مهم ثبت نام دوره‌ی مجازی امسال تمام شد!
سلام
به دلیل به حد نصاب نرسیدن کلاس، مهلت ثبت نام تا آخر خرداد تمدید شد!
در صورتی‌که کلاس به حدّ نصاب نرسد، با همین تعداد دوره را شروع خواهیم کرد ان‌شاءالله.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: seyed ، amirho24
اقا مجتبی میشه بگین چند نفر دوره آنلاین ثبت نام کردن ؟ لطفا با عدد بگین تشکر
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/3/19، 06:13 عصر)amirho24 نوشته است: اقا مجتبی میشه بگین چند نفر دوره آنلاین ثبت نام کردن ؟ لطفا با عدد بگین تشکر

سلام
تا الآن کلًا ۳۷ نفر ثبت نام کردند، ۲ نفر به صورت آنلاین ثبت نام کرده‌اند و ثبت نام‌شون رو قطعی کرده‌اند (هزینه را پرداخت کرده‌اند)، ۳ نفر هم تیک آنلاین را زده‌اند ولی هزینه‌ای پرداخت نکردند، در نتیجه به صورت خودکار ثبت نام اون‌ها به آفلاین تغییر پیدا می‌کنه.
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: amirho24
ببخشید دوره آنلاین با 2 نفر قطعیه دیگه ؟ تشکر
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/3/19، 06:38 عصر)amirho24 نوشته است: ببخشید دوره آنلاین با 2 نفر قطعیه دیگه ؟ تشکر

حالا ما تا آخر خرداد ثبت نام می‌کنیم، ولی اگه کسی ثبت نام نکرد، با همین دو نفر کلاسو تشکیل می‌دیم. نگران نباشید.
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/3/19، 06:52 عصر)Mojtaba نوشته است:
(1395/3/19، 06:38 عصر)amirho24 نوشته است: ببخشید دوره آنلاین با 2 نفر قطعیه دیگه ؟ تشکر

حالا ما تا آخر خرداد ثبت نام می‌کنیم، ولی اگه کسی ثبت نام نکرد، با همین دو نفر کلاسو تشکیل می‌دیم. نگران نباشید.

متاسفانه تاریخ اجرای کلاسها مناسب نیست و وسط برنامه های تفریحی و خانوادگی مخصوص تابستونه وگرنه شک ندارم 50 در صد اعضای انجمن از جمله خودم انلاین ثبت نام میکردیم چون هم به درد بخوره هم با توجه به اموزشای قبلی مدرس عالی داره و در اخر هزینش منصفانس
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mojtaba
من هم بخاطر ساعت بده کلاس ها امکان ثبت نام ندارم ( انلاین ) تا الان هم که کلا ثبت نام نکردم ...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
به دلیل یه سری مسائلی کاش میشد شرکت می کردم
[تصویر:  banner.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/3/20، 03:21 صبح)hesam3 نوشته است: من هم بخاطر ساعت بده کلاس ها امکان ثبت نام ندارم ( انلاین ) تا الان هم که کلا ثبت نام نکردم ...

سلام، بهتره که به صورت آفلاین ثبت نام کنید، وگرنه باید تا پایان دوره منتظر بمونید تا ویدئوها رو در سایت بذاریم.
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: amirho24
(1395/3/8، 08:03 عصر)Mojtaba نوشته است:
[تصویر:  sprite-sheet0.png]

با سلام. بالاخره به دلیل درخواست‌های مکرّر دوستانمان در انجمن بر آن شدیم تا دوره‌ای اینترنتی برای برنامه‌نویسی در کانستراکت با زبان جاوا اسکریپت برگزار کنیم. از آن‌جایی که سال پیش مؤسسه‌ی ما دوره‌ای جامع برای آموزش کار کانستراکت ۲ برگزار کرد و فایل‌های ویدئویی آن نیز در این‌جا موجود است و فعلاً نسخه‌ی ۳ کانستراکت نیز منتشر نشده‌است، دوره‌ی اینترنتی امسال برنامه‌نویسی به زبان جاوا اسکریپت و ساخت افزونه برای کانستراکت خواهد بود.

دوره‌ی امسال در دو سطح مقدّماتی و تکمیلی برگزار خواهد شد.

ابتدا سطح مقدماتی رو داریم برای کسانی که اصلاً برنامه نویسی بلد نیستند و جاوا اسکریپت کار نکردند. یعد از اینکه این دوره تموم شد دوره ی تکمیلی رو داریم برای کسانی که دوره ی مقدماتی رو گذروندن یا از قبل جاوا اسکریپت کار کردند. دوره ی مقدّماتی رایگانه، ولی اگه بخواین به صورت آنلاین در جلسات حاضر باشید باید ۱۲۰۰۰ تومان هزینه بپردازید. اگه تفاوت دوره‌ی مجازی آفلاین و آنلاین رو نمی‌دونید، می‌تونید به این‌جا مراجعه کنید.

ثبت نام دوره‌ی مقدّماتی از امروز شروع شده و تا آخر خرداد ۹۵ ادامه پیدا خواهد کرد.

برای ثبت نام در دوره‌ی مقدّماتی به فرم زیر مراجعه کنید:

با جاوا اسکریپت چه کارهایی می‌شه کرد؟
  • طرّاحی وب
  • برنامه‌نویسی در انجین‌های قدرتمندی مثل Cocos2D و Unity3D *
  • ساخت اپلیکیشن‌های موبایلی (با Cordova)
  • ساخت نرم‌افزارهای تحت دسکتاپ (با NW.js)
  • ساخت ربات تلگرام
  • و…
* البته برنامه‌نویسی جاوا اسکریپت در یونیتی کمی با جاوا اسکریپت معمولی فرق می‌کنه

سرفصل‌های این دو دوره را در این تاپیک می‌توانید ببینید. ان‌شاءالله در دوره‌ی مقدّماتی تا ابتدای شیءگرایی پیش خواهیم رفت و ادامه‌ی آن را در دوره‌ی تکمیلی بررسی می‌کنیم.
اقامجتبی بالا خره من متوجه نشدم چجوری کلاسا تشکیل میشه
و اینکه تاریخ دقیقش کی هست
ساعتش هم نمیدونم
من ثبت نام کردم اما به جیمیلم چیزی نفرستادین

پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ویدئوهای دوره آموزشی جامع کانستراکت Mojtaba 205 199,318 1400/8/19، 09:13 صبح
آخرین ارسال: ^_^ Ali ^_^
  آموزش انیمیشن سازی توسط اینجانب Mehrdad 1 3,163 1398/11/4، 03:30 عصر
آخرین ارسال: mahdi.p
  مهم دوره برنامه‌نویسی سمت سرور بازی Mojtaba 65 51,771 1398/6/14، 12:36 عصر
آخرین ارسال: FARZAD BLACK
  مهم ثبت نام دوره‌ی پیشرفته‌ی جاوااسکریپت و ساخت پلاگین کانستراکت Mojtaba 15 16,799 1395/6/9، 12:03 صبح
آخرین ارسال: Mojtaba
  دوره‌ی جاوا اسکریپت شروع شد! Mojtaba 22 19,606 1395/5/11، 11:59 صبح
آخرین ارسال: mansoor22

پرش به انجمن: