1395/10/27، 07:52 عصر
(1395/10/27، 07:28 عصر)elf نوشته است:(1395/10/26، 11:23 صبح)ARMAN_IRBAX نوشته است:(1395/10/25، 08:15 عصر)elf نوشته است: سلام
آقا خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی ممنونم ازت.
طبق آموزشت جلو رفتم .مشکلم حل شد دمت گم.
آرزو می کنم هر چی از خدا بخوای بهت بده.
قربانت
سلامی دوباره
آقا خروجی گرفته شد و بازی بالا اومد اما چند تا مشکل داشت
1. صفحه بازی یکم کوچیکه و حاشیه صفحه یکم سیاه هست که فک کنم صفحه رو بزرگ کنم و دوباره خروجی بگیرم درست بشه
2.بازی من صدا نداره . من توی کانستراکت چند تا صدا گداشتم که پخش شه اما وقتی که روی گوشی نصب کردم دیدم که هیچ صدایی پخش نمیشه
3. وقتی خروجی میگیریم از اینتل به ما دو تا نسخه میده که یکی روی موبایل ها و دیگری روی تبلت ها نصب میشه. من اگه بخوام این بازی رو در مارکت ها برای فروش بزارم باید چیکار کنم؟ نمیتونم که دو تا فایل بدم
لطفا اگر مشکلی دارید در هر زمینه ای در تاپیک مربوط تاپیک بزنید و خودتون تاپیک نزنید....
مشکل اولتون واسه اینه که شما سایز لایوتت متناسب با اندازه ی گوشی ها نیست!!!!
ینی چی؟؟؟؟
ینی سایز لایوت واسه گوشی ها معمولا 854*480 در نظر گرفته میشه(854 برای پهناست و 480 برای ارتفاع)ولی شما این تناسب رو رعایت نکردید بنابر این برای اینکه گوشی تناسب سایز لایوت شمارو برقرارکنه مجبور شده که از طول یا عرض یکم سیاه بندازه صفحه رو...........
مشکل دومتون اینه که دقیقا مث فیلم جلو نرفتین و پلاگین های مورد نظرو اضافه نکردید(audio)
سومین مورد هم مشکل نیست شما اگر کامنت های همون تاپیکو می خوندین می فهمیدین که نسخه ی x86 واسه اندروید های خیلی قدیمیه......(که الان نسلشون منقرض شده و اگر هم کسی داشته باشه اصلا برای بازی از اون گوشی استفاده نمی کنه)
شما نسخه ی arm رو باید روی گوشیت نصب کنی و همین نسخه رو برای مارکت بفرستی
بازم خواهشمندم تو تاپیک مربوطه نظر بدید