به تپسل زنگ زدم در مورد پلاگین کانسترکت پرسیدم
سلام بچه ها..
از پشتیبانی تپسل پرسیدم پلاگین کانسترکت کی‌ آماده میشه گفت سعی می کنیم تا شهریور آمادش کنیم
گفت البته یه فردی پلاگین کوردوا آماده کرده..گفت اگر خواستین واستون بفرستم....خوبه به نظرتون؟؟؟؟
  پاسخ

سپاس شده توسط: amirho24 ، mostafanastary
(1395/5/2، 11:11 صبح)mansoor22 نوشته است: سلام بچه ها..
از پشتیبانی تپسل پرسیدم پلاگین کانسترکت کی‌ آماده میشه گفت سعی می کنیم تا شهریور آمادش کنیم
گفت البته یه فردی پلاگین کوردوا آماده کرده..گفت اگر خواستین واستون بفرستم....خوبه به نظرتون؟؟؟؟

فکر کنم منظورش از اون فرد منم  4 پلاگین کوردواش هنوز آماده نشده اگه آماده شده باشه بدن که پلاگین کانستراکتش رو بسازم  1
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary
اقا میلاد، تپسل گفت پلاگین کوردوا آماده شده و حتی گفت در گیم میکر استفاده شده.گفت اگر بلدید برای کانسترکت هم استفادش کنید.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/5/2، 12:24 عصر)mansoor22 نوشته است: اقا میلاد، تپسل گفت پلاگین کوردوا آماده شده و حتی گفت در گیم میکر استفاده شده.گفت اگر بلدید برای کانسترکت هم استفادش کنید.

گیم میکر نیازی به کوردوا نداره و اصلا از کوردوا پشتیبانی نمیکنه  22
تازه فایلشو هنوز واسشون نفرستادم  22
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اینا الکی دارن وقت مارو تلف میکنن.
یه ماه قبل از عید از طریق تلگرام با یکی از اعضای تپسل صبحت کردیم و گفت تا یکی دو ماه دیگه حتما اوکی میشه برای کانستراکت . . .
ولی الان چند ماه از قراری که گفته بودن گذشته و هنوز خبری نشده.
چندوقت پیش باز خودم ازشون سوال کردم چی شد این پلاگین؟
گفت: تپسل الان کارای مهمتری داره که آوردیم توی اولویت و ساخت پلاگین برای کانستراکت فعلا میسر نیست.

هنوز پیامش رو دارم.

کلا تا نیومده با این میاد , میاد ها میخوان سره ما رو گرم کنن فقط.
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوستان در مورد فونت انگلیسی بدون مشکل در کانسترکت نظر بدین...نمیدونم چه فونتی انتخاب کنم که توی خروجی cocoonio از طریق canvas+ مشکل نداشته باشم و روی همه گوشی ها بدرستی نمایش داده بشه...

این را هم اضافه کنم که می خوام از فونت انگلیسی برای متغیر عددی ( امتیاز کاراکتر )استفاده کنم
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,327 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi
  حل شده مشکل در آرایه mehdi 2 557 1403/4/26، 11:41 عصر
آخرین ارسال: mehdi