نظر رهبر مبنی بر طراحی بازی های رایانه ای
(1399/12/26، 06:12 عصر)oak نوشته است:
(1399/12/26، 01:22 عصر)mostafanastary نوشته است: سلام.
البته در هنگام جنگ، چه جنگ سخت باشه و چه جنگ نرم، هر کسی میتونه به اندازه ی تواناییش یه کاری بکنه. اینکه ما بیایم بازی سازی دنیا رو دست بگیریم و بعد یه بازی در تقابل با دشمن بسازیم شاید سالیان زیادی طول بکشه، اما خیلی وقتها با یه حرکت کوچیک هم میشه دنیا رو تکون داد.
اینکه در جنگ سخت، بعضی ها مثلا فقط نخود کشمش بسته بندی میکردند، چیزی از اهمیت کارشون در جنگ کم نمیکنه. بعضی ها سلمونی داشتند، بعضی ها شربت و آب میدادند. حتی بعضی ها فقط نوحه یا سعر خوانی میکردند.
وجود همین موارد کوچیک، یه روحیه ای به رزمنده میده در نهایت!

به نظرم در جنگ نرم هم، هرچند باید با فکر و بصیرت جلو رفت، اما به هر صورت، هر کار کوچیکی میتونه یه عمل بزرگ بحساب بیاد.

ممکنه یه نفر حتی یه پوستر طراحی کنه و همون پوستر تاثیرش از یک بازی هم بیشتر باشه. ممکنه همین پوستر یه جرقه ای در ذهن یکی ایجاد کنه و یه فکر خفته ای رو بیدار کنه.

در نهایت، من نظر خودمو میگم، حرف بعضی ها که میگن باید حتما یه کار قوی ساخت و نباید با کارهای ضعیف، آبروی بازی سازی ایران رو برد رو قبول ندارم، همین کارهای کوچیک، اندوخته ی تجربیات برای کارهای بزرگ میشه. ان شاء الله
جناب نستری ظاهرا برای شما سوء تفاهم پیش اومده
من نگفتم که کلا بازی نسازند
گفتم بدون اطلاعات کاری نکنند
خب حالا بروند یکم اطلاعات جمع کنند.
بله جنگ سخت خب نخود و کشمش بسته بندی کردن خیلی بهش کمک میشه
ولی جنگ نرم خیل بیشتر از یه نخود و کشمشه
اون پوستر هم بله می تونه کار بزرگی باشه
یک بازی هم می تونه کار بزرگی باشه
گرفتن بازار دنیا هم منظورم اونی که شما فکر می کنید نبود.
منظورم اینه که بازیی که ساخته میشه ، حد اقل چشم مردمم دنیا رو بگیره و در دنیا (غیر از ایران منظورمه) یک توجه کوچکی بهش بشود. نه اینکه یک بازی ساخته بشه و یکی دو نفر فقط بازی کنند.

این مساله نخود و کشمش مال زمانیه که نیرو و توان برای جنگیدن به اندازه ای که بشه مقابله کرد باشه ، و بعد اینها کار های جانبیه نه کار اصلی.
کار اصلی به دست گرفتن اسلحه و جنگیدن که خب قطعا احتیاج به فرماندهی هم داره ولی نخود کشمش بسته بندی کردن ، یه کار نسبتا جانبیه و اصلی نیست
خب در وضعیت فعلی با این هجوم گسترده دشمن در این جنگ نرم که میشه گفت در نوع خودش جنگ جهانی چهارمه (جنگ جهانی سوم دفاع مقدس بود) ما کار اصلی نداریم.
شاید بشه گفت 41148 یکی از کار های اصلیه
که اون هم برای نجات خودمون بود از شر فرقه های ماسونی و این ماجرا ها
ولی کاری که بخواد بزرگ باشه نداریم متاسفانه
مثل این می مونه که ما رزمنده نداشته باشیم و همه نشسته باشن نخود و کشمش بسته بندی بکنن
اول باید بشینیم فکر کنیم یه کار درست در بیاریم
کاری که بخواد چشم مردم دنیا رو بگیره ، یه کاری مثل کار فرزندان مورتا هستش نه بازی من بچه شیعه هستم ، خدا رو می پرستم
طرف میاد یه بازی از هر لحاظ بی کیفیت راجع به مدافعان حرم می سازه دو نفر هم دانلود می کنن و بنده خدا اون بازی ساز (البته شک دارم اسمش رو بشه گذاشت بازی ساز) با خودش فکر می کنه خیبر فتح کرده.
مثلا یه نمونه که توی دزد بی مزد 5 رو من دیدم و خوشم اومد این بود که اون شخصیت ایلیا نماز صبحش قضا شده بود و اون نمازش رو اونجا خوند. خیلی خوب بود در عین اینکه یه داستان جذاب رو پیش برد و داشت اصلا یه حرف دیگه ای رو میزد ، اومد نماز رو کشید وسط. این خیلی خوب بود. یا اینکه کلا یه دزد بی مزد 6 راجع به داعش ساخت. این خیلی جالب بود برای من که وسط یه داشتان دیگه اومد داعش گذاشت وسط داستان این خیلی خوب بود مردم هم خیلی استقبال کردند.
حالا شما فکر کنید نماز می آورد همون اول می گفت. خب عدّه ای از مردم کلا مخالف نمازند اونها زده می شدند. در دزد بی مزد 5 اومد و ای نماز رو کشید وسط چون اون عدّه مخالف اولا که بخش اعظم کاربران با ایلیا ارتباط گرفته بودند چه در دزد بی مزد یک چه در 2 و خب در دزد بی مزد 5 یه خورده ارتباط داشت صمیمی تر میشد و داستان هم داشت جذاب می شد که خب اون داعش رو آورد.
این هم میشه گفت کار خوبی بود ولی یکی از همون کار های جانبیه و منم از دزد بی مزد 8 خیلی دنبالش نکردم.

در کل عیدتون مبارک باشه و انشالله که یه روز کار هایی رو ببینیم که بشه بهشون گفت کار اصلی

یه نکته اینکه در جنگ نرم ، لازم نیست بیای و مقصودت رو مستقیم بگی. می تونی مقصودت رو پنهان به ذهن کاربر القا کنی.
و پنهان هم بخوام مثالا بزنم مثل این آبنبات هایی که وسطش آدامس دارن می مونه یا از این خرما هایی که لاش گردو می زارن.
شما که انقد طرفدار کار قوی هستی ، بعد میری دزد بی مزد نصب میکنی ؟ عجیبه انقد تناقض

حتما به نظرت خیلی هم با کیفیته و یه افتخار ملیه ؟
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/12/26، 11:46 صبح)oak' نوشته است:
(1399/12/26، 11:32 صبح)'mahdi13862' نوشته است: سلام

بسه 
تموم کنید این بحث ها رو
شما چقدر اطلاعات دارید ؟
چی می دونید ؟
من نمیگم خودم علامه دهر هستم ولی شما هم در عین اطلاعت نداشتن دارید صحبت می کنید
بررادر شما مگه فرمانده عملیاتی که میگی مقابله به مثل ؟
مگه جنگ نظامیه ؟
اسمش جنگ نرمه دوست عزیز. جنگ نرم با جنگ نظامی خیلی تفاوت داره
شما نباید این کار رو بکنید
اون بازی نجاتگر رو چند نفر بازی می کنن ؟
من خودم یکی از اولین افرادی بودم ک اون بازی رو خریدم
هنوزم سی دی بازی نجاتگر رو دارم
ولی فکر می کنی چند نفر اون رو بازی کنن ؟

سلام خوبی؟
سلامتی؟
ببین دوست عزیز ما نگفتیم بازی درست نکنید ما فقط ضرر های بازی های رایانه ای رو متذکر شدیم.
بعد جناب آقای علامه التماس دعا
از من به تو نصیحت انقدر تند انتقاد نکن کسی نمی پذیره

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/12/26، 10:01 عصر)محمد 82 نوشته است: شما که انقد طرفدار کار قوی هستی ، بعد میری دزد بی مزد نصب میکنی ؟ عجیبه انقد تناقض
محمد جان از شما بعید بود این حرف !
من طرفدار کار قوی هستم ولی نگفتم دزد بی مزد کار قوییه
دوستان گفتن داستانش قشنگه ، نصب کردم از دزد بی مزد 8 هم خیلی هندی شد دیگه دنبالش نکردم و از همون اولش هم اعتقاد داشتم که از لحاظ گرافیکی ضعیفه

(1399/12/26، 10:19 عصر)mohmd786 نوشته است:
(1399/12/26، 11:46 صبح)oak نوشته است:
(1399/12/26، 11:32 صبح)mahdi13862 نوشته است: سلام
بسه 
تموم کنید این بحث ها رو
شما چقدر اطلاعات دارید ؟
چی می دونید ؟
من نمیگم خودم علامه دهر هستم ولی شما هم در عین اطلاعت نداشتن دارید صحبت می کنید
بررادر شما مگه فرمانده عملیاتی که میگی مقابله به مثل ؟
مگه جنگ نظامیه ؟
اسمش جنگ نرمه دوست عزیز. جنگ نرم با جنگ نظامی خیلی تفاوت داره
شما نباید این کار رو بکنید
اون بازی نجاتگر رو چند نفر بازی می کنن ؟
من خودم یکی از اولین افرادی بودم ک اون بازی رو خریدم
هنوزم سی دی بازی نجاتگر رو دارم
ولی فکر می کنی چند نفر اون رو بازی کنن ؟
سلام خوبی؟
سلامتی؟
ببین دوست عزیز ما نگفتیم بازی درست نکنید ما فقط ضرر های بازی های رایانه ای رو متذکر شدیم.
بعد جناب آقای علامه التماس دعا
از من به تو نصیحت انقدر تند انتقاد نکن کسی نمی پذیره
خیلی ممنون بابت نصیحتت
حتما این کار رو انجام میدم. 
اتفاقا حالا ک فکر می کنم ، خیلی از جا ها بخاطر انتقاد تندم طرد شدم !
ممنون که متذکر شدی !

بله خیلی کار خوبی کردید منم با شما یک نفر مشکلی ندارم
من با دوستانی که ایده می دهند و ندانسته حرف می زنند و باعث می شوند که این قضیه جنگ نرم و ماجرا های خودش یه جورایی به راه اشتباهی بره مشکل دارم
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/12/26، 11:01 عصر)oak نوشته است:
(1399/12/26، 10:01 عصر)محمد 82 نوشته است: شما که انقد طرفدار کار قوی هستی ، بعد میری دزد بی مزد نصب میکنی ؟ عجیبه انقد تناقض
محمد جان از شما بعید بود این حرف !
من طرفدار کار قوی هستم ولی نگفتم دزد بی مزد کار قوییه
دوستان گفتن داستانش قشنگه ، نصب کردم از دزد بی مزد 8 هم خیلی هندی شد دیگه دنبالش نکردم و از همون اولش هم اعتقاد داشتم که از لحاظ گرافیکی ضعیفه

اخه من به شخصه بازی که به نظرم ضعیف باشه نصب نمیکنم . البته نمیگم خودم غول بازیسازیم و بازیام بی نقصه اما اگه در حد دزد بی مزد باشه واقعا نصب نمیکنم ، مخصوصا که پولیه . 
البته داستانش رو نمیدونم چطوریه ، شاید جذاب باشه . 
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
آقا، اینجا هر کسی نظرش رو میگه، و حرف همه ی دوستان قابل دفاع و احترام هست. لطفا موضوعات مختلف انجمن رو به حاشیه و توهین و ... نکشونید دیگه.
دوستمون انتقاد کرد، بقیه هم همینطور و نظری دادند.

ولی ، در خصوص داستان جنگ نرم و سخت، منظورم از نخود کشمش های اون زمان، مثلا شاید بشه مقایسه کرد با یه بیت شعر زمان جنگ نرم، یه پوستر ساده و ...
کلا مقصودم این بود که از کارهای کوچیک که تداوم داشته باشه، بالاخره یه روز کار بزرگ در میاد. به شرط ایستادگی در همون راه و استفاده از تجربیات و .. و به قول شما فرمانده هم میخواد، منتهی ، شاید یه بخشی از این فرماندهی در زمان جنگ نرم، دست خود همون سرباز جنگ نرم هستش. چون گستردگی این جنگ از همه نظر وسیع هست، شاید نشه فرماندهی همه ی نیروها رو در رده های پایین انجام داد.
به طور مثال، یه فرمانده اصلی داریم که امام خامنه ای هستند، و فرماندهان هر لشکر و گروهان و ...، میشن یه سری از همین افراد ( حالا شاید بعضی ها دوستشون داشته باشند یا نه؟! ) مثل آقای دکتر عباسی، آقای رائفی پور، آقای طالب زاده و ...
و سربازهایی هم هستند که باید با راهنمایی این افراد، در حوزه هایی که توانایی و علاقه دارند، عمل کنند.

پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani
حرف همه متین و قابل درک و مورد احترام و همش هم کم بیش درسته

ولی من اینجا این تندروی و تند انتقاد کردن جناب امیرمهدی رو نمی‌فهمم . دلیلی نداره اینطوری بحث یا گفتگو بشه . بهتره به جای این همه تندروی ها کمی با آرامش بحث کنید که طرف مقابل اگه قبول هم نداشته باشه قبول کنه ولی وقتی اونجوری بحث میشه اصلا کسی به اون حرف گوش نمی‌ده و پشت گوش میندازه

بعدشم از نظر من بهتره به کسی نگیم برو نمازتو بخون . یه جور توهین حساب میشه این مدل لحن

با تشکر
کانال مطالب آرشیوی کانستراکت 2

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.Y ، ᔕinaᗪehghani ، mostafanastary

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تایپیک گفتگوی آزاد shazde 666 271,967 1403/9/21، 05:45 عصر
آخرین ارسال: Mmmmm
  سوال : استیم hasansanaei 1 1,854 1400/7/24، 11:18 صبح
آخرین ارسال: mostafanastary
  زبان برنامه نویسی M.Y 16 9,367 1400/6/19، 03:25 عصر