ایا میشه ساخت بازی انلاین مثل کلش اف کلنز ساخت
من اصلا نگفتم ضعیفه
بله شاید بشه اما نه با ۲۰۰ تا اونت
بعدشم تا وقتی آنریل و کرای و یونیتی هستند چرا بریم سراغ کانستراکت 
کلش سه بعدیه اگه بخواین دو بعدی بسازید مثل زازاوان میشه 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
کلشم دو بعدیه و هشت جهته هستن نیرو هاش سختی ساخت کلش هوش مصنوعیشه که کلش نقطه قوتش همینه بازی های دیگه ای مثل کستل کلش هیچکدوم هوش مصنوعی به این روونی ندارن
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
  پاسخ

سپاس شده توسط: sajad888 ، shazde ، GAME MOEIN
خوب اول از همه شما یک سرور قوی نیاز دارید اگر سرعت سرور خوب نباشه بازی کنددیا لگ دار میشه دوم اینکه باید طراحی و برنامه نویسی هوش مصنوعی رو یه خوبی بلد باشید اینها عمه غیر ممکن نیست ولی اگر تلاش کنید میشه حلش کرد موفق باشی
پیشنهاد من انجین unreal هست که از طریق دوربین top ساخته بشه

Sent from my SM-A710F using Tapatalk
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
 آیا حجم خروجی آنریل بالا نیست؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/7/4، 03:26 صبح)NSgamestudio نوشته است: خوب اول از همه شما یک سرور قوی نیاز دارید اگر سرعت سرور خوب نباشه بازی کنددیا لگ دار میشه دوم اینکه  باید طراحی و برنامه نویسی هوش مصنوعی رو یه خوبی بلد باشید اینها عمه غیر ممکن نیست ولی اگر تلاش کنید میشه حلش کرد موفق باشی
پیشنهاد من انجین unreal هست که از طریق دوربین top ساخته بشه

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

دوستان ببخشید مگه خروجی آنریل فقط برای PC نیست؟؟؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
امیدوارم دوستان نسبت به حرف های من جهت گیری خاصی نکنن ولی راهمایی که چند تن از دوستان کردن چندان مناسب و درست نیست.
کلش سه بعدی نیست همونطور که دوستمون گفت ولی کاملا دو بعدی هم نیست یکجورایی دو نیم بعدی هست و دید دوربینی که اینجور نما رو بهمون میده اگه اشتباه نکنم اورتوگرافیک هستش (اونجور که به چشم میخوره مدل سه بعدی داخل بازی نیست که بخوای با تنظیم دوربین بعد رو مشخص کنی)
انریل اصلا انجین مناسبی برای ساخت بازی موبایل نیست چه برسه به ساخت بازی انلاین موبایل 
حتی انجین یونیتی که ابزار دو بعدی مناسبی رو اراپه میده هم چندان مناسب نیست برای ساخت بازی انلاین
انجین cocos2d-x برای ساخت بازی موبایل بسیار مناسب تر هست و در مقابل یاد گیری اون خعلی زمان میبره (جز معدود انجین های اماده برای ساخت بازی های موبایل انلاین با خروجی با راندمان بالا هست ) 
راه دیگه \یاده سازی یک انجین از صفر هست که فکر نکنم گزینه جالبی باشه الان 
موفق باشید 

پاسخ

گرافیک کلش ایزومتریکه و با انجین های دو بعدی هم میشه طراحیش کرد , 

پاسخ

(1395/7/2، 03:09 صبح)mahdi797979 نوشته است: کلشم دو بعدیه و هشت جهته هستن نیرو هاش سختی ساخت کلش هوش مصنوعیشه که کلش نقطه قوتش همینه بازی های دیگه ای مثل کستل کلش هیچکدوم هوش مصنوعی به این روونی ندارن

به نظر من شما اشتباه میکنید کلش ۳ بعد هست با دوربین بالا 
تو انریل همچین دوربینی وجود داره
استدیو بازی سازی داتیس 
تلگرام @datisgamesco
سایت www.datisgames.blog.ir

خدایا جز تو پناهی ندارم 
پناه من باش
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/11/15، 05:21 عصر)Datisgames نوشته است:
(1395/7/2، 03:09 صبح)mahdi797979 نوشته است: کلشم دو بعدیه و هشت جهته هستن نیرو هاش سختی ساخت کلش هوش مصنوعیشه که کلش نقطه قوتش همینه بازی های دیگه ای مثل کستل کلش هیچکدوم هوش مصنوعی به این روونی ندارن

لطفا پست زیر خاکی بالا نیارید ، اما حالا که خودتون بحثشو وسط کشیدید باید عرض کنم که اشتباه میکنید ، نه بازی کلش آف کلنز و نه کلش رویال هیچ کدوم 3 بعدی نیستن و حتی طراحی اون ها هم به صورت دو بعدی نوشته نشده .

الان ما به راحتی میتونیم نمونه کلش رویال و کلش آف کلنز رو با فتوشاپ و همین کانستراکت هم بالا بیاریم .
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi797979 ، Amirrrgames ، mahdi_R8095 ، shazde ، GAME MOEIN
(1395/11/15، 05:30 عصر)hesam3 نوشته است:
(1395/11/15، 05:21 عصر)Datisgames نوشته است:

لطفا پست زیر خاکی بالا نیارید ، اما حالا که خودتون بحثشو وسط کشیدید باید عرض کنم که اشتباه میکنید ، نه بازی کلش آف کلنز و نه کلش رویال هیچ کدوم 3 بعدی نیستن و حتی طراحی اون ها هم به صورت دو بعدی نوشته نشده .

الان ما به راحتی میتونیم نمونه کلش رویال و کلش آف کلنز رو با فتوشاپ و همین کانستراکت هم بالا بیاریم .
جمیعا در اشتباهید بدانید و اگاه باشید !!!!!
کلش ساختمان و سربازاش توسط یه نرم افزاری مثل تری دی مکس یا زی براش یا یه نرم افزارایی مث اینا ساخته شده فقط اونا ازش رندر دو بعدی گرفتن
ساده تر بخوام بگم وقتی حرکت دویدن یکی از سربازای کلشو نگا کنیم راهت میشه فهمید که اسپرایت هستن فقط چون عکسش از یه مدل سه بعدیه کسی شک نمیکنه!!!!!
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,327 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi
  حل شده مشکل در آرایه mehdi 2 557 1403/4/26، 11:41 عصر
آخرین ارسال: mehdi