مشکل در xdk
(1393/12/8، 08:05 عصر)wowxpria نوشته است: منم چنین مشکلی داشتم  هستم عیب از نصب جاوا روی سیستم شما است ضرری نداره یه امتحانی کنید.

این رو نصب کردم درست نشد.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1393/12/8، 08:08 عصر)akam8180 نوشته است: فکر کنم مشکل شما تو وارد کردن بازی تون به xdk باشه شما برای وارد کردن بازی به این صورت عمل کنید ببینید چی میشه:
1.ابتدا بازیتون رو به صورت اندروید از کانستراکت خروجی بگیرید
2.بعد وارد xdk بشید و یه پروژه جدید انتخاب کنین
3.بعد فایل های خروجی گرفته شده از کانستراکت رو به صورتی که تو عکس گذاشتم تو پوشه ای که تو xdk ساختین قرار بدین
اگه متوجه نشدین بگید بیشتر توضیح بدم
متوجه نشدم!!!! 21 !!!ولی اول شما اون فیلمی که ارسال کردم رو ببین شاید مشکل دیگه ای باشه.

پاسخ

سپاس شده توسط:
Manify رو تیک نزن همون اول
فقط هم با کراسواک فور اندروید خروجی بگیر 3
  بعد از یک سفر ۱۲ روزه ...
  در حال انجام کارهای نهایی بازی "پرپر"
به زودی زود در جشنواره بازیسازان مستقل
و بعد از اون برای مارکتهای اندرویدی
4 3 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1393/12/9، 07:51 صبح)[M.H.P] نوشته است: Manify رو تیک نزن همون اول
فقط هم با کراسواک فور اندروید خروجی بگیر 3

توی فیلم گفتم.با کراسواک هم توی xdk خروجی گرفتم که یه فایل Zip داد که باز نمیشه.
حالا چی هست همین کراس واک فور اند؟اندروید؟یه نرم افزار جداست؟یا همون xdk؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
من هنوز از نسخه‌ی جدید Intel XDK استفاده نکردم، ولی می‌دونم دو تا کار رو باید انجام بدین، یکی اینکه موقع خروجی گرفتن از Intel XDK حتماً Crosswalk for Android رو انتخاب کنید، نه Android خالی رو. برای اینکه مشکل حجم فایل نهایی بازی حل بشه، روی دکمه‌ی دانلود در خود XDK کلیک نکنید. به جاش به ایمیلتون مراجعه کنید و بازی رو از لینکی که به ایمیلتون فرستاده شده دانلود کنید (این طوری مشکل باز نشدن فایل زیپ هم حل می‌شه).

کراس‌واک یک پروژه‌ی جدا از Intel XDK هست، ولی کار کردن باهاش وحشتناکه، یعنی فقط با خطّ فرمان می‌شه باهاش کار کرد، ولی لازم هم نیست بازی‌تون رو توش آپلود و دانلود کنید. Intel XDK در اصل یک محیط بصری برای کراس‌واک درست کرده که کار کردن با کراس‌واک رو برامون راحت کنه. برای همین توصیه می‌کنم از همون Intel XDK به جای کراس‌واک اصلی استفاده کنید، ولی اگه باز هم نمی‌خواین از Intel XDK استفاده کنید، به سایت اصلی پروژه‌ی کراس‌واک یعنی crosswalk-project.org سر بزنید.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1393/12/9، 12:08 عصر)Mojtaba نوشته است: من هنوز از نسخه‌ی جدید Intel XDK استفاده نکردم، ولی می‌دونم دو تا کار رو باید انجام بدین، یکی اینکه موقع خروجی گرفتن از Intel XDK حتماً Crosswalk for Android رو انتخاب کنید، نه Android خالی رو. برای اینکه مشکل حجم فایل نهایی بازی حل بشه، روی دکمه‌ی دانلود در خود XDK کلیک نکنید. به جاش به ایمیلتون مراجعه کنید و بازی رو از لینکی که به ایمیلتون فرستاده شده دانلود کنید (این طوری مشکل باز نشدن فایل زیپ هم حل می‌شه).

کراس‌واک یک پروژه‌ی جدا از Intel XDK هست، ولی کار کردن باهاش وحشتناکه، یعنی فقط با خطّ فرمان می‌شه باهاش کار کرد، ولی لازم هم نیست بازی‌تون رو توش آپلود و دانلود کنید. Intel XDK در اصل یک محیط بصری برای کراس‌واک درست کرده که کار کردن با کراس‌واک رو برامون راحت کنه. برای همین توصیه می‌کنم از همون Intel XDK به جای کراس‌واک اصلی استفاده کنید، ولی اگه باز هم نمی‌خواین از Intel XDK استفاده کنید، به سایت اصلی پروژه‌ی کراس‌واک یعنی crosswalk-project.org سر بزنید.

1.من از همون اندروید خالی که خروجی گرفتم، در موبایلم چیزی نشون نداد.فقط یه صفحه سیاه بود.
کراس واک هم نمیدونستم باید به ایمیلم بفرستم.خب الان من به جای دانلود ایمیلم رو مینویسم.بعدش چی میشه؟کجای کار وحشتناکه؟؟مگه باید چیکار کنم؟
2.مشکل پیشنمایش بازیم حل نمیشه؟(در xdk).
3.امکان داره تمام این مشکلات از اندازه و چیزای درون بازیم باشه؟
4.الان اون لینکی که دادین، یعنی چی؟اصلا چی هست؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
چرا اینا رو قاطی کردین؟
بذارین قشنگ‌تر توضیح بدم.
خروجی توصیه‌شده برای اندروید کراس‌واک هست.

برای اینکه از طریق کراس‌واک خروجی اندروید بگیریم دو راه وجود داره:
راه اوّل: استفاده از خود پروژه‌ی کراس‌واک (راه اصلی و وحشتناک)
راه دوم: استفاده از Intel XDK (راه ساده)

یعنی اگه با Intel XDK خروجی بگیرید، هیچ جای کار وحشتناک نیست. اون لینکی هم که دادم برای وقتیه که می‌خواین از راه اوّل استفاده کنید.

لازم هم نیست ایمیلتون رو بنویسید، فبلاً موقع ثبت نام در Intel XDK ایمیلتون رو نوشتید دیگه. فقط کافیه ایمیلتون رو چک کنید. هر دفعه Build می‌کنید، فایل‌های apk بازی به صورت خودکار به ایمیلتون فرستاده می‌شه (حواستون باشه دو تا فایل apk بهتون می‌ده که یکی‌شون در گوشی شما احتمالاً کار نمی‌کنه)
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نمیدونم چرا توی پیشنمایش نشون نمیده 
وقتی نشون ندهه یعنی خروج هم بگیری صفحه سیاه میاد
فکر کنم بخاطر همون manIfy باشه.
​البته منم قبلا این مشکلو داشتم ولی من یه پروژه جدید میساختم تو xdk
از وقتی که مثه همین فیلم ایمپورت کردم مشکلم حل شد! 4
4 3 
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdikafshgar
(1393/12/9، 01:57 عصر)Mojtaba نوشته است: چرا اینا رو قاطی کردین؟
بذارین قشنگ‌تر توضیح بدم.
خروجی توصیه‌شده برای اندروید کراس‌واک هست.

برای اینکه از طریق کراس‌واک خروجی اندروید بگیریم دو راه وجود داره:
راه اوّل: استفاده از خود پروژه‌ی کراس‌واک (راه اصلی و وحشتناک)
راه دوم: استفاده از Intel XDK (راه ساده)

یعنی اگه با Intel XDK خروجی بگیرید، هیچ جای کار وحشتناک نیست. اون لینکی هم که دادم برای وقتیه که می‌خواین از راه اوّل استفاده کنید.

لازم هم نیست ایمیلتون رو بنویسید، فبلاً موقع ثبت نام در Intel XDK ایمیلتون رو نوشتید دیگه. فقط کافیه ایمیلتون رو چک کنید. هر دفعه Build می‌کنید، فایل‌های apk بازی به صورت خودکار به ایمیلتون فرستاده می‌شه (حواستون باشه دو تا فایل apk بهتون می‌ده که یکی‌شون در گوشی شما احتمالاً کار نمی‌کنه)
خب حالا کراس واک رو ول میکنیم..مشکل من پیشنمایش توی xdk هستش.میتونید راهنماییم کنید؟

پاسخ

سپاس شده توسط:
تیک رو بر داشتی؟؟؟
4 3 
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال