1399/12/26، 10:01 عصر
(1399/12/26، 06:12 عصر)oak نوشته است:شما که انقد طرفدار کار قوی هستی ، بعد میری دزد بی مزد نصب میکنی ؟ عجیبه انقد تناقض(1399/12/26، 01:22 عصر)mostafanastary نوشته است: سلام.جناب نستری ظاهرا برای شما سوء تفاهم پیش اومده
البته در هنگام جنگ، چه جنگ سخت باشه و چه جنگ نرم، هر کسی میتونه به اندازه ی تواناییش یه کاری بکنه. اینکه ما بیایم بازی سازی دنیا رو دست بگیریم و بعد یه بازی در تقابل با دشمن بسازیم شاید سالیان زیادی طول بکشه، اما خیلی وقتها با یه حرکت کوچیک هم میشه دنیا رو تکون داد.
اینکه در جنگ سخت، بعضی ها مثلا فقط نخود کشمش بسته بندی میکردند، چیزی از اهمیت کارشون در جنگ کم نمیکنه. بعضی ها سلمونی داشتند، بعضی ها شربت و آب میدادند. حتی بعضی ها فقط نوحه یا سعر خوانی میکردند.
وجود همین موارد کوچیک، یه روحیه ای به رزمنده میده در نهایت!
به نظرم در جنگ نرم هم، هرچند باید با فکر و بصیرت جلو رفت، اما به هر صورت، هر کار کوچیکی میتونه یه عمل بزرگ بحساب بیاد.
ممکنه یه نفر حتی یه پوستر طراحی کنه و همون پوستر تاثیرش از یک بازی هم بیشتر باشه. ممکنه همین پوستر یه جرقه ای در ذهن یکی ایجاد کنه و یه فکر خفته ای رو بیدار کنه.
در نهایت، من نظر خودمو میگم، حرف بعضی ها که میگن باید حتما یه کار قوی ساخت و نباید با کارهای ضعیف، آبروی بازی سازی ایران رو برد رو قبول ندارم، همین کارهای کوچیک، اندوخته ی تجربیات برای کارهای بزرگ میشه. ان شاء الله
من نگفتم که کلا بازی نسازند
گفتم بدون اطلاعات کاری نکنند
خب حالا بروند یکم اطلاعات جمع کنند.
بله جنگ سخت خب نخود و کشمش بسته بندی کردن خیلی بهش کمک میشه
ولی جنگ نرم خیل بیشتر از یه نخود و کشمشه
اون پوستر هم بله می تونه کار بزرگی باشه
یک بازی هم می تونه کار بزرگی باشه
گرفتن بازار دنیا هم منظورم اونی که شما فکر می کنید نبود.
منظورم اینه که بازیی که ساخته میشه ، حد اقل چشم مردمم دنیا رو بگیره و در دنیا (غیر از ایران منظورمه) یک توجه کوچکی بهش بشود. نه اینکه یک بازی ساخته بشه و یکی دو نفر فقط بازی کنند.
این مساله نخود و کشمش مال زمانیه که نیرو و توان برای جنگیدن به اندازه ای که بشه مقابله کرد باشه ، و بعد اینها کار های جانبیه نه کار اصلی.
کار اصلی به دست گرفتن اسلحه و جنگیدن که خب قطعا احتیاج به فرماندهی هم داره ولی نخود کشمش بسته بندی کردن ، یه کار نسبتا جانبیه و اصلی نیست
خب در وضعیت فعلی با این هجوم گسترده دشمن در این جنگ نرم که میشه گفت در نوع خودش جنگ جهانی چهارمه (جنگ جهانی سوم دفاع مقدس بود) ما کار اصلی نداریم.
شاید بشه گفت 41148 یکی از کار های اصلیه
که اون هم برای نجات خودمون بود از شر فرقه های ماسونی و این ماجرا ها
ولی کاری که بخواد بزرگ باشه نداریم متاسفانه
مثل این می مونه که ما رزمنده نداشته باشیم و همه نشسته باشن نخود و کشمش بسته بندی بکنن
اول باید بشینیم فکر کنیم یه کار درست در بیاریم
کاری که بخواد چشم مردم دنیا رو بگیره ، یه کاری مثل کار فرزندان مورتا هستش نه بازی من بچه شیعه هستم ، خدا رو می پرستم
طرف میاد یه بازی از هر لحاظ بی کیفیت راجع به مدافعان حرم می سازه دو نفر هم دانلود می کنن و بنده خدا اون بازی ساز (البته شک دارم اسمش رو بشه گذاشت بازی ساز) با خودش فکر می کنه خیبر فتح کرده.
مثلا یه نمونه که توی دزد بی مزد 5 رو من دیدم و خوشم اومد این بود که اون شخصیت ایلیا نماز صبحش قضا شده بود و اون نمازش رو اونجا خوند. خیلی خوب بود در عین اینکه یه داستان جذاب رو پیش برد و داشت اصلا یه حرف دیگه ای رو میزد ، اومد نماز رو کشید وسط. این خیلی خوب بود. یا اینکه کلا یه دزد بی مزد 6 راجع به داعش ساخت. این خیلی جالب بود برای من که وسط یه داشتان دیگه اومد داعش گذاشت وسط داستان این خیلی خوب بود مردم هم خیلی استقبال کردند.
حالا شما فکر کنید نماز می آورد همون اول می گفت. خب عدّه ای از مردم کلا مخالف نمازند اونها زده می شدند. در دزد بی مزد 5 اومد و ای نماز رو کشید وسط چون اون عدّه مخالف اولا که بخش اعظم کاربران با ایلیا ارتباط گرفته بودند چه در دزد بی مزد یک چه در 2 و خب در دزد بی مزد 5 یه خورده ارتباط داشت صمیمی تر میشد و داستان هم داشت جذاب می شد که خب اون داعش رو آورد.
این هم میشه گفت کار خوبی بود ولی یکی از همون کار های جانبیه و منم از دزد بی مزد 8 خیلی دنبالش نکردم.
در کل عیدتون مبارک باشه و انشالله که یه روز کار هایی رو ببینیم که بشه بهشون گفت کار اصلی
یه نکته اینکه در جنگ نرم ، لازم نیست بیای و مقصودت رو مستقیم بگی. می تونی مقصودت رو پنهان به ذهن کاربر القا کنی.
و پنهان هم بخوام مثالا بزنم مثل این آبنبات هایی که وسطش آدامس دارن می مونه یا از این خرما هایی که لاش گردو می زارن.
حتما به نظرت خیلی هم با کیفیته و یه افتخار ملیه ؟