آیا شما هم مشکل سیاه شدن تصویر رو بعد از خروجی گرفتن دارید؟
بله
25.00%
2
خیر
75.00%
6
8 رأی
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

مشکل در خروجی گرفتن
(1395/10/27، 07:28 عصر)elf نوشته است:
(1395/10/26، 11:23 صبح)ARMAN_IRBAX نوشته است:
(1395/10/25، 08:15 عصر)elf نوشته است: سلام

آقا خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی ممنونم ازت. 8 8 8 8

طبق آموزشت جلو رفتم .مشکلم حل شد دمت گم. 41 41

آرزو می کنم هر چی از خدا بخوای بهت بده. 63 63

قربانت

سلامی دوباره

آقا خروجی گرفته شد و بازی بالا اومد اما چند تا مشکل داشت

1. صفحه بازی یکم کوچیکه و حاشیه صفحه یکم سیاه هست که فک کنم صفحه رو بزرگ کنم و دوباره خروجی بگیرم درست بشه

2.بازی من صدا نداره . من توی کانستراکت چند تا صدا گداشتم که پخش شه اما وقتی که روی گوشی نصب کردم دیدم که هیچ صدایی پخش نمیشه

3. وقتی خروجی میگیریم از اینتل به ما دو تا نسخه میده که یکی روی موبایل ها و دیگری روی تبلت ها نصب میشه. من اگه بخوام این بازی رو در مارکت ها برای فروش بزارم باید چیکار کنم؟  نمیتونم که دو تا فایل بدم

لطفا اگر مشکلی دارید در هر زمینه ای  در تاپیک مربوط تاپیک بزنید و خودتون تاپیک نزنید....
مشکل اولتون واسه اینه که شما سایز لایوتت متناسب با اندازه ی گوشی ها نیست!!!!
ینی چی؟؟؟؟
ینی سایز لایوت واسه گوشی ها معمولا 854*480 در نظر گرفته میشه(854 برای پهناست و 480 برای ارتفاع)ولی شما این تناسب رو رعایت نکردید بنابر این برای اینکه گوشی تناسب سایز لایوت شمارو برقرارکنه مجبور شده که از طول یا عرض یکم سیاه بندازه صفحه رو...........
مشکل دومتون اینه که دقیقا مث فیلم جلو نرفتین و پلاگین های مورد نظرو اضافه نکردید(audio)
سومین مورد هم مشکل نیست شما اگر کامنت های همون تاپیکو می خوندین می فهمیدین که نسخه ی x86 واسه اندروید های خیلی قدیمیه......(که الان نسلشون منقرض شده و اگر هم کسی داشته باشه اصلا برای بازی از اون گوشی استفاده نمی کنه)
شما نسخه ی arm رو باید روی گوشیت نصب کنی و همین نسخه رو برای مارکت بفرستی 
بازم خواهشمندم تو تاپیک مربوطه نظر بدید
تو می تونی همین الان با دریافت رایگان "اینشب نت" با حجم 2.5 مگابایت از ما حمایت کنی...حمایت های شما دلگرمی ماست
[تصویر:  download_1_.png]
[تصویر:  download.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط: elf
(1395/10/27، 07:52 عصر)ARMAN_IRBAX نوشته است:
(1395/10/27، 07:28 عصر)elf نوشته است:
(1395/10/26، 11:23 صبح)ARMAN_IRBAX نوشته است: قربانت

سلامی دوباره

1. صفحه بازی یکم کوچیکه و حاشیه صفحه یکم سیاه هست که فک کنم صفحه رو بزرگ کنم و دوباره خروجی بگیرم درست بشه

2.بازی من صدا نداره . من توی کانستراکت چند تا صدا گداشتم که پخش شه اما وقتی که روی گوشی نصب کردم دیدم که هیچ صدایی پخش نمیشه

3. وقتی خروجی میگیریم از اینتل به ما دو تا نسخه میده که یکی روی موبایل ها و دیگری روی تبلت ها نصب میشه. من اگه بخوام این بازی رو در مارکت ها برای فروش بزارم باید چیکار کنم؟  نمیتونم که دو تا فایل بدم

لطفا اگر مشکلی دارید در هر زمینه ای  در تاپیک مربوط تاپیک بزنید و خودتون تاپیک نزنید....
ینی چی؟؟؟؟
ینی سایز لایوت واسه گوشی ها معمولا 854*480 در نظر گرفته میشه(854 برای پهناست و 480 برای ارتفاع)ولی شما این تناسب رو رعایت نکردید بنابر این برای اینکه گوشی تناسب سایز لایوت شمارو برقرارکنه مجبور شده که از طول یا عرض یکم سیاه بندازه صفحه رو...........
مشکل دومتون اینه که دقیقا مث فیلم جلو نرفتین و پلاگین های مورد نظرو اضافه نکردید(audio)
سومین مورد هم مشکل نیست شما اگر کامنت های همون تاپیکو می خوندین می فهمیدین که نسخه ی x86 واسه اندروید های خیلی قدیمیه......(که الان نسلشون منقرض شده و اگر هم کسی داشته باشه اصلا برای بازی از اون گوشی استفاده نمی کنه)

میشه لینک اون تاپیکی که باید توش مشکل نداشتن صدا خودم رو بگم رو بهم بدید.

تا جایی که من یادمه توی فیلم نگفتید که اگر پلاگین audio رو توی بازی مون داریم باید کدام پلاگین رو توی اینتل وارد کنیم.  من هر پلاگینی که به نظرم ربط داشت به صدا رو اضافه کردم ولی نشد.  اگه میشه بگید که دقیقا اسم اون پلاگین چیه؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/10/27، 10:39 عصر)elf نوشته است:
(1395/10/27، 07:52 عصر)ARMAN_IRBAX نوشته است:
(1395/10/27، 07:28 عصر)elf نوشته است: سلامی دوباره

ینی چی؟؟؟؟

تا جایی که من یادمه توی فیلم نگفتید که اگر پلاگین audio رو توی بازی مون داریم باید کدام پلاگین رو توی اینتل وارد کنیم.  من هر پلاگینی که به نظرم ربط داشت به صدا رو اضافه کردم ولی نشد.  اگه میشه بگید که دقیقا اسم اون پلاگین چیه؟

1)این لینکی ک می خوای 
2)شما با چی تست کردی؟؟؟اگر با خود اینتل قبل از خروجی تست کردی باید بگم که اصلا تو اینتل صدا پخش نمیشه و باید خروجی رو کامل بگیرید و همچنین نباید روی شبیه ساز تست کنید بلکه باید بره رو گوشی تست بشه.....در ضمن توی فیلم پلاگین audio اضافه نشد به دو دلیل :1)در برخی موارد که صدا با فرمت ogg به پروژه import شده اصلا نیازی نیس تو اینتل هیچ پلاگینی به پروژه اضافه بشه 2)من از شی audio برای پخش صدا استفاده کردم نه از شی دیگری
شما فرمت فایل صداتو به ogg تغییر بده و بعد وارد پروژت بکن تو کانستراکت و همچنین به جای استفاده از شبیه ساز اینتل و یا هر شبیه ساز دیگه ای مسقیما رو گوشی تست کن
این لینک خروجی ای هست که من از یکی از بازیای نیمه کارم گرفتم و همه چیش درست بوده البته همون طور ک گفتم بازی نیمه کارس و هنوز بهینه سازی نشده وگرنه حجمش خیلی پایین تر میاد....
تو می تونی همین الان با دریافت رایگان "اینشب نت" با حجم 2.5 مگابایت از ما حمایت کنی...حمایت های شما دلگرمی ماست
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/10/28، 01:15 عصر)ARMAN_IRBAX نوشته است:
(1395/10/27، 10:39 عصر)elf نوشته است:
(1395/10/27، 07:52 عصر)ARMAN_IRBAX نوشته است: لطفا اگر مشکلی دارید در هر زمینه ای  در تاپیک مربوط تاپیک بزنید و خودتون تاپیک نزنید....
ینی چی؟؟؟؟

1)این لینکی ک می خوای 
2)شما با چی تست کردی؟؟؟اگر با خود اینتل قبل از خروجی تست کردی باید بگم که اصلا تو اینتل صدا پخش نمیشه و باید خروجی رو کامل بگیرید و همچنین نباید روی شبیه ساز تست کنید بلکه باید بره رو گوشی تست بشه.....در ضمن توی فیلم پلاگین audio اضافه نشد به دو دلیل :1)در برخی موارد که صدا با فرمت ogg به پروژه import شده اصلا نیازی نیس تو اینتل هیچ پلاگینی به پروژه اضافه بشه 2)من از شی audio برای پخش صدا استفاده کردم نه از شی دیگری
شما فرمت فایل صداتو به ogg تغییر بده و بعد وارد پروژت بکن تو کانستراکت و همچنین به جای استفاده از شبیه ساز اینتل و یا هر شبیه ساز دیگه ای مسقیما رو گوشی تست کن
این لینک خروجی ای هست که من از یکی از بازیای نیمه کارم گرفتم و همه چیش درست بوده البته همون طور ک گفتم بازی نیمه کارس و هنوز بهینه سازی نشده وگرنه حجمش خیلی پایین تر میاد....

من خروجی رو گرفتم و روی گوشیم تست کردم. من تمام فایل های صدایی که توی بازیم هست فرمت ogg هست. اصلا کانستراکت هم اجازه نمیده فرمتی غیر از ogg وارد پروژه بشه.  منم از شی audio استفاده کردم . توی اینتل من پلاگین هایی که بنظرم میومد که به audio ربط داره رو اضافه کردم.

اینم پلاگین هایی که من اضافه کردم:

media
cordova native audio
dolby audio bpug-in for cordova
  پاسخ

سپاس شده توسط:
شما هر پلاگینی مربوط به audio اضافه کردیو حذف کن..............
فقد یه پلاگین اضافه کن اونم باید این باشه: device
روی یه گوشی دیگه تست کن.......
از ایونتای زیر برای صدا استفاده کن............
[تصویر:  424452.jpg]

[تصویر:  728477527.jpg]

به احتمال زیاد مشکل از ایونتایی هست که در کانستراکت مورد استفاده قرار گرفته.....
شما این ایونتارو استفاده کن.......هرچی پلاگین تو اینتل اضافه کردی به غیز از device حذف کن بعد خروجی بگیر و ببر روی گوشی نصب کن بعد از نصب تست کن اگ صدا پخش نشد روی یه گوشی دیگه امتحان کن نشد سورس کانستراکتتو برا من بفرست خروجی میگیرم لینک دانلود میدم دانلود کن(البته لینک رو تو پیام خصوصی رد و بدل کن) 4
به هرحال امیدوارم موفق بشی چون خیلی از دوستان بدون مشکل خروجی گرفتن.............
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,327 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi