سورس first person shooter 2d game
من با 213 تست کردم و هیچ مشکلی نداشت.
ساخت بازی های fps دو بعدی خیلی سختره از سه بعدی است. البته با کانستراکت راحت می شه پیاده سازی کرد. خوشبختانه کانستراکت از 6 انجین دوبعدی که کار کردم محیط ساخت مرحله بسیار قوی دارد که به این خاطر من به گیم میکر ترجیح می دهم. می شود با قابلیت لایه ها عمق رو ساخت  و خیلی  کارهای دیگر.
سورس شما خیلی ساده بود ازش خوشم آمد. تنها ایراد آن در حرکت ماوس بود وقتی چپ و راست می کنی ثابت نمیشه.
ازتون تشکر می کنم به  خاطر زحمت کشیدی
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng ، shazde ، keyhan
(1394/6/28، 09:11 عصر)mehrdad.ch نوشته است: من با 213 تست کردم و هیچ مشکلی نداشت.
ساخت بازی های fps دو بعدی خیلی سختره از سه بعدی است. البته با کانستراکت راحت می شه پیاده سازی کرد. خوشبختانه کانستراکت از 6 انجین دوبعدی که کار کردم محیط ساخت مرحله بسیار قوی دارد که به این خاطر من به گیم میکر ترجیح می دهم. می شود با قابلیت لایه ها عمق رو ساخت  و خیلی  کارهای دیگر.
سورس شما خیلی ساده بود ازش خوشم آمد. تنها ایراد آن در حرکت ماوس بود وقتی چپ و راست می کنی ثابت نمیشه.
ازتون تشکر می کنم به  خاطر زحمت کشیدی

لطف داری دوست عزیز، اگر منظورتون ثابت نشدن نشانه تفنگ هست.تو سورس دومی این مشکل رو حل کردم.فقط کافیه نشونه تفنگ اصلی رو نامرئی کنید.و بعد یک نشونه ی جدید(بدون اضافه کردن رفتار) در یک لایه زیز لایه اسلحه بسازید و پارالاکس اون لایه رو صفر قرار بدهید.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، keyhan

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سورس بازی کامل بمبرمن (رایگان ) mohsen_nasri 0 2,310 1399/10/30، 06:28 عصر
آخرین ارسال: mohsen_nasri
  سورس استفاده از دیدئو در کانستراکت rezamms 8 5,221 1399/7/8، 08:58 صبح
آخرین ارسال: rezamms
  سورس ایجاد افکت تایپ rezamms 2 2,816 1399/6/21، 12:40 عصر
آخرین ارسال: M.gh
  سورس ساخت خدم mega_24 5 5,010 1399/3/12، 03:25 عصر
آخرین ارسال: M.gh