مهم آموزش خروجی اندروید با برنامه میزبان (پرداخت درون برنامه ای بازار به زودی)
سلام
روش بسیار خوبیه
واقعاً ممنون از جناب RESAN
(1394/2/30، 02:06 عصر)Nano-Games نوشته است: آقا منم تست کردم
شما هر چی تو بازیت بزاری تو خروجی قابل استفاده است !

یه چنتا از مزایا رو هم بگم :

۱) خروجی مستقیم و حجم کمتر
همونطور که خودشون گفتن فقط حجم خود بازی + یه چند کیلوبایت ( اصلا حساب نمیشه ! ) بعد از خروجی گرفتن میشه حجم apk
و دیگه ۱۶ مگ XDK و ۸ مگ CoconJS رو رو بازی نداریم !

۲) پرفورمنس بهتر
سرعت و روونی بازی تو این روش خیلی بهتر از اون روشهاست. چرا ؟ چون هسته موتور کانستراکت برای HTML 5 بهینه شده و ما هم که تو این روش خروجی وب میگیریم !

۳) ساپورت ورژنهای پائینتر اندروید
بخاطر اینکه ما با SDK و JDK خروجی میگیریم میتونیم بازیمون رو حتی برای اندروید ۱.۶ و بالا تر هم منتشر کنیم. اما XDK فقط ۴ به بالا و کوکون هم ۲.۳ به بالا رو پشتیبانی میکنن.

۴) تمام صفحه بودن
توی ویدیو هم دیدیم که با. نوشتن دو خط کد در دیزاینر بازی رو با ابعاد دستگاهی که در حال اجرای بازیه، ست کرد و این یعنی اینکه بازی همیشه فول اسکرین ( تو XDK فول اسکرین نمیشد ! )

۵) پرداخت درون برنامه و تبلیغات
اینم که دیگه مهمترین ویژگی این روشه که هممون دربدر دنبالش بودیم.
اگه انشاالله پرداخت درون برنامه هم درست بشه، میتونیم بازیهای با کیفیت و امکانات بیشتری بسازیم

امیدوارم این اطلاعات کمکتون کرده باشه
ممنون

به نظر بنده، از اون جایی که به حجم بازی مقدار خاصی اضافه نمی‌کنه یعنی به احتمال زیاد داره از مرورگر پیش‌فرض اندروید استفاده می‌کنه (کمی مشابه Phongap)، که اگه این طور باشه نسبت به روش کراس‌واک که از مرورگر کروم استفاده می‌کنه Performance کمتری داره، و ممکنه حتّی بعضی از ویژگی‌های جدید پیشرفته مثل WebRTC رو (برای ساخت بازی چندنفره) در اندرویدهای قدیمی‌تر پشتیبانی نکنه (البته باید امتحان بشه. مثلاً سورس چتروم کانستراکت رو برای اندروید خروجی بگیریم و ببینیم که آیا درست کار می‌کنه یا نه، امیدوارم درست کار کنه)

ولی اگه b4a بتونه مثلاً از طریق جاوااسکریپت یا هر چیز دیگه با WebView ارتباط برقرار کنه، که به احتمال زیاد می‌تونه، مشکل پرداخت درون‌برنامه‌ای و تبلیغات عدد حل می‌شه.

به نظر من مزایای این روش در حال حاضر که هنوز درون‌پرداخت و… نیومده این موارد می‌تونه باشه
* حجم پایین
* آفلاین بودن
* قابل اجرا در اندرویدهای قدیمی‌تر

معایب:
* Performance کمتر
* عدم پشتیبانی از امکانات جدیدی مثل WebRTC
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: Nano-Games ، seyed ، mehrad77
سلام
من اینبار با دقت خروجی رو انجام دادم

مثال Flying خیلی خوب اجرا شد
چند لحظه اول یکم کند بود که بعد رفع شد ( کندیش زیاد به چشم نمیومد )
یه نکته جالب ابنکه خروجی وب که گرفتم حجم فایلها شد 720 کیلوبایت
ولی بعد از خروجی B4A حجمش کمتر شد ! ( شد 470 کیلو ! )

اما مثال Flapping Bird دکمه ها (Button ) نشون داده نمیشد ولی عمل میکردن !

مثال chatroom هم متاسفانه نوشت مولنی پلیر ساپورت نمیشود !

اینم فایل خروجی Flying برا اندروید :
game
البته فکر کنم روی اندروید پایین 4.2 نمیاد چون SDK رو روی 4.2 تنظیم کردم ( ببخشید ! )
وبلاگ من
www.construct2.blog.ir

ایمیل من
[email protected]
  پاسخ

سپاس شده توسط: RESAN ، Mojtaba ، seyed ، mehrad77
نکات خوبی رو دوستان اشاره کردن در مورد پشتیبانی نشدن احتمالی بعضی موارد ؟؟؟
1- بیسیک 4 اندروید چون یک برنامه متن باز هست و دارای توابع کتابخانه ای
پس هر موردی که توی این روش به مشکل بر خورد با نوشتن کتابخونه میشه حل کرد ( دوستان تست کنن و اگر مشکلی دیدن بگن که من در بیسیک کتابخونه بنویسم و موارد رو اضافه کنم )

2- b4a در موردگر خودش جاوا اسکریپت رو پشتیبانی میکنه (در مورد گفته اقا مجتبی گل )

3 - با این روش ما میتوینم تبلیغات عدد رو اضافه کنیم (انجام دادم وشد ) اموزش رو تا یکی دو روش دیگه میزارم

4 - با این روش میتوینم از سمت سرور پرداخت درون برنامه ای رو اجرا کنیم 100% و خوبیش اینه که سکه های کاربران چون
توی دیتابیس سرور ریخته میشه و ما چون اول بازی کابرمون رو ثبت نام میکنیم اگر کاربر سکه خرید و بازی رو دوباره نصب کرد به هر دلیل سکه هاش از بین نمیره که این یه مزیت خوبه 1

فعلا باید یه بازی سنگین رو با این روش تست کنم که اگر کند بود یه کتابخونه جدید بنویسم و رم گوشی رو کلا بزارم رو بازی که مشکل حل بشه --- اگر هم کند نبود چه بهتر 1
در حال ساخت بازی . . . . . 
  پاسخ

سپاس شده توسط: Nano-Games
یه سوال داشتم :
الان یعنی تو این حالت نمیشه جدول برترینهای آنلاین برای بازیمون بسازیم

RESAN :
الان دو تا مشکل من داشتم
1) مولتی پلیر رو ساپورت نمیکنه
2) دکمه و کادر (textbox) پیش فرض کانستراکت دیده نمیشن
برای اینا میشه کاری کرد ؟
وبلاگ من
www.construct2.blog.ir

ایمیل من
[email protected]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
برای مولتی پلیر اگر توی اموزش دوم دیده باشید باید در منفیست پرمیشن اینترنت رو فعال کنیم (دسترسی )

textbox رو دارم چک میکنم

اگر توی منفیست دسترسی اینتر نت فعال بشه جدول رو هم باید نشون بده
در حال ساخت بازی . . . . . 
  پاسخ

سپاس شده توسط: Nano-Games ، mehrad77
برا استفاده از قابلیت ثبت امتیاز آنلاین باید تیک SQL در بیسیک۴اندروید خورده باشه ؟ (کتابخونه SQL )
وبلاگ من
www.construct2.blog.ir

ایمیل من
[email protected]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
من بازی با رزلوشن 1024*768 ساختم آیا می توانم با این روش تمام صفحه بازیم نمایش دهد .
من با فون گپ هم خروجی گرفتم مزیت اش 10 در صد خروجی اش از حالت اولیه هم کمتر است. پرفورمنس از کراس والک بهتر است و روی گوشی ها ضعیف هم اجرا می شد. اما در هنگام بازی گاهی اوقات صدایش قطع می شد و شی در هنگام برخورد به کناره لایوت ناپدید می شد و چند مسله کوچک که گاهی اوقات رخ می داد.
آیا بطور کامل از پلاگین و قابلیت کانسراکت پشتیبانی میکند و پرفورمنس چقدر بهتر از کراس والک است
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
اقا، من یکی از برنامه هایی که صدا داشت رو با این روش خروجی گرفتم
برنامه به خوبی کار میکنه، منتهی صدا نداره....
  پاسخ

سپاس شده توسط:
راستی، اگه بخواد پرداخت درون برنامه ای به این صورت باشه که کاربر توی سایت بازی ما، ثبت نام کنه و بعد از اون یه مبلغی پرداخت کنه

و ما هر دفعه که یه چیزی میخره، از اون حسابش کم کنیم، این روش برای تعداد محدودی از کاربران به درد میخوره و همه ی کاربران
نمیان پول بریزن توی حساب سازنده اون بازی و بعدش بشینن بازی کنن.

روش درون پرداخت بازار و مایکت و ... بهترین روش هست.
اگه به این روش باشه که از خود حساب بازار یا مایکت کم بشه، نور علی نوره. وگرنه ارزش چندانی نداره. هرچند ایده ی خوبیه.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
من یه بازی نیمه سنگین رو باهاش خروجی گرفتم، سنگین کار میکنه نسبت به روش Intel و اینکه بعضی از دکمه ها کار نمیکنه توش
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mojtaba ، Nano-Games

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Star مهم آموزش خروجی اندروید روی سیستم شخصی rezamms 127 82,174 1402/8/24، 09:00 عصر
آخرین ارسال: mehdiosw
  مهم آموزش تصویری خروجی مستقیم - یکبار برای همیشه! rezamms 33 19,756 1401/2/13، 09:39 عصر
آخرین ارسال: kamran_cn
  خروجی اندرید davinmstr1 2 2,423 1400/8/4، 10:23 عصر
آخرین ارسال: ᔕinaᗪehghani
  AAB (بسته برنامه اندروید) چيست؟ + نحوه خروجي گرفتن در كرودوا ᔕinaᗪehghani 15 7,868 1400/6/21، 01:55 صبح
آخرین ارسال: mehdi1100
  رفع مشکل خروجی فونگپ (: M.gh 11 7,955 1400/4/10، 02:17 صبح
آخرین ارسال: oak

پرش به انجمن: