موضوعها: 22
مکان: کرمانشاه
سپاسها: 195
115 سپاس گرفتهشده در 80 ارسال
من اصلا نگفتم ضعیفه
بله شاید بشه اما نه با ۲۰۰ تا اونت
بعدشم تا وقتی آنریل و کرای و یونیتی هستند چرا بریم سراغ کانستراکت
کلش سه بعدیه اگه بخواین دو بعدی بسازید مثل زازاوان میشه
موضوعها: 17
سپاسها: 86
171 سپاس گرفتهشده در 97 ارسال
کلشم دو بعدیه و هشت جهته هستن نیرو هاش سختی ساخت کلش هوش مصنوعیشه که کلش نقطه قوتش همینه بازی های دیگه ای مثل کستل کلش هیچکدوم هوش مصنوعی به این روونی ندارن
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
موضوعها: 2
سپاسها: 0
1 سپاس گرفتهشده در 1 ارسال
خوب اول از همه شما یک سرور قوی نیاز دارید اگر سرعت سرور خوب نباشه بازی کنددیا لگ دار میشه دوم اینکه باید طراحی و برنامه نویسی هوش مصنوعی رو یه خوبی بلد باشید اینها عمه غیر ممکن نیست ولی اگر تلاش کنید میشه حلش کرد موفق باشی
پیشنهاد من انجین unreal هست که از طریق دوربین top ساخته بشه
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
موضوعها: 22
مکان: کرمانشاه
سپاسها: 195
115 سپاس گرفتهشده در 80 ارسال
آیا حجم خروجی آنریل بالا نیست؟
موضوعها: 9
سپاسها: 104
55 سپاس گرفتهشده در 32 ارسال
امیدوارم دوستان نسبت به حرف های من جهت گیری خاصی نکنن ولی راهمایی که چند تن از دوستان کردن چندان مناسب و درست نیست.
کلش سه بعدی نیست همونطور که دوستمون گفت ولی کاملا دو بعدی هم نیست یکجورایی دو نیم بعدی هست و دید دوربینی که اینجور نما رو بهمون میده اگه اشتباه نکنم اورتوگرافیک هستش (اونجور که به چشم میخوره مدل سه بعدی داخل بازی نیست که بخوای با تنظیم دوربین بعد رو مشخص کنی)
انریل اصلا انجین مناسبی برای ساخت بازی موبایل نیست چه برسه به ساخت بازی انلاین موبایل
حتی انجین یونیتی که ابزار دو بعدی مناسبی رو اراپه میده هم چندان مناسب نیست برای ساخت بازی انلاین
انجین cocos2d-x برای ساخت بازی موبایل بسیار مناسب تر هست و در مقابل یاد گیری اون خعلی زمان میبره (جز معدود انجین های اماده برای ساخت بازی های موبایل انلاین با خروجی با راندمان بالا هست )
راه دیگه \یاده سازی یک انجین از صفر هست که فکر نکنم گزینه جالبی باشه الان
موفق باشید
موضوعها: 10
سپاسها: 84
104 سپاس گرفتهشده در 54 ارسال
گرافیک کلش ایزومتریکه و با انجین های دو بعدی هم میشه طراحیش کرد ,