اینتل - نرخ نوسازی بالا
Star 
خروجی اندروید  اینتل یکی از سازگارترین برون ساز ها برای کانستراکت 2 است . شما هیچگونه محدودیتی نداری . هر چی که کانستراکت بسازید اینتل بسادگی و بهتر از آن پشتیبانی می کند.
شما می توانید افزونه های دسته سوم که بدست غیر از گسترش دهندگان بنیادین (سازنده برنامه چون اینتل) به پروژه خود افزوده کنید. که در امروز شمار آن بسیار بالا رفته و بالای 1000 افزونه هست که برای اینتل ساخته شده است.
همه افزونه های از کتابخانه های ناهمسان چون کتابخانه های جاوا ، سی پلاس پلاس ، پینتون و ... را می تواند کدها را به جاوا اسکریبت بازگردانی کند یا وارونه اش .
پس بسادگی از همه کتابخانه های اندروید پشتیبانی می کند. و سازگاری بالایی در کتابخانه درون پرداختی بازار دارد.

اینتل از همه تگ های HTML5 پشتیبانی می کند 
از همه توانایی های سی اس اس در هر 3 تراز پشتیبانی می کند.
از همه توانیی جاوا اسکریپت 5 و 6 هم پشتیبانی می کند.

اینتل از کتابخانه های فیزیک هم سازگاری بالایی دارد و هم از همه توانایی های این کتابخانه () پشتیبانی می کند
از توانمندی نگارنده تار(گرافیک وب) که همون کتابخانه WEB GL پشتیبانی می کند که شما می توانید افکتها و هنایش های دوبعدی و سه بعدی بسیار نیرومندی چون آتش ، آب ، شیشه و .... برای لایه ها ، اسپرایت ها ، سامانه ریزگرده ، پس زمینه ها و هرچیز گرافیکی و نگاره ای بکارببرید و بازی شما را چند برابر زیبا می کند
اینتل از سرور و آجاکس و کارهایی سروری پشتیبانی می کند
می رسیم به نکته منفی اش  افزونگی دادگی (+20 مگابایت) و کاهش نرخ نوسازی
بخش نخست تنها به اندروید زیر 5 هست چون در نگارش اندریود 5 شما دیگر نیازی به کراس والک نداریک و یکراست بازی خود را می سازید که تنها 0 تا 5 مگابایت افزوده می شود. باید بگم که افزایش حجم تنها در کشورهایی که اینترنت لاکپشتی و چکه چکه ای مانند ما دارند دردسر ساز می شوند وگر در بیشتر کشور های جهان نرخ دریافت میان 5 تا 250 مگابایت است که 20 مگ چیزی نیست.

بخش دوم به ناتوانی اینتل وابسته و پیوند ندارد . کاهش نرخ نوسازی بویژه در اندروید ناتوانی کانستراکت است نه اینتل . چون کانستراکت در بهینه سازی کدهایش و همچنین بهبود و بهینه سازی برون سازی برای سازگاری بیشتر با کوردوا پیروزمند نبوده است. ولی نسبت به انجین های همگونه خود از جاوا اسکریپت ساخته و پشتیبانی می کنند بهتر است ولی بهترین انجینی که با کوردوا  و اینتل سازگاری دارد کوکون (cocon 2D) است. این انجین متن باز بهترین کارکرد رو داشته است.

این هم یک نمونه ساخته شده با انجین کوکون و برون ریزی با ایکس دی کی اینتل است. من از برون سازی کراس والک اشتراکی بکار بردم. برای همین شما باید کتابخانه کراس والک رو بروی گوشی خود نسپ کنید در همه فروشگاه های اندروید این برنامه رو دارند . به شما پیشنهاد می کنم این برنامه رو بروی گوشی خود دریافت کنید سپس با این روش بازی خود را بسازید که مجبور نشوید برای هر بار تست 20 مگابایت رو دریافت کنید در این روش این سرباری رو ندارد و حجم واقعی بازی است.

پس از پایان ساخت بازی خودتان برگزینید از چه روشی می خواهید برون سازی انجام دهید . این روش هم همان توانایی روش پیشین رو دارد که تنها کتابخانه راه انداز کراس والک رو دیگر در برنامه شما کپی نمی کند و سرباری ندارید و باید مستقل نسپ شود.

من  این بازی رو با یک گوشی بسیار ضعیف هاوایی آزمایش کردم . شما می توانید با گوشی های نیرومند تری  آنرا بیازمایید . نرخ نوسازی یا همان FPS رو در بازی می توانید ببینید. در گوشی من بسیار بالا بوده است بین 30 تا 60 .

بازی هواپیما با کوکون

پاسخ

سپاس شده توسط: ghasem ، Vizmark# ، mostafanastary ، keyhan

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  انتخاب رشته کامپیوتر M.Y 5 2,997 1401/4/11، 06:21 عصر
آخرین ارسال: M.Y
  خرید سورس بازی های شما Hamed85 4 2,487 1401/1/31، 11:02 صبح
آخرین ارسال: Hamed85
  فروش سورس شبه بازی ۴۱۱۴۸ امیرعلی فیروزبخش 0 1,535 1400/11/18، 09:09 عصر
آخرین ارسال: امیرعلی فیروزبخش
  track گوگل انالیتیکس M.Y 6 3,081 1400/10/27، 12:03 عصر