮔﺎﻫﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ به خودم میگویم در دیاری که پر از دیوار است ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ : ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼ ، ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ ! ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟! ﺗﻮ " خدﺍ " ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ ﻭ " ﺧﺪﺍ " ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁﺧر با توست.... سپاس شده توسط: MohammadHadi ، hasansanaei ، hamedbz ، mahdi.p ، nariman ، Mehrdad ، rezamms ، ᔕinaᗪehghani
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
مهم استخدام برنامه نویس PHP در تهران | hasansanaei | 0 | 205 |
1403/5/13، 08:34 صبح آخرین ارسال: hasansanaei |
|
تیم تولید بازی okgames | ehsanavy | 0 | 359 |
1403/2/30، 10:45 صبح آخرین ارسال: ehsanavy |
|
دعوت به همکاری از بازی سازان کانسراکت ٣ | iflashlord | 0 | 2,587 |
1400/1/21، 11:29 عصر آخرین ارسال: iflashlord |
|