راهکارهایی برای فروش موفق بازی
(1395/10/19، 03:51 عصر)mahdi797979 نوشته است: فکر نکنم جوابش علاقه باشه چون قبل از ساخت کلش بازی شوتر و مدیریتی ساخته بودن اما چون نتیجه نگرفته بودن ازشون کلشو با تم استراتژی ساختن تازه درباره نظرتون درباره بازی های استراتژی باید بگم مثلا من بعد از ترک کلش بین پنج شیش تا بازی گیر کرد بودم که کدومشونو بازی کنم و این یه جور رقابت بین اونا بود ولی هیچ وقت فکر نکردم که برم جنگ های صلیبی بازی کنم یا کلش چون اصلا پلاتفورم هاشون متفاوته و قابل قیاس نیستن و میشه گفت کلش اولین بازی استراتژی برای موبایل بود که ارزش بازی داشت
علاقه ک فقط نیست حالا من چون تاریخچه سوپر سل دستم نبود گفتم علاقه . یکی علاقه داره میتونه یکی علاقه داره نمیتونه . یکی میتونه و مجبوره . یکی مجبور میشه ک بتونه . یکیم میتونه کلا .

ی سری شرایط داره که اونو خودتون تایین میکنین . من تو هیچکدوم از حرفام تاکید نداشتم رو کارهای بیان شده !! . بعدشم جنگ های صلیبی و ژنرال مال زمانی بود ک پی سی رو دور بود . حالا چرا اومدن واسه تلفن های همراه ساختن میتونه دلایل زیر رو داشته باشه = تو سسال 2012 ک بازی منتشر شد تقریبا دیگه اکثر افراد موبایل داشتن یطورایی خیلی همه گیر شده بود . حتی کسایی هم ک پی سی نداشتن تو خونشون یک موبایل شخصی داشتن و این شد ی بازار یابی خوب یا یک فکر توپ ک بیان برای موبایل بسازن .
اها راستی من یادم نمیاد کفته باشم بعد کلش بریم ژنرال یا جنگ صلیبی بازی کنیم . گفتم قبلش اونا همه گیر بودن راستی وارکرفتم بود () : دلیل اینکه کلشم چرا برای پی سی نساختنم بالا گفتم .
الان بازار کار شده بازی های موبایل البته اینم بدلیل کمبود امکانات و کنسول ها و بازی ها مناسبه . ماهم باید از این فرصت درست استفاده کنیم .
موفق باشید .

پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi797979

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  انتخاب رشته کامپیوتر M.Y 5 2,997 1401/4/11، 06:21 عصر
آخرین ارسال: M.Y
  خرید سورس بازی های شما Hamed85 4 2,487 1401/1/31، 11:02 صبح
آخرین ارسال: Hamed85
  فروش سورس شبه بازی ۴۱۱۴۸ امیرعلی فیروزبخش 0 1,535 1400/11/18، 09:09 عصر
آخرین ارسال: امیرعلی فیروزبخش
  track گوگل انالیتیکس M.Y 6 3,081 1400/10/27، 12:03 عصر